FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Skver
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Skver » 05 maj 2014, 15:38

SaltCityAttack je napisao/la:dobro bolan kakvih 2000 logicno da nece otici pa da je i vikend pa mozd acka i da je organizovano...to se onako kaze da se sto vise ljudi odazove :)..vidis da sam stavio smjeska nakon sto sam to napisao
Dole sigurno nece pustiti organizovanu grupu cak ni pojedince, pogotovo poslije one utakmice koja je prekinuta, a sad ce se pozvati na zabranu koja vazi za gostujuce navijace.
P.S. Ne znam da li oni cak i ispunjavaju uvjete za ovo takmicenje, koliko imaju sjedalica na tribini, da li neko zna?

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 05 maj 2014, 15:47

flagrantus je napisao/la:
Gorki je napisao/la:Lijep pozdrav za sve navijače Drine i grad Zvornik,ovo se ne odnosi za one koji tipuju beograđane crveno bijele ili crno bijele :mrgreen:

Nacionalizam na stranu,to je za levate i papke.Ako Bog da igramo na jesen u PL utakmicama,mada iskreno sumnjam da će biti 3 za 3 jer objektivno i ovako smo jači od vas (uz dužno poštovanje) :mrgreen: + bit će milionskih pojačanja (Azmir je rekao ako uđemo u PL dovode se milionska pojačanja).

Jeste li konačno sredili/uradili ulice one centru grada? :mrgreen:

@zla2;

imaš PP ;)
Sredjene su ulice sve ,sad smo pravi grad :lol:
Vjerujem da ce biti pojacanja al gdje nadje ovo milionska pojacanja,odvadi malo :mrgreen: Šalim se ,Sloboda zasluzuje da bude po meni u prvih5-6 ekipa u Premijer Ligi,s obzirom na navijace,igracki kadar i sve ostalo.
Samo da znaš,nismo ni mi bez para bice pojacanja !A ovo za one koji kako kazeš tipuju beogradjane ,nemoj tako druze.Evo ja sam što kazu od malih nogu simpatizer C.Zvezde,namjerno necu reci navijac.Ne vidim u tome ništa loše,to ti je isto kao što neko npr.voli Ajax ili Inter.Ako vec moram reci Pravoslavac sam i Srbin,ali vjeruj mi Bosnu dozivljavam kao svoju zemlju isto kao i ti i ne dijelim ljude po naciji i vjeri.Mozda kad bi krenula diskusija vjerovatno bi se našle neke stvari oko kojih se ne slazemo npr.u politici ,ti mozda imaš razlicito mišljenje u odnosu na mene u nekim stvarima ,ali to nije razlog za svadju!Nek to riješavaju politicari,realno oni su i zakuvali.
Sport treba da zblizava i ujedinjuje ljude,u tome i jeste njegova ljepota.Kad se zakotrlja lopta razlike nestaju,više nije bitno ko je crn,bijel,Bošnjak ,Srbin ,Hrvat ili nešto drugo.
Sportski pozdrav iz Zvornika sa sredjenim ulicama :urnebes:
Bravo, momak. Konačno neko ko je slomio barijere oko zastarjelih stereotipa. :kafa: Želim puno sreće Drini u nastavku prvenstva i da izbore povratak u PL. Imate lijep stadion, više nego dobre uslove za naše prilike, a grad Zvornik svakako zaslužuje da ima Premijerligaša.

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 05 maj 2014, 16:03

Claus je napisao/la:
Gorki je napisao/la:Lijep pozdrav za sve navijače Drine i grad Zvornik,ovo se ne odnosi za one koji tipuju beograđane crveno bijele ili crno bijele :mrgreen:

Nacionalizam na stranu,to je za levate i papke.Ako Bog da igramo na jesen u PL utakmicama,mada iskreno sumnjam da će biti 3 za 3 jer objektivno i ovako smo jači od vas (uz dužno poštovanje) :mrgreen: + bit će milionskih pojačanja (Azmir je rekao ako uđemo u PL dovode se milionska pojačanja).

