Ne bih da pehiram, ali sastali smo se u Tuzli kada smo igrali protiv Stoka i izgubili 1-0.
Sastali se u Sarajevu Scouser, Carlo i ja, izgubili od Tottenhama.
Sastali se u Pubu protiv Uniteda igrali 1-1.
Sastali se opet u Pubu ( 10 nas iz fb grupe ), odigrali 1-1.
Nismo se sastajali protiv Boltona, Arsenala, Stoka i svaku utakmicu smo pobjedili.
Zaključak, najbolje da se sastajemo u prijateljskim utakmicama
Vratimo se u realnost, molim Kinga da ostavi Carru na klupi a da početni štoperski par bude Skrtel i Agger. Po bekovima Enrique i Glen. Zaista nema potrebe da danas igra Lucas, odigrali smo zaista dvije predivne utakmice bez njega ( mislim po stvarnju prilika, ljepoti igre i brzini protoka lopte ), a kada tome pridodamo da WBA nema nekog napadača kojeg bi on imao potrebe čuvati, onda dolazim na zaključak da je najbolje da Adam i Gerard igaju u vezi.
Krila neka budu Hendo i Downing, a u napadu Carrol i Belamy.
Nadam se da King neće ponoviti istu grešku ko protiv Norwicha i staviti Downinga na desno krilo, jer je tu zaista fula.
Suareza neka na klupi, da vidimo kako će se rezultat odvijati u prvom poluvremenu.
Nadam se da će Kuyt biti na klupi, jer mi ga zaista žao gledati kako bespotrebno trčkara po terenu bez ikakvog učinka.
Šta očekivati od rezultata, osim protiv Boltona i Stok, ostale smo sve utakmice odigrali 2-3 gola. Isto to očekujem i danas, mi ćemo naravno postići jedan pogodak, samo se nadam da će taj pogodak biti dovoljan za pobjedu, odnosno da ćemo postići i taj drugi, prijeko ppotrebni pogodak, za tri boda.
Danas mnogo ima zanimljivih utakmica i vjerovatno će mnoge ekipe kiksati, prošli put smo to bili mi, nadam se da će sada biti obrnuto.
There got to be something for Liverpool big number nine ...