Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
@AlanSmith
Zar nisi skonto do sad da ko god ima drugacije misljenje od emira velicanstvenog je jednostavno glupan,neznalica,nije nista postigo u zivotu,napaceni bosnjo,nezahvalan...
Jedini on voli nase reprezentativce a mi smo mrzitelji i neprijatelji nase drzave...
Kako mirza igra,mene stid,a mogu mislit kako je tek njemu,al mi i dalje nocima ne spavamo gledajuci ga i nadajuci se...i onda dodje jedan glupko i ocjenjuje ovde ko kolko voli mirzu,lezihljebovic i besposlicar kojem je zivotni cilj dokazat se na usranom forumu
Zar nisi skonto do sad da ko god ima drugacije misljenje od emira velicanstvenog je jednostavno glupan,neznalica,nije nista postigo u zivotu,napaceni bosnjo,nezahvalan...
Jedini on voli nase reprezentativce a mi smo mrzitelji i neprijatelji nase drzave...
Kako mirza igra,mene stid,a mogu mislit kako je tek njemu,al mi i dalje nocima ne spavamo gledajuci ga i nadajuci se...i onda dodje jedan glupko i ocjenjuje ovde ko kolko voli mirzu,lezihljebovic i besposlicar kojem je zivotni cilj dokazat se na usranom forumu
-
- Kontakt:
Janez je napisao/la:@mirzateletovicc
Ma brate ne trebamo se sada dijeliti i praviti rasprave ko je ZA i PROTIV Mirze u ovom momentu. Svi mi imamo isti cilj i želju, a to je da Mirza zabije 15-20 poena uz najmanje par trica i to je to. Niko ovdje ne ostaje budan do kasnih-ranih sati i svoj život podredi Mirzi da bi ga pljuvao, nego da uživa u njegovim partijama i zato i kritika i pohvala su dobrodošle. Samo se ne treba svađati i prepucavati. Ako je to ono o čemu si govorio i ako će mu Hollins smanjiti minutažu neka bude ako će se pozitivno odraziti na Mirzu i natjerati da počne igrati onako kako on zna. Nemoguće da je zaboravio igrati košarku.
@mirzatele
Shvatam te brate u potpunosti, ali đaba nam priča sve je na Mirzi da odluči šta i kako dalje jer ovako ne ide nikako
.
Svi smo MI za Mirzu. Nema svadje, nema prepucavanja. Moramo biti sposobni u MIRU izmjeniti misljenje pa makar različita bila.
- storm_raider
- Kontakt:
Sada cu ja tebi da napisem kako on ima veoma raznovrsan arsenal i da je to dokazao vec, ti ces mi onda napisati da to nije istina, ja cu onda da stavim onu utakmicu protiv Dallasa od 34 poena, ti ces da napises na to kako su tu dosta bile trojke, ja cu onda da kazem kako je ove sezone na pocetku mnogo vise isao na ulaz i igrao ledjima nego ikako do sada u NBA, ti ces onda da napises kako nije konstantan, ja cu onda da napisem da to ne znaci da nema raznovrstan arsenal i kako je imao nezgodnu povredu i da se jos vraca, ti ces onda da napises kako to ne znaci da ima raznovrsan arsenal, na sta cu da ti napisem "poduvaj ga", ti ces da mi odgovoris sa "poduvaj ga ti" i mozda obojica dobijemo ban.invincible1921 je napisao/la: ja sam reko ima haman 2 god da ce tesko sa oskudnim arsenalom u napadu moci nesto vise u ovoj ligi, a bio sam napadnut ... trazili ste eto vam
Pa hajde da preskocimo sve ovo i bacimo se na posao:
Poduvaj ga.

Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 13 jan 2015, 03:00, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Niko od nas nije protiv Mirze samo izabucjemo FRUSTARCIJU zi sebe to je sve!
Dok Mirza sjedi na klupi slusajmo muziku iz naseg studija.

Pustite i njemu Baju. Mozda procepi.Honorar je napisao/la:Dok Mirza sjedi na klupi slusajmo muziku iz naseg studija.![]()
![]()

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- invincible1921
- Kontakt:
ne znam jel brzi ili okretniji, igra ledjima i prodor ono bozeestorm_raider je napisao/la:Sada cu ja tebi da napisem kako on ima veoma raznovrsan arsenal i da je to dokazao vec, ti ces mi onda napisati da to nije istina, ja cu onda da stavim onu utakmicu protiv Dallasa od 34 poena, ti ces da napises na to kako su tu dosta bile trojke, ja cu onda da kazem kako je ove sezone na pocetku mnogo vise isao na ulaz i igrao ledjima nego ikako do sada u NBA, ti ces onda da napises kako nije konstantan, ja cu onda da napisem da to ne znaci da nema raznovrstan arsenal i kako je imao nezgodnu povredu i da se jos vraca, ti ces onda da napises kako to ne znaci da ima raznovrsan arsenal, na sta cu da ti napisem "poduvaj ga", ti ces da mi odgovoris sa "poduvaj ga ti" i mozda obojica dobijemo ban.invincible1921 je napisao/la: ja sam reko ima haman 2 god da ce tesko sa oskudnim arsenalom u napadu moci nesto vise u ovoj ligi, a bio sam napadnut ... trazili ste eto vam
Poduvaj ga.![]()

=\_1921_/=
Billy King radi očajan posao i dobiva platu za to, šta reći 
gdje su sada Biatch, Kardashian i wannabe Kobe?

gdje su sada Biatch, Kardashian i wannabe Kobe?
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 13 jan 2015, 03:16, ukupno mijenjano 1 put.
- storm_raider
- Kontakt:
Nisi mi odgovorio, nisi scenario naucio.invincible1921 je napisao/la:ne znam jel brzi ili okretniji, igra ledjima i prodor ono bozeestorm_raider je napisao/la:Sada cu ja tebi da napisem kako on ima veoma raznovrsan arsenal i da je to dokazao vec, ti ces mi onda napisati da to nije istina, ja cu onda da stavim onu utakmicu protiv Dallasa od 34 poena, ti ces da napises na to kako su tu dosta bile trojke, ja cu onda da kazem kako je ove sezone na pocetku mnogo vise isao na ulaz i igrao ledjima nego ikako do sada u NBA, ti ces onda da napises kako nije konstantan, ja cu onda da napisem da to ne znaci da nema raznovrstan arsenal i kako je imao nezgodnu povredu i da se jos vraca, ti ces onda da napises kako to ne znaci da ima raznovrsan arsenal, na sta cu da ti napisem "poduvaj ga", ti ces da mi odgovoris sa "poduvaj ga ti" i mozda obojica dobijemo ban.invincible1921 je napisao/la: ja sam reko ima haman 2 god da ce tesko sa oskudnim arsenalom u napadu moci nesto vise u ovoj ligi, a bio sam napadnut ... trazili ste eto vam
Poduvaj ga.![]()
daj ba budi realan ima sut na solidnom nivou kad je u pitanju nba , al sut je najlakese oduzet igracu ...al necu se rasprvljat i vise odgovarat odo sa teme do eurobasketa
uzivajte

Auh, nisam mu odavno onakvu facu vidio. Sad sam jos vise siguran da ce se vratiti jaci nego ikada. Govorim s razlogom, pratim ga tokom cijele karijere.
Izdržati, to je temelj vrline!
Vedatore bar nam onaj ocajni pogled snimi kad nemas sta 

- storm_raider
- Kontakt:
Upravo to sam i ja primjetio. Ovaj njegov inat je nevjerovatan.rogeRF je napisao/la:Auh, nisam mu odavno onakvu facu vidio. Sad sam jos vise siguran da ce se vratiti jaci nego ikada. Govorim s razlogom, pratim ga tokom cijele karijere.
Brooklyn je ocaj bio Mirza tu ili ne.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Holinse ubaci ga sad da vas vrati u igru 

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Izgleda da ćemo u narednom periodu komotno spavati do pred kraj i nadati se BO da Mirza uleti. 

Ama vidi li iko Mirzu na klupi? Ja ga ni na klupi ne vidim a oci izkapih nebil ga vidio. Zaboravicu kako covjek izgleda.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Bolje je kad sjedi na klupi manje se nerviram.
Ocekujem 10 uzastupnih poraza Brooklyna,smjena trenera xD i mirzin trejd
I Djeda Mraz da nam paketiće pošaljexinxee je napisao/la:Ocekujem 10 uzastupnih poraza Brooklyna,smjena trenera xD i mirzin trejd

Garbage time hahahha kao sto je i cijela tekma.
Trenutno korisnika/ca: 0oo0, 313, AdinSally, filip13, galia95, greenwood, HariTz, Hrammm1921, invincible1921, inzomni, JackW, Jakobsen91, JHam, Kaunas, kevindurant1903, LloriS, maho_sa, marlostanf1eld, mirsad993, MrPink, Power10, relativizam, SamoDaKazeem, Sanfrancisco, Shategabri, Slobodas, Stole, VensanKasel, zastitaIdentiteta i 170 gostiju.