@zla2;

imaš PP ;)
Vjerujem da ce biti pojacanja al gdje nadje ovo milionska pojacanja,odvadi malo :mrgreen: Šalim se ,Sloboda zasluzuje da bude po meni u prvih5-6 ekipa u Premijer Ligi,s obzirom na navijace,igracki kadar i sve ostalo.
Samo da znaš,nismo ni mi bez para bice pojacanja !A ovo za one koji kako kazeš tipuju beogradjane ,nemoj tako druze.Evo ja sam što kazu od malih nogu simpatizer C.Zvezde,namjerno necu reci navijac.Ne vidim u tome ništa loše,to ti je isto kao što neko npr.voli Ajax ili Inter.Ako vec moram reci Pravoslavac sam i Srbin,ali vjeruj mi Bosnu dozivljavam kao svoju zemlju isto kao i ti i ne dijelim ljude po naciji i vjeri.Mozda kad bi krenula diskusija vjerovatno bi se našle neke stvari oko kojih se ne slazemo npr.u politici ,ti mozda imaš razlicito mišljenje u odnosu na mene u nekim stvarima ,ali to nije razlog za svadju!Nek to riješavaju politicari,realno oni su i zakuvali.
Sport treba da zblizava i ujedinjuje ljude,u tome i jeste njegova ljepota.Kad se zakotrlja lopta razlike nestaju,više nije bitno ko je crn,bijel,Bošnjak ,Srbin ,Hrvat ili nešto drugo.
Bravo, momak. Konačno neko ko je slomio barijere oko zastarjelih stereotipa. :kafa: Želim puno sreće Drini u nastavku prvenstva i da izbore povratak u PL. Imate lijep stadion, više nego dobre uslove za naše prilike, a grad Zvornik svakako zaslužuje da ima Premijerligaša.
Hvala prijatelju,srecan sam kad vidim da je sve više nas tzv.normalnih ljudi.To što smo razliciti samo je naše bogatstvo :thumbup:

sekretar
Kontakt:

Post Postao/la sekretar » 05 maj 2014, 16:14

@skver

Ispunjavaju,ali u kurcu. Ali cim igraju ligu, znaci da ispunjavaju ili imaju dobru stelu. Ja koliko znam treba minimalno imati 3000 sjedalica za ispunjavanje samo tog uslova,a oni po infromacijama imaju 1000.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 05 maj 2014, 16:18

ko sto sam i pretpostavio ima par suspendovanih, par koji ce odmarat...bice je.ena tekma protiv Orasja
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 05 maj 2014, 16:19

sekretar je napisao/la:@skver

Ispunjavaju,ali u kurcu. Ali cim igraju ligu, znaci da ispunjavaju ili imaju dobru stelu. Ja koliko znam treba minimalno imati 3000 sjedalica za ispunjavanje samo tog uslova,a oni po infromacijama imaju 1000.
Nije 3000 sjeedalica, mislim da je 2000, onda ne bi moglo ni Bratstvo igrati jer nemaju 3000 sjedecih mjesta, mislim da nema ni Gradina, Capljina nema takodje
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 maj 2014, 16:48

nusmir je napisao/la:ja ne mogu da vjerujem kako se nadje ovako jedan pilot i pokrene raspravu neku !! ti da si dosao na tribinu znao bi da ljudi iz kalesije zivinica i drugih gradova nikad nisu bili bolje prihvaceni nego sad !!! ako si gledao utakmicu na TK i citao ovaj forum nemoj matereti sad pametovat........
Ja bar nisam nikada vidio da neko nekoga proziva ko nije iz Tuzle bar na onome dijelu gdje ja budem. Ima tu ljudi starijih koji su dolazili uvijek na utakmice, znam ljude iz Kalesije, Zivinica, Gracanice i drugih mjesta.
Kada pogledam sjever tamo je atmosfera fantasticna. Iz utakmice u utakmicu samo rastemo.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 05 maj 2014, 17:03

@zla2;

imaš PP ;)
Ako vec moram reci Pravoslavac sam i Srbin[/b],ali vjeruj mi Bosnu dozivljavam kao svoju zemlju isto kao i ti i ne dijelim ljude po naciji i vjeri.

