flagrantus je napisao/la:
Sredjene su ulice sve ,sad smo pravi grad
Vjerujem da ce biti pojacanja al gdje nadje ovo milionska pojacanja,odvadi malo

Šalim se ,Sloboda zasluzuje da bude po meni u prvih5-6 ekipa u Premijer Ligi,s obzirom na navijace,igracki kadar i sve ostalo.
Samo da znaš,nismo ni mi bez para bice pojacanja !A ovo za one koji kako kazeš tipuju beogradjane ,nemoj tako druze.Evo ja sam što kazu od malih nogu simpatizer C.Zvezde,namjerno necu reci navijac.Ne vidim u tome ništa loše,to ti je isto kao što neko npr.voli Ajax ili Inter.Ako vec moram reci Pravoslavac sam i Srbin,ali vjeruj mi Bosnu dozivljavam kao svoju zemlju isto kao i ti i ne dijelim ljude po naciji i vjeri.Mozda kad bi krenula diskusija vjerovatno bi se našle neke stvari oko kojih se ne slazemo npr.u politici ,ti mozda imaš razlicito mišljenje u odnosu na mene u nekim stvarima ,ali to nije razlog za svadju!Nek to riješavaju politicari,realno oni su i zakuvali.
Sport treba da zblizava i ujedinjuje ljude,u tome i jeste njegova ljepota.Kad se zakotrlja lopta razlike nestaju,više nije bitno ko je crn,bijel,Bošnjak ,Srbin ,Hrvat ili nešto drugo.
Sportski pozdrav iz Zvornika sa sredjenim ulicama

Prošle godine kada sam dolazio zbog privatnih obaveza tamo juni mj.joooooj iz*ebo sam se da valja,poogotovu sa autom
Ma da razumijem te,slično je to kad simpatišeš neki klub bila to CZ ili Bayern ili Inter,ali zna se kod nas u Bosni na šta se misli kada kažeš da simpatišeš Zvezdu/Partizan,ali neću da ti pametujem ili govorim vjeruj mi znaš i sam da je malo građana kojima je Drina ispred
beograđana,pogotovu ovi mlađi naraštaji.
Što se tiče milionskih pojačanja koje je naš predsjednik neću reći obećao ali je rekao da će biti i to je istina,ne znam sad gdje je to izjavio mislim na čaršijskom portalu

neće doći Kaka,Messi,Pirlo ali bit će samo ako Bog da da uđemo u PL BiH
Lijep pozdrav za Zvornik i nadam/o se da igramo na jesen prvenstvenu utakmicu Tuzli/Zvorniku