FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Opazio sam da težimo dosta posjedu lopte i toj igri kratkih pasova. Iskren da budem to tesko prolazi u ovoj ligi pogotovo kad dodje jesen/zima kad tereni budu oranice.
Jeste lijepo za oko kad imas dominaciju ali nadam se, da cemo to malo nadgraditi sa brzim kontrama (kad se Fanimo ustali bice glavni za to). Čvrsta odbrana i onda brz protok lopte do napada.
Jeste lijepo za oko kad imas dominaciju ali nadam se, da cemo to malo nadgraditi sa brzim kontrama (kad se Fanimo ustali bice glavni za to). Čvrsta odbrana i onda brz protok lopte do napada.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Kapić u Sherifu? 
"Iako sam znao da će biti teška utakmica bez obzira što je Mladost prvi meč izgubila sa 6:0 i promjena trenera je utjecala dosta na njih, naravno i igrači su željeli da pokažu da su imali možda jedan loš dan. To se i nama obistinilo na ovoj utakmici, ali bez obzira na tom mislim da smo mi opet morali dobiti utakmicu. Nismo je dobili jer nismo iskoristili dobre šanse. Bez obzira na to postigli smo dva gola, imali smo neke situacije gdje jednostavno ne smijemo da primimo dva gola iz dva prekida tako da su to stvari koje moramo popravljati. Utakmica koja je pred nama daje nam motiv da to popravimo i da popravimo utisak koji smo ostavili u prošloj utakmici", rekao je Marinović.
On se potom osvrnuo i na sutrašnji meč protiv Tuzla Cityja koji se igra na Koševu od 17 sati.
"Svaka je utakmica teška tako i protiv Tuzla Cityja. To će biti još teža utakmica nego ova protiv Mladosti, ali jednostavno mi ćemo se morati podići i odigrati jednu kvalitetnu utakmicu kako bismo popravili utisak iz prethodnog meča"
On se potom osvrnuo i na sutrašnji meč protiv Tuzla Cityja koji se igra na Koševu od 17 sati.
"Svaka je utakmica teška tako i protiv Tuzla Cityja. To će biti još teža utakmica nego ova protiv Mladosti, ali jednostavno mi ćemo se morati podići i odigrati jednu kvalitetnu utakmicu kako bismo popravili utisak iz prethodnog meča"
Naše zvijezde sa primanjima koje imaju bi se trebali prošetati Ligom.
Dakle ili su igrači precijenjeni i preplaćeni ili je do trenera. Za ovu sramotu u DK minimalno bi ih trebalo kazniti s 40-50% mjesecne plate ko god je bio na terenu. Treneru isto kazna i posljednja opomena.Krste i Handzic također nisu za prvih 11, te pod hitno dovesti napadača...
Dakle ili su igrači precijenjeni i preplaćeni ili je do trenera. Za ovu sramotu u DK minimalno bi ih trebalo kazniti s 40-50% mjesecne plate ko god je bio na terenu. Treneru isto kazna i posljednja opomena.Krste i Handzic također nisu za prvih 11, te pod hitno dovesti napadača...
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
Glup si, LPRed1946 je napisao/la: ↑11 avg 2020, 13:30Naše zvijezde sa primanjima koje imaju bi se trebali prošetati Ligom.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Uvijek me jedna stvar nervrala. Kako mislite kazniti nekoga oduzimanjem dijela plate, ako taj ima ugovor i odredjenu visinu primanja? Ako je odigrao nerjesenu, ne znaci da si prekrsio neki protokol i uradio nesto mimo normi kojim te ugovor veze.
Red1946 je napisao/la: ↑11 avg 2020, 13:30Naše zvijezde sa primanjima koje imaju bi se trebali prošetati Ligom.

Pitari strogi. Nista labavo...
E ono nekom daje posljednju opomenu, oj boze dragi...