Lažeš :mrgreen:

Iz Zvornika, a još Pravoslavac i Srbin...ćuj to :mrgreen:

[video][/video]

Inače, svaka čast za razmišljanje ;)
tuzlanska Sloboda

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 05 maj 2014, 18:57

zlajci je napisao/la:

@zla2;

imaš PP ;)
Ako vec moram reci Pravoslavac sam i Srbin[/b],ali vjeruj mi Bosnu dozivljavam kao svoju zemlju isto kao i ti i ne dijelim ljude po naciji i vjeri.

Lažeš :mrgreen:

Iz Zvornika, a još Pravoslavac i Srbin...ćuj to :mrgreen:

[video][/video]

Inače, svaka čast za razmišljanje ;)

Ovo ako moram reci se odnosi na to da mi to nije najvaznija stvar u zivotu,kao što su mnogi po zanimanju Srbi,Bošnjaci,Hrvati i to je jedino što u zivotu znaju.Mene to druze ne zanima,naravno da volim svoje ali itekako poštujem tudje!U blizoj rodbini imam i Srbe,Hrvate i Bošnjake ali u suštini mene interesuju sport ,zene i muzika :urnebes: Dnevnik i vijesti nisam gledao godinama,i ne pada mi napamet!
Gdje god cujem da se igra neka utakmica u krugu 5km ja sam ti tu,i nije da se hvalim svi mi kazu da izgledam 5-6
godina mladje :lol: Trenutno me samo zanima da prekosutra dobijemo Mladost iz Gacka i proslavimo titulu!
Pozdrav ,idem gledati Lazio-Verona na Arenasport TV.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 05 maj 2014, 19:04

flagrantus je napisao/la:Pozdrav ,idem gledati Lazio-Verona na Arenasport TV.
moj čovjek :cool:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 maj 2014, 19:14

Chinaglia je napisao/la:
navija za Veronu :mrgreen:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

samke12345
Kontakt:

Post Postao/la samke12345 » 05 maj 2014, 19:21

Sloboda-Orašje kupljena utakmica sloboda kupila 100% provjerena informacija :D :D :D :D :D :D :D

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 05 maj 2014, 19:24

harry_90 je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:
navija za Veronu :mrgreen:
Ma kakva Verona ,cekam 1X ZA 40 KM,uzeo taj par iz premier ponude!Ako dodje imate po jedno virtuelno pivo :lol:

bihacusrcu1
Kontakt:

Post Postao/la bihacusrcu1 » 05 maj 2014, 19:52

Sve najbolje SLOBODI U PREMIER LIGI,i ako ga ne volim opet mu zelim sve najbolje da igra sa SLOBODOM europu iduce godine AZMIRE SINE svaka cast jos jednom,pokazao si kako se vodi jedan klub.E sada ovim nasim igracima prvo MAME YEBEM osim nji trojce.Odmah tu gamad istjerati iz kluba da zavrse juniori prvenstvo.Uprava kluba se je pokazala kako se KUPUJU UTAKMICE u ORASJU,CAPLJINI,SREBRENIKU i mnoge druge a dovode neke ZVIJEZDE?KOJE?Katalinica,Stjepanovica,Malbasica,Jaranovica,Pirica,meksikance,Burazore,Hodzice itd itd.Ko su ti igraci?Zvijezde koje su uhvatile bihacke kurve,opijanje po mnogim ne uglednim birtijama glumeci FACE.Sto se tice uprave kluba i ovo sto su kupovali bacali preko 300 000km za sta?

PS izvinite pojedini navijaci slobode a posebno amerikanac vas taj hehe
Ako je Dudak kriv,onda je Una slana

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 05 maj 2014, 20:06

Molim Vas da se prestane više pisati o tim kupovinama i sličnim *anjima. Ima i toga kao i svugdje u svijetu sporta ali to ne treba biti primarna tema. Po pojednicima ovde je svaka utakmica, svaki *ebeni gol namješten.

Ontopic: Ko bi mogao propustiti Branitelj u slučaju žutog kartona?

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 05 maj 2014, 20:15

flagrantus je napisao/la: Sredjene su ulice sve ,sad smo pravi grad :lol:

Prošle godine kada sam dolazio zbog privatnih obaveza tamo juni mj.joooooj iz*ebo sam se da valja,poogotovu sa autom :mrgreen:

Ma da razumijem te,slično je to kad simpatišeš neki klub bila to CZ ili Bayern ili Inter,ali zna se kod nas u Bosni na šta se misli kada kažeš da simpatišeš Zvezdu/Partizan,ali neću da ti pametujem ili govorim vjeruj mi znaš i sam da je malo građana kojima je Drina ispred beograđana,pogotovu ovi mlađi naraštaji. ;)

Što se tiče milionskih pojačanja koje je naš predsjednik neću reći obećao ali je rekao da će biti i to je istina,ne znam sad gdje je to izjavio mislim na čaršijskom portalu :hmmmmm: neće doći Kaka,Messi,Pirlo ali bit će samo ako Bog da da uđemo u PL BiH :njanjanja:

Lijep pozdrav za Zvornik i nadam/o se da igramo na jesen prvenstvenu utakmicu Tuzli/Zvorniku :bih:
Pobjeda je bolja od orgazma!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 maj 2014, 20:19

samke12345 je napisao/la:Sloboda-Orašje kupljena utakmica sloboda kupila 100% provjerena informacija :D :D :D :D :D :D :D
Ma jok Mujic mi kaze Jedinstvo im ponudilo pare..samo nece Mujic Sloboda je njegov klub pa vjdrovatno nece ni igrat
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 05 maj 2014, 20:22

Nismo ludi da kupujemo domace utakmice :facepalm:
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 maj 2014, 20:22

bihacusrcu1 je napisao/la:Sve najbolje SLOBODI U PREMIER LIGI,i ako ga ne volim opet mu zelim sve najbolje da igra sa SLOBODOM europu iduce godine AZMIRE SINE svaka cast jos jednom,pokazao si kako se vodi jedan klub.E sada ovim nasim igracima prvo MAME YEBEM osim nji trojce.Odmah tu gamad istjerati iz kluba da zavrse juniori prvenstvo.Uprava kluba se je pokazala kako se KUPUJU UTAKMICE u ORASJU,CAPLJINI,SREBRENIKU i mnoge druge a dovode neke ZVIJEZDE?KOJE?Katalinica,Stjepanovica,Malbasica,Jaranovica,Pirica,meksikance,Burazore,Hodzice itd itd.Ko su ti igraci?Zvijezde koje su uhvatile bihacke kurve,opijanje po mnogim ne uglednim birtijama glumeci FACE.Sto se tice uprave kluba i ovo sto su kupovali bacali preko 300 000km za sta?

Evo ovog sto meni se svasta nagovori na pv sad ebe I svojim hmmm...dobro je bolan ebote ...sve u granicama ebes to ako cemo svima nesto ebavat ovdje
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 05 maj 2014, 20:25

bihacusrcu1 je napisao/la:Sve najbolje SLOBODI U PREMIER LIGI,i ako ga ne volim opet mu zelim sve najbolje da igra sa SLOBODOM europu iduce godine AZMIRE SINE svaka cast jos jednom,pokazao si kako se vodi jedan klub.E sada ovim nasim igracima prvo MAME YEBEM osim nji trojce.Odmah tu gamad istjerati iz kluba da zavrse juniori prvenstvo.Uprava kluba se je pokazala kako se KUPUJU UTAKMICE u ORASJU,CAPLJINI,SREBRENIKU i mnoge druge a dovode neke ZVIJEZDE?KOJE?Katalinica,Stjepanovica,Malbasica,Jaranovica,Pirica,meksikance,Burazore,Hodzice itd itd.Ko su ti igraci?Zvijezde koje su uhvatile bihacke kurve,opijanje po mnogim ne uglednim birtijama glumeci FACE.Sto se tice uprave kluba i ovo sto su kupovali bacali preko 300 000km za sta?

Ništa nije gotovo za Slobodu. Sve se može zakomplikovati, kao što je se kod vas zakomplikovalo. Sve se može desiti do zadnje utakmice.

Pogledaj Zrinjski.Niko nije uzimao taj klub za ozbiljno da će biti prvak, al ljudi sve na kraju preokrenuše. Dakle . ..

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.