Skupili se forumasi,da zajedno sa Papetom,idu na daleki put....a ovaj zakasnio...Krokodil je napisao/la:Čuj ovog.![]()
Što bolan?

Kolektivno su bacili majmuncice u nesvijest i vratili se na forum...

Skupili se forumasi,da zajedno sa Papetom,idu na daleki put....a ovaj zakasnio...Krokodil je napisao/la:Čuj ovog.![]()
Što bolan?
Pljušte ponude za Anela Hadžićaharisfloridsdorf je napisao/la:Pa ima li više te dojave,đe su Ajdukovci/Germanci završili ??? Jel Konjspor ili Kozaspor??? A tek Kravaspor,kakav bi to transfer bio
Koja cast da mu kriminalac Begic, nepismeni Kulina i njima slicni produze ugovor.Head je napisao/la:Ja se jos nisam oporavio od "samara" zvanog produzenje ugovora.
bhsport je napisao/la:Brutalno!xavi26 je napisao/la:evo Prcicev transfer u Rennes sve izvjesniji, Zukanovic presao u Seriu A, a mnogi kojima je Safet menadzer niti SP ne moze pomoci da nadju kakav bolji klub..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jos malo, lijepi septembar, olaksa ce nam forumfkv123 je napisao/la:Imam neki osjećaj da će opasti posjeta na forumu čim djeca krenu u školu....
Mislim da hoće ukoliko imaju "uredne" papire. Imaju li ovi? Pored ove trojice koji su obavezni, ja bih tražio i jednog napadača (trećeg u reprezentaciji), mlađeg i bržeg od Džeke i Ibiševića. Imamo li takvih?Ajax je napisao/la:Nadam se da ce pozvati vec za sljedece okupljanje pored Prcica i Vrancica i Arslanagica.
Ima ali ih treba nagovarati. Mladji i brzi: Hrgota, Tankovic i Halilovic. Zeca ne treba nagovarati ali je nivo ispod.mone je napisao/la:Mislim da hoće ukoliko imaju "uredne" papire. Imaju li ovi? Pored ove trojice koji su obavezni, ja bih tražio i jednog napadača (trećeg u reprezentaciji), mlađeg i bržeg od Džeke i Ibiševića. Imamo li takvih?Ajax je napisao/la:Nadam se da ce pozvati vec za sljedece okupljanje pored Prcica i Vrancica i Arslanagica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.