- JavierBosnia
- Kontakt:
Eto napravi arenu od stadiona a evropu ko i do sad gledaj na TVu
Ja kazem da bi igranjem u evropi za par godina isplatili dovedene igrace i stvorili uslove za rekonstrukciju stadiona
Strpis se igras negdje drugo evropske utakmice, ali kasnije imas sve. Ovako naopako se ide. Kuca se od temelja pravi, ne od krova
To sto su pricali da ce stadionom privuci sponzore je prica za malu djecu. Stadion kao objekat nista ne privlaci, e sad zavisi kakav je plan za njegovo uredjenje i popratne objekte
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Prijavi se Red i uvede red
Agresivan ulet mladog Reda 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ovo cini velike klubove,svaka cast.Zukanovic je napisao/la: ↑11 avg 2020, 12:14Svjesni situacije u kojoj se nalazimo, te posljedica koje je prouzrokovala pandemija koronavirusa ugrozivši posao velikog broja stanovnika Bosne i Hercegovine, FK Sarajevo odlučio je da neće biti prodaje sezonskih ulaznica za sezonu 2020/21. m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine.
Odluci FK Sarajevo doprinijela je i činjenica da je vrlo dobro poznato da će se uslijed svakodnevnog pogoršanje epidemiološke situacije utakmice u narednom periodu igrati pred praznim tribinama.
Svi kolekcionari koji su vlasnici Naša zakletva članske kartice imaju mogućnost besplatnog preuzimanja pojedinačnih karata za sve domaće susrete FK Sarajevo u tekućoj sezoni.
Svi navijači koji žele pomoći radu Kluba u narednom periodu učiniti to mogu učlanjenjem/obnovom članarine i kupovinom proizvoda iz asortimana Bordo Fan Shopa.
https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/be ... znice/5783
FK Sarajevo bi eliminacijom Velšana zaradio garantovanih 1.2 miliona eura. Za osvajanje titule prvaka BiH i ulaskom u kvalifikacije Sarajevo je dobilo 260.000 eura. Nakon toga, nastup u prvom kolu kvalifikacija donosi 280.000 eura. Pobjeda protiv Velšana Bordo klubu će donijeti još 380.000 eura za nastup u drugom kolu kvalifikacijaza Ligu prvaka.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Gdje je logika da se ulaze prvo u kadar pa u infrastrukturu? Uvijek se ide prvo infrastruktura pa igtaci. Juve je prvo napravio stadion pa onda dominaciju. Samo jedan primjer. Osijek prvo pravi stadion.
Sta dovedes ekstra igrace umjesto 6 mil sadasnjih ti trosis 10 mil na plate i ispadned nesretno u prvom pretkolu i zaradis milion eura samo? A moze se desiti.
A kada imas stadion, prostorije, imas i prihode i imas sigurnost.
Sta dovedes ekstra igrace umjesto 6 mil sadasnjih ti trosis 10 mil na plate i ispadned nesretno u prvom pretkolu i zaradis milion eura samo? A moze se desiti.
A kada imas stadion, prostorije, imas i prihode i imas sigurnost.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Prioritet je Izgradnja butmira i infrastrukturu akademije na vrhunskom nivou. Najveća dobit malih klubova su prodaja mladih igrača. Samo na ovaj način možemo poboljšati Bosanski fudbal.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Zamisli tek cifre 3 pretkolo pa play off ELZundo je napisao/la: ↑11 avg 2020, 13:57FK Sarajevo bi eliminacijom Velšana zaradio garantovanih 1.2 miliona eura. Za osvajanje titule prvaka BiH i ulaskom u kvalifikacije Sarajevo je dobilo 260.000 eura. Nakon toga, nastup u prvom kolu kvalifikacija donosi 280.000 eura. Pobjeda protiv Velšana Bordo klubu će donijeti još 380.000 eura za nastup u drugom kolu kvalifikacijaza Ligu prvaka.
-
- Kontakt:
Hocemo li protiv sisoje igrati 11 na 11 ili ce opet krste ciniti prevagu na terenu?
Al mangupski potez kluba za karte odnosno nas kolekcionare.

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Mislim da ce Jukic pocet i Dupovac nazad, a Krle i Rosenborg s klupe....TheIvicnjak je napisao/la: ↑11 avg 2020, 14:34Hocemo li protiv sisoje igrati 11 na 11 ili ce opet krste ciniti prevagu na terenu?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače