Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Važna pobjeda i sa psihološke strane nakon Dorie, a i slatka je jer nismo igrali na nivou, neki igrači su dobili priliku, a pao je ljuti rival u sjajnoj atmosferi.
Cilj je dupla kruna, nema jbo Kup. Sve treba osvojiti.
Cilj je dupla kruna, nema jbo Kup. Sve treba osvojiti.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
- LateraleSinistro
- Kontakt:
Sa ovakvom igrom protiv Parme ces pobijedit, siguran sam.Sumnjam da ce Gio opet onako fulat.Malo vise optimizma.Yucca je napisao/la:Slazem se da nam je forma apsolutno losa moramo podici ovo jer vec protiv Parme bi mogli upisati jos jedan poraz ova veceras utakmica je za zaborav
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Marko ♥ , definitivno najbolji rezervni golman na svijetu !!!!!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
- AvantiSignora
- Kontakt:
Al vjeruj te da ce ovo dici formu ,,, Sad se okrenuti Parmi i zabibarti im prvi poraz na domacem terenu..
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
ja cu sanjati Matrije nocas, koliko puta sam ga spomenuo. Nazalost, momak nicim nije zasluzio da bude u buducnosti Juventino.
Nisam sigruran u pobjedu u Parmi, ja sam jako pesimistican nakon Dorie i Milana. Nema onog duha Juventusa iz prosle godine, sve na silu, sa puno gresaka, uz netalentovane napadace, izuzev Mirka i Gia...
Nisam sigruran u pobjedu u Parmi, ja sam jako pesimistican nakon Dorie i Milana. Nema onog duha Juventusa iz prosle godine, sve na silu, sa puno gresaka, uz netalentovane napadace, izuzev Mirka i Gia...
Zadnja izmjena: Nedved11, dana/u 09 jan 2013, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
- L'Avvocato
- Kontakt:
Slažem se vala. Prvi put nakon duzeg vremenskog perioda nemam povjerenja u nas tim.Nedved11 je napisao/la:Utakmica katastrofa, sto brze zaboraviti ovaj antifudbal i okrenuti se Parmi. Mene ova forma zabrinjava, bez idejno sa pregrst gresaka. ne znam kako smo uspijeli pobjediti Milan koji je isto veoma los..
U Parmi ne ocekujem pobjedu...
Ovo ne ide na dobro. Il' je doslo do opustanja il' je ova loša igra plod neuigranosti. Nadam se da je do ovoga drugog.
Paolo i Matri.

Loše, loše večeras. Znam da je igrala skoro pa druga postava, ali ne može se ovako više.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
-
- Kontakt:
gio svaku tekmu fula ove čiste šanse tako da smo navikliLateraleSinistro je napisao/la:Sa ovakvom igrom protiv Parme ces pobijedit, siguran sam.Sumnjam da ce Gio opet onako fulat.Malo vise optimizma.Yucca je napisao/la:Slazem se da nam je forma apsolutno losa moramo podici ovo jer vec protiv Parme bi mogli upisati jos jedan poraz ova veceras utakmica je za zaborav
- Prescritto
- Kontakt:
ma nasi se igraci nisu ni trosili toliko, stali u odbranu, metar dva gore-dole, rutinski cekali priliku i zabili
bitna je ova pobjeda kakva god da je samo da se kriticari usutkaju
takticki i kao tim smo odigrali odlicno, ali bilo je masa pojedinacnih greski, bonucci par puta, onda giaccherini pa i isla koji je u produzetku odlicno odigrao, svi igraci su izgledali anemicno i nemotivisano izuzev vucinica
Storariju je jucer bio rodjenan, dobro se oduzio navijacima za silne cestitke
bitna je ova pobjeda kakva god da je samo da se kriticari usutkaju
takticki i kao tim smo odigrali odlicno, ali bilo je masa pojedinacnih greski, bonucci par puta, onda giaccherini pa i isla koji je u produzetku odlicno odigrao, svi igraci su izgledali anemicno i nemotivisano izuzev vucinica
Storariju je jucer bio rodjenan, dobro se oduzio navijacima za silne cestitke
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!
ocekujem sad onog lika da dodje i da trazi link za utakmicu 

