Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ma kao sto sam rekao Benzemu posalt na Bjelasnicu da kondiciju nabije i bice on onaj od prosle sezone,trom mi je nekakav hoce nesto preko krila a samo uspori napad.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- anonymousHD
- Kontakt:
Od Morate se svaki put očekuje nešto kad uđe, a šta čovek može da uradi za nekih 5-10 minuta? Ništa! Neka igra od početka, pa ćemo ga videti. Ja sam siguran da bi bio bolji od Higuaina i Benzeme koji su svetski panjevi, a ne igrači. 

od napadača se očekuje da da gol kada je u stopostotnoj prilici taman da je ušao na tri sekunde a u drugoj mu se ukazala prilika.anonymousHD je napisao/la:Od Morate se svaki put očekuje nešto kad uđe, a šta čovek može da uradi za nekih 5-10 minuta? Ništa! Neka igra od početka, pa ćemo ga videti. Ja sam siguran da bi bio bolji od Higuaina i Benzeme koji su svetski panjevi, a ne igrači.
naprijed rejal
- anonymousHD
- Kontakt:
Pa onda smo do sada trebali oterati i Benzemu i Higuaina. Pa ljudi svaku tekmu po 10 šansi imaju, ne mogu okvir gola pogoditi. Real Madrid nikad nije imao dva gora napadača u historiji kluba. Podhitno ih treba obojicu oterati i dovesti kvalitetne napadače. Ova dvojac je flopovski.Sveti je napisao/la:od napadača se očekuje da da gol kada je u stopostotnoj prilici taman da je ušao na tri sekunde a u drugoj mu se ukazala prilika.anonymousHD je napisao/la:Od Morate se svaki put očekuje nešto kad uđe, a šta čovek može da uradi za nekih 5-10 minuta? Ništa! Neka igra od početka, pa ćemo ga videti. Ja sam siguran da bi bio bolji od Higuaina i Benzeme koji su svetski panjevi, a ne igrači.
- RealMoudrid
- Kontakt:
Da, ali razlika između Morate i ove dvojice je ta što dvojac prima 10 miliona više od njega i što su plaćeni desetine miliona, a da bi to zaradili morali su nešto uspjeti.
Forma je trenutna, klasa je vječna. Oni formu trenutno nemaju, i to jedno duže vrijeme.
Morata tek mora postati klasa, a valjda su tu treninzi da trener odluči je li Morata kompetentan za prvu postavu.
Forma je trenutna, klasa je vječna. Oni formu trenutno nemaju, i to jedno duže vrijeme.
Morata tek mora postati klasa, a valjda su tu treninzi da trener odluči je li Morata kompetentan za prvu postavu.
2012/2013
Real Madrid - Barcelona 2:1
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2
Barcelona - Real Madrid 1:3
Barcelona - Real Madrid 2:2
Real Madrid - Barcelona 1:1
Barcelona - Real Madrid 3:2

a cuj , kako zabije lijevom nogom

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
A što se tiče uzvrata (iako ima do njega još), ako smo uspjeli nadigrati Citya u obje utakmice koji je trenutni prvak Engleske, ne vidim razloga da to isto ne uradimo sa Unitedom. Prilika će biti, prilike se moraju iskoristiti, u suprotnom Van Persie i ekipa ovaj put neće biti milostivi kao na SB.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
Ronaldo prilikom gola Unitedu udario loptu na 2,93 metara od zemlje...
Svaka cast!!! Bez obzira na sve igracina
Svaka cast!!! Bez obzira na sve igracina

City je odron od ekipe, pa i Vrbanjusa ih dobije.. Kakve veze ima konstatacija da je TRENUTNI PRVAK EVROPE ?Toxicity je napisao/la:A što se tiče uzvrata (iako ima do njega još), ako smo uspjeli nadigrati Citya u obje utakmice koji je trenutni prvak Engleske, ne vidim razloga da to isto ne uradimo sa Unitedom. Prilika će biti, prilike se moraju iskoristiti, u suprotnom Van Persie i ekipa ovaj put neće biti milostivi kao na SB.
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Mislio sam aktualni prvak Engleske
Lapsus
.. Gdje si ti Europu tu vidio?
Nego, čuj City je odron? Želim reći da Real može i mora odigrati sličan meč i sa Unitedom kao što su sa Cityem ako želi vidjeti četvrtfinale.

Nego, čuj City je odron? Želim reći da Real može i mora odigrati sličan meč i sa Unitedom kao što su sa Cityem ako želi vidjeti četvrtfinale.
"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
- raul-zakon
- Kontakt:
Evo čitam, navodno je Agueru dosadilo u Engleskoj i hoće nazad u Španiju. 
Postoje samo dva kluba u Španiji gdje bi mogao otići...
Znači, ovo ljeto: Cavani, Falcao, ili Aguero, jedan dolazi SIGURAN SAM.
A evo, čitam i da se sprema ponuda za onog Barcinog, Delofeu, kako li...? Što bi to bilo zanimljivo...

Postoje samo dva kluba u Španiji gdje bi mogao otići...
Znači, ovo ljeto: Cavani, Falcao, ili Aguero, jedan dolazi SIGURAN SAM.

A evo, čitam i da se sprema ponuda za onog Barcinog, Delofeu, kako li...? Što bi to bilo zanimljivo...

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Ti napadaci bi nam dobro dosli, ali ko znam, mozda ovi nasi i prorade u nastavku sezone. Mozda ne bi bilo lose probati igrati i sa Benzemom i Higuainom. Imali bi vise prostora u napadu, ali to znaci da bi se moralo igrati samo sa jednim zadnjim veznim. Sto znaci Khedira na klupu. Na SB to ne bi bio problem.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
ionako u ligi se nema sta izgubiti , vrijedi pokusati s benzom higuainom od prve minute protiv raya mada tesko da ce se nesto drasticno popraviti iako su pokazali da skupa dosta dobro suradjuju
- raul-zakon
- Kontakt:
Ma, to ne može iz dva razloga...Harrison je napisao/la:Ti napadaci bi nam dobro dosli, ali ko znam, mozda ovi nasi i prorade u nastavku sezone. Mozda ne bi bilo lose probati igrati i sa Benzemom i Higuainom. Imali bi vise prostora u napadu, ali to znaci da bi se moralo igrati samo sa jednim zadnjim veznim. Sto znaci Khedira na klupu. Na SB to ne bi bio problem.
Prvi, nepošteno je prema Khediri, jer je strašan igrač i nije zaslužio klupu. A drugi si i sam naveo, moglo bi samo na SB, ali i to ne sa svakim protivnikom.
Ah, evo, sjetih se i trećeg.

Trkački bi izgubili MNOGO, jer ova njemačka mašina trči UBJEDLJIVO NAJVIŠE kod nas. On je motorna snaga ovog Reala. Na kraju, neko mora trčati za XA i MO...

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
raul-zakon je napisao/la: A evo, čitam i da se sprema ponuda za onog Barcinog, Delofeu, kako li...? Što bi to bilo zanimljivo...

- raul-zakon
- Kontakt:
mandraX je napisao/la:raul-zakon je napisao/la: A evo, čitam i da se sprema ponuda za onog Barcinog, Delofeu, kako li...? Što bi to bilo zanimljivo...

Ma šta fali...

Zamisli, kroz par godina, udarne igle Reala, Delofeu i Jese.

HALA MADRID !
HALA MADRID !
Real Madrid je stariji od Khedire i nema tu mjesta rijeci posteno-neposteno. Khedira jeste odlican igrac, ali je spor. I cesto ide naprijed i ostavlja prazninu iza sebe. A ide naprijed jer gore nema nikog. Svi su negdje po bokovima. Zato mislim da bi bilo dobro gurnuti od pocetka i Benza i Pipitu u sami spic. Vjerujem da bi bili jedno 30% opasniji u napadu. Na SB se tako moze protiv bilo koje ekipe na svijetu.raul-zakon je napisao/la:Harrison je napisao/la:Ma, to ne može iz dva razloga...
Prvi, nepošteno je prema Khediri, jer je strašan igrač i nije zaslužio klupu. A drugi si i sam naveo, moglo bi samo na SB, ali i to ne sa svakim protivnikom.
Ah, evo, sjetih se i trećeg.![]()
Trkački bi izgubili MNOGO, jer ova njemačka mašina trči UBJEDLJIVO NAJVIŠE kod nas. On je motorna snaga ovog Reala. Na kraju, neko mora trčati za XA i MO...
- raul-zakon
- Kontakt:
A stoji da je Real stariji, ali, stariji je i od Joze, pa vidi šta mu se sve dopušta. Kažem, bez Khedire bi nam, bar po mom mišljenju, bilo mnogo teže da se suprotstavimo nekim trkački jakim ekipama. Jer, onda bi ti ostali kreativci tipa Modrić, XA, MO...
Essien može pomoći, ali nije on više sposoban izdržati tempo srijeda - subota, koliko god ga ja cijenio i gotivio...
Dakle, na kraju, mogu se složiti da bi bili ubojitiji prema naprijed, ali bi zato bili dosta ranjiviji prema nazad...čak ranjiviji od ovog sad.

Essien može pomoći, ali nije on više sposoban izdržati tempo srijeda - subota, koliko god ga ja cijenio i gotivio...
Dakle, na kraju, mogu se složiti da bi bili ubojitiji prema naprijed, ali bi zato bili dosta ranjiviji prema nazad...čak ranjiviji od ovog sad.

HALA MADRID !
HALA MADRID !

Zanimljiv link

http://tusfotos.marca.com/991573766?fb_ref=g991573766#" onclick="window.open(this.href);return false;
To Ramosovu loptu hvata
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.