FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
a ljudi ruku na srce , ako ovakve ekipe ne mozemo prolazit o kakvom mi iskoraku pricamo ? ne potcjenjujem ih , al u fks su bar svi fudbaleri bez drugih zanimanja a kod njih kako koji , kakva im je i liga sama . Od 17 nenosilaca , svima da je dato da izaberu 3 protivnika po zelji 90% bi bili ovi poluamateri . Zato daj napadaca i idemo dalje !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ElCartel11
- Kontakt:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mogli bi mi završiti na Kipru.
Baš se lav pokazo kad je kreno na Rusiju

Ima'l tamo šiša?
- feniksptica
- Kontakt:
MA jok negoponavljam izgovore raznih ovdjeNapapijri je napisao/la: ↑09 avg 2020, 13:10Zar si se stvarno primio na tu pricu, brate?feniksptica je napisao/la: ↑09 avg 2020, 13:01Lige zavrsene, saznali protivnika, imamo sansi za dalje. Hocel potpis sutra ujutro il popodne ? ?
Ražnatović like tihs
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ima u sjevernom dijelu

VINKO MARINOVIĆ: Dobili smo prvaka Velsa, na nama je sada da se maksimalno upoznamo sa tom ekipom, da napravimo skauting i maksimalno se pripremimo. Što se tiče utakmice, još nam ostaje da saznamo gdje će se igrati utakmica, da li u Velsu ili na nekom neutralnom terenu. Tu odluku donijeti će UEFA, a nama ostaje da se spremimo za svaku opciju.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A ko je Connah's Quay? Radi se o ekipi koja je u korona periodu osvojila prvu titulu u klupskoj historiji, a prethodno je igrala u Evropi gdje je iznenađujuće eliminisala škotski Kilmarnock. Nakon tog uspjeha, stiga su dva poraza od Partizana od 1:0 i 3:0, pa im je drugo pretkolo Evropske lige bio najbolji rezultat. Sada se pak nadaju i drugom pretkolu Lige prvaka.
Imali su i priliku i nekoliko sezona ranije igrati u Evropi protiv "naših" ekipa. U sezoni 2016/17 dva puta su izgubili od Vojvodine u 2. pretkolu Evropske lige.
Prethodno su 2018. godine osvojili Kup Velsa, a prije toga dva puta došli do trofeja u Liga kupu.
Ekipu čine uglavnom engleski i velški nogometaši, a "stranac" je tek Irac John Disney. Vrijednost tima procjenjuje se na 540.000 funti, što je znatno manje u odnosu na Sarajevo. Najskuplji je napadač Craig Curran sa 270.000 funti.
Imali su i priliku i nekoliko sezona ranije igrati u Evropi protiv "naših" ekipa. U sezoni 2016/17 dva puta su izgubili od Vojvodine u 2. pretkolu Evropske lige.
Prethodno su 2018. godine osvojili Kup Velsa, a prije toga dva puta došli do trofeja u Liga kupu.
Ekipu čine uglavnom engleski i velški nogometaši, a "stranac" je tek Irac John Disney. Vrijednost tima procjenjuje se na 540.000 funti, što je znatno manje u odnosu na Sarajevo. Najskuplji je napadač Craig Curran sa 270.000 funti.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ispadanje protiv ovih bi bila sramota u rangu Kukusija, Zaria.
Podrzavao sam Husrefa sve do onog drugog derbija prosle godine, mislim da je tad sam trebao otici, također isto vazi sad za Vinka.
Podrzavao sam Husrefa sve do onog drugog derbija prosle godine, mislim da je tad sam trebao otici, također isto vazi sad za Vinka.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Samo pristupiti ozbiljno i trebaju se proci.
U punom sastavu sa Ahmetom i TSS ide ovo lagano.
U punom sastavu sa Ahmetom i TSS ide ovo lagano.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Vinko vrsni taktičar defanzive ne javlja se od jučer, da mu se nije sta desilo, gluho bilo
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Teško ćemo mi ove proći, ali daj Bože da griješim.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ponavljam vec 3 put, nikako nije bilo izjava jer nije bilo vremena da daju izjave
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
A je li bila pressica poslije meča?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 avg 2020, 13:30Ponavljam vec 3 put, nikako nije bilo izjava jer nije bilo vremena da daju izjave
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
-
- Kontakt:
Sad tjeramo i Vinka hahahahaha
Husref osvojio duplu ne valja tjeraj, dodje Vinko i on uzme titulu ne valja ni on.
Husref osvojio duplu ne valja tjeraj, dodje Vinko i on uzme titulu ne valja ni on.
E jesmo se fino spustili na zemlju bas