Wilshere jedini koji odskače od ostatka ekipe jer momak je zaista virtouz sa loptom.Ostatak ekipe katastrofa odbrana komplet treba remont zajedno sa golmanom.Napad, ovdje je situacija najgora Giroud,Walcot,Podolski ne zna se ko je gori.Carzola beskoristan a što se tiče Artete davno sam rekao da on ne može biti zamjena jednom Fabregasu.BigBigBang je napisao/la:Sta reci? Walnut napadac ne mozes vjerovati i to taktika dugim loptama na njega je nesto sto svojim ocima nisam mogao da vjerujem![]()
![]()
Cazorla ocajan pogotovo na krilu, Ramsey nema mjesta u Arsenalu gotov je on kao igrac, Podolski je zabio ali taj pacerski gol nece izbrisati to da do njega nije postojao na terenu, Girou mora profulati zicer, da bi on zabio morali smo mu jos bar 4 puta onako nabaciti loptu. Sagna je bio dosta dobar, iznenadio me sa obzirom na formu, Arteta beskoristan ali biloj e puno gorih od njega. Koscielny uz Wilshera nas najbolji igrac svaka cast sve je duele dobio.
Losi smo pravo, ova ekipa ne zna igrati pod pritiskom, najgore od svega sto Bayern i nije neka ekipa kakvom je predstavljaju, manjak talenta ali trka po cijelom terenu, nisu imali neke sanse ali nismo ni mi. Zasluzeno su dobili, prelosi smo..
Wenger vodi tim u prosječnost.