FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Historicar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Historicar » 11 avg 2020, 10:00

bordobijeli je napisao/la:
11 avg 2020, 09:48
Kakav je roster za sutra??
Ahmetovic, Sušic, Salcin jesu spremni ??
Znat ćemo tek sutra, sat prije utakmice, kad objave sastave na fb i instagramu.Nisi valjda pomislio, da će se dan prije utakmice, neko iz kluba oglasiti o njihovim povredama i o tome hoće li igrati protiv Tuzle ?

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 11 avg 2020, 10:43

Vjerovatno bez promjena

Tj
Pidro na beku
Tatar-Rahmanovic-Jukic
Handzic

Mada da budem iskren ne znam ko je gori izmedju Krste i Jukica....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 11 avg 2020, 10:49

Sta je sa Fanimom, nije spreman za 90 min ili je drugi razlog?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 11 avg 2020, 10:52

ElCartel11 je napisao/la:
11 avg 2020, 10:49
Nije pripreme prosao, radi s trenerom svaki dan u city gymu posebno na spremi...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 11 avg 2020, 10:57

Nakon sto godina tekma na Koševu sutra :ljepota:
Danas bi nam godile dvije dvice, odnosno sve samo ne pobjede domaćina. Ja u Borcu ne vidim nikakvu konkurenciju za prvo mjesto, ispuhat će ubrzo, možda već od danas i onda grčevita borba za evropu tj. 3 ili 4 mjesto.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 11 avg 2020, 10:59

Denchi je napisao/la:
11 avg 2020, 10:52
ElCartel11 je napisao/la:
11 avg 2020, 10:49
Nije pripreme prosao, radi s trenerom svaki dan u city gymu posebno na spremi...
Steta, za sva nasa krila je pojam sem Tatara.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 11 avg 2020, 11:17

po meni, losiji smo u odbrani neg gornji dio tima, besim i vladan su u losoj formi, npr protiv mladosti besim napravi bespotreban faul onda nakon izvodenja mali od 20kg ga slomi primamo go, vladan nije izaso na loptu a kod drugog gola slab zivi zid, i protiv krupe besim mi je slabo igro

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 11 avg 2020, 11:20

Pitaristok je napisao/la:
11 avg 2020, 11:17
po meni, losiji smo u odbrani neg gornji dio tima, besim i vladan su u losoj formi, npr protiv mladosti besim napravi bespotreban faul onda nakon izvodenja mali od 20kg ga slomi primamo go, vladan nije izaso na loptu a kod drugog gola slab zivi zid, i protiv krupe besim mi je slabo igro
Gdje na svijetu golman izlazi na loptu kod prvog gola?
Ok je to da je Vladan krivac za drugi to nema uopste rasprave ali reci da je kod prvog trebao izaci na loptu je bas nigdje veze.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 11 avg 2020, 11:24

Pantelija je napisao/la:
11 avg 2020, 01:22
DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
11 avg 2020, 01:14
Ovdje se prizivaju pojačanja? Kakva je finansijska situacija u klubu?

Možda ne mogu finansijski servisirati napadača boljeg od Ahmeta? Pare su spiskane na dovođenju Zinedina?

Ako neko zna, neka pojasni.
Javno su rekli da imaju novac za rekonstrukciju koseva.
Prolaskom prvog kruga igras jos minimalno dva kola sto je zarada oko 3 mil malo manje.

Tako da je to smijesna prica.
Za prvu fazu rekonstrukcije Koseva treba ti 10 miliona najmanje. Da nijednu tribinu ne mičeš. Sa tribinama i slicno ta cifra ide preko 30 miliona. Sad mi nije jasno, ako planira uloziti 10-15 miliona u stadion, zamislite da te pare ulozi u tim. Pa to bi strasno bilo

Za par godina bi izborio status nosica, harao ligom i vrlo moguce igrao evropu. Dobit- visestruka
A na kraju krajeva sve te dobre dovedene igrace uvijek mozes prodat za istu cifru ili cak visu

Mozda sam ja lud, ali ulaganje nekih grdnih para u stadion prije nego u igracki roster mi je nelogicno
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 11 avg 2020, 11:32

Hej, sveznalice (množina). Evo mene u Srbiju, znam da vas bolikurac, ali našo sam kafanu đe čojek ima Arene. Već sam ga pito bil me pustio trasu da gledam Sarajevo, kae da hoće, samo ako bude prenošeno. Eto i pitanja: hoćel sutra bit prenosa na Hareni i kadena?
I neser'te više Kine vam i Japana.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 11 avg 2020, 11:34

Oremuš teška rinaka, al' kažu dobro trči.

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 11 avg 2020, 11:45

VenamaHrabrih je napisao/la:
11 avg 2020, 11:32
Hej, sveznalice (množina). Evo mene u Srbiju, znam da vas bolikurac, ali našo sam kafanu đe čojek ima Arene. Već sam ga pito bil me pustio trasu da gledam Sarajevo, kae da hoće, samo ako bude prenošeno. Eto i pitanja: hoćel sutra bit prenosa na Hareni i kadena?
Tekma je u 17h, u Srbiji ide na AS5.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 11 avg 2020, 12:14

Svjesni situacije u kojoj se nalazimo, te posljedica koje je prouzrokovala pandemija koronavirusa ugrozivši posao velikog broja stanovnika Bosne i Hercegovine, FK Sarajevo odlučio je da neće biti prodaje sezonskih ulaznica za sezonu 2020/21. m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Odluci FK Sarajevo doprinijela je i činjenica da je vrlo dobro poznato da će se uslijed svakodnevnog pogoršanje epidemiološke situacije utakmice u narednom periodu igrati pred praznim tribinama.

Svi kolekcionari koji su vlasnici Naša zakletva članske kartice imaju mogućnost besplatnog preuzimanja pojedinačnih karata za sve domaće susrete FK Sarajevo u tekućoj sezoni.

Svi navijači koji žele pomoći radu Kluba u narednom periodu učiniti to mogu učlanjenjem/obnovom članarine i kupovinom proizvoda iz asortimana Bordo Fan Shopa.

https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/be ... znice/5783

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 11 avg 2020, 12:20

Zukanovic je napisao/la:
11 avg 2020, 12:14
Svjesni situacije u kojoj se nalazimo, te posljedica koje je prouzrokovala pandemija koronavirusa ugrozivši posao velikog broja stanovnika Bosne i Hercegovine, FK Sarajevo odlučio je da neće biti prodaje sezonskih ulaznica za sezonu 2020/21. m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Odluci FK Sarajevo doprinijela je i činjenica da je vrlo dobro poznato da će se uslijed svakodnevnog pogoršanje epidemiološke situacije utakmice u narednom periodu igrati pred praznim tribinama.

Svi kolekcionari koji su vlasnici Naša zakletva članske kartice imaju mogućnost besplatnog preuzimanja pojedinačnih karata za sve domaće susrete FK Sarajevo u tekućoj sezoni.

Svi navijači koji žele pomoći radu Kluba u narednom periodu učiniti to mogu učlanjenjem/obnovom članarine i kupovinom proizvoda iz asortimana Bordo Fan Shopa.

Koliko su se za ovo utalili ?

Gledaj najlosije uprave, sram ih bilo...

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 11 avg 2020, 12:23

JavierBosnia je napisao/la:
11 avg 2020, 11:24
Pantelija je napisao/la:

Možda ne mogu finansijski servisirati napadača boljeg od Ahmeta? Pare su spiskane na dovođenju Zinedina?

Prolaskom prvog kruga igras jos minimalno dva kola sto je zarada oko 3 mil malo manje.

Za prvu fazu rekonstrukcije Koseva treba ti 10 miliona najmanje. Da nijednu tribinu ne mičeš. Sa tribinama i slicno ta cifra ide preko 30 miliona. Sad mi nije jasno, ako planira uloziti 10-15 miliona u stadion, zamislite da te pare ulozi u tim. Pa to bi strasno bilo

Za par godina bi izborio status nosica, harao ligom i vrlo moguce igrao evropu. Dobit- visestruka
A na kraju krajeva sve te dobre dovedene igrace uvijek mozes prodat za istu cifru ili cak visu

Mozda sam ja lud, ali ulaganje nekih grdnih para u stadion prije nego u igracki roster mi je nelogicno

Ulozis pare u ekipu i igras evropu, ako udjes u grupe, u Splitu, Zagrebu, beogradu, Ljubljani. Bravo ti :clap:

I onda ces ti prvi biti ovde yebac svega i svacega sto moramo u Zenicu ici ili u druge gradove, sto to nije Kosevo, nas dom. :tokralju:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 11 avg 2020, 12:27

JavierBosnia je napisao/la:
11 avg 2020, 11:24
Pantelija je napisao/la:

Neki dan je bio clanak da je takav plan tj. U stadion ulozit pa preko stadiona navuc prihode(sponzori, firme) i svu zaradu odatle u prvi tim....

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 11 avg 2020, 12:29

Zukanovic je napisao/la:
11 avg 2020, 12:14

Gospodski

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 11 avg 2020, 12:35

Gospodski potez, svaka čast.
Moradoh iskoristit ovo sniženje starih dresova, prejeftini.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 11 avg 2020, 12:50

Samo sto nema brojeva ostalo s i xxl 😊

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 11 avg 2020, 12:52

tm01hzne je napisao/la:
11 avg 2020, 11:45
VenamaHrabrih je napisao/la:
11 avg 2020, 11:32
Tekma je u 17h, u Srbiji ide na AS5.
E fala ti, živ i zdrav bio.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bosnas_, Haksss, kraljlavova, MSOZ101, napoleon72, propoklopac, riki46, Vanja8, Venom i 79 gostiju.