Thomas Müller - Fußballgott
Vidal 

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- LateraleSinistro
- Kontakt:
Ne znam sto kukate, u 90 minuta stvorili smo 2 90% sanse i dali jedan gol a jedan primili dok Milan za 90min sem gola nista nije napravio. U produzetku smo opet bili bolji i napravili jednu 100% i Giachova je bila stopostotna da je ustopao, tek na kraju smo posustali malo i pruzili Milanu dvije dobre prilike.Dakle bili smo bolji od Milana sa mjesanim sastavom i to je okay a na kraju krajeva pobijedili smo i vratili se psihicki koliko toliko.Ne vidim razlog pesimizmu.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Mašina će se zahuktati kad najviše bude trebalo aBd.
Tokom januara očekujem teške utakmice, koje ćemo pobjeđivati aBd na snagu i dodatni kvalitet u odnosu na ostale. Fali Asa, Chiellini previše znači za ekipu, vidjelo se u ova dva meča, neki nisu u formi, a onda pred Ligu prvaka - Juve na kakav smo navikli.
Protiv Parme sam možda skeptičan bio nakon Dorie i pribojavao sam se kiksa u ovome meču, koji bi nas mogao usporiti. Hvala Bogu, nije se desio, a na Tardiniju uzimamo sigurno aBd.
Tokom januara očekujem teške utakmice, koje ćemo pobjeđivati aBd na snagu i dodatni kvalitet u odnosu na ostale. Fali Asa, Chiellini previše znači za ekipu, vidjelo se u ova dva meča, neki nisu u formi, a onda pred Ligu prvaka - Juve na kakav smo navikli.
Protiv Parme sam možda skeptičan bio nakon Dorie i pribojavao sam se kiksa u ovome meču, koji bi nas mogao usporiti. Hvala Bogu, nije se desio, a na Tardiniju uzimamo sigurno aBd.
Zadnja izmjena: Sarajevo1946, dana/u 09 jan 2013, 23:30, ukupno mijenjano 1 put.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
Vidi Sissoka, daj, ne možeš Gia kritikovati nikako, čovjek je savršeno igrao, ok, promašio je 2 šanse, prva na lijevu otišla, a i previše u stranu, druga je odskočila katastrofalno zbog očajnog terena.
Šta je sa travnjakom, je li se ragbi igra sredinom sedmice u Torinu?
Tanki smo, jeste da tu nema 5-6 igrača, ali nije to to, čak se sada i povlačimo jer ne možemo da držimo loptu kao nekad.
Opet ću malo pritisnuti Contea, moraju se izmjene ranije raditi, ali ne ove, već kvalitetne, čim se osjeti pad, treba da reaguje, on je trener koji sada već po uhodanom ritmu ne želi da pravi nešto ranije izmjene, a trebao bi.
Pogba je MORAO zaigrati jer smo pali skroz, Giack je tako smotan, pa 4 kontre upropasti, sam pred golom ne prima loptu kako treba, ali hajde.
Matria ja neću više braniti, nisam dao na njega, ali ovo ne može, nama treba napadač kako bi rasteretili Gia i Vučka koji moraju ginuti za dvojicu.
Ne bi bilo nezasluženo da je milan prošao, ovaj kup me ne dodiruje toliko, svakako ćemo i protiv lazia izaći šareni kao večeras.
I da, Marrone odličan, nije se sada nešto vidio, ali je pokazao veliko znanje, Pirlo nije ništa promijenio po ulasku.
Caceres uz Gia i Vučka igrač utakmice, Storari nije imao posla do 120 minute pa ga ne bih sada ekstremno hvalio, imao je par kritično loših pasova/asistencija napadačima milana.
Šta je sa travnjakom, je li se ragbi igra sredinom sedmice u Torinu?

Tanki smo, jeste da tu nema 5-6 igrača, ali nije to to, čak se sada i povlačimo jer ne možemo da držimo loptu kao nekad.
Opet ću malo pritisnuti Contea, moraju se izmjene ranije raditi, ali ne ove, već kvalitetne, čim se osjeti pad, treba da reaguje, on je trener koji sada već po uhodanom ritmu ne želi da pravi nešto ranije izmjene, a trebao bi.
Pogba je MORAO zaigrati jer smo pali skroz, Giack je tako smotan, pa 4 kontre upropasti, sam pred golom ne prima loptu kako treba, ali hajde.
Matria ja neću više braniti, nisam dao na njega, ali ovo ne može, nama treba napadač kako bi rasteretili Gia i Vučka koji moraju ginuti za dvojicu.
Ne bi bilo nezasluženo da je milan prošao, ovaj kup me ne dodiruje toliko, svakako ćemo i protiv lazia izaći šareni kao večeras.
I da, Marrone odličan, nije se sada nešto vidio, ali je pokazao veliko znanje, Pirlo nije ništa promijenio po ulasku.
Caceres uz Gia i Vučka igrač utakmice, Storari nije imao posla do 120 minute pa ga ne bih sada ekstremno hvalio, imao je par kritično loših pasova/asistencija napadačima milana.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Nisu se troslili to stoji, jer je u pitanju bilo vodstvo sa ciljem da se ne primi gol. Medjutim, koliko je samo kontri i polukontri palo u vodu sa onakvim Matrijem? Koliko je gresak bilo u predji lopte?
Volio bih vidjeti podatak o pogreskama tokom utakmice?
Volio bih vidjeti podatak o pogreskama tokom utakmice?
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Čestitke Juveu na prolazu dalje, zasluženo je, iako ne skroz ubjedljivo. Ali pobjeđen je ljuti rival i to je svakako podstrek. Da je bilo malo više koncentracije, mogao je Juve to prije riješit. Solidna utakmica, mogla je biti i fantastična da se nastavila onim ritmom kojim je počela. A Vidal stvarno dosta znači ovoj ekipi i Giovinco mi se sve više dopada, iako et dese mu se te neke fule. Ali golčina večeras....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Prescritto
- Kontakt:
joj i ti @pogba gio sta god uradi opravdavas ga, jednu od one dvije je morao zabiti, ne brani ga matere ti 

E' tornata la squadra più odiata d'Italia!

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ma Vidal terminator ... koliko frajer samo pretrči i pokrije terena pfff objasnio večeras.
Đake čitav meč samo trčao u prazno i sjebao 3-4 dobre kontre + onu situaciju 1na1.
Caceres ponovo potvrdio zašto ga toliko gotivimo ... i opet imam osjećaj da neće igrati protiv Parme.
Marrone zadovoljio, imao je nekoliko finih poteza, kretnja po terenu na zadovoljavajućem nivou, proigravanja solidna. Šestica za večeras.
Gio sasvim dobar, golčina i odlična ubacivanja u prostor. Šteta što mu je finiš krš.
Storari zmaj, gospodin na golu kao i Gigi.
Đake čitav meč samo trčao u prazno i sjebao 3-4 dobre kontre + onu situaciju 1na1.
Caceres ponovo potvrdio zašto ga toliko gotivimo ... i opet imam osjećaj da neće igrati protiv Parme.
Marrone zadovoljio, imao je nekoliko finih poteza, kretnja po terenu na zadovoljavajućem nivou, proigravanja solidna. Šestica za večeras.
Gio sasvim dobar, golčina i odlična ubacivanja u prostor. Šteta što mu je finiš krš.
Storari zmaj, gospodin na golu kao i Gigi.
★★★
Problem je sto smo se mi uljuljali u dobre igre Juvea i kad odigramo lose kazemo nismo se trosili ili nije nam igralo 4-5 bitnih igraca,ali cinjenica je da mi nemamo klupu tj igrace koji ce kad udu podici nivo ekipe promijeniti ritam itd.. nego nama kad ude igrac sa klupe na terenu ostaje isto stanje ili imamo igraca manje,jer vec 2 utakmicu za redom mi nismo ni blizu dobrih igara mora mo se trznuti jer bojim se da ce nam se ovakva igra obiti o glavu protiv Parme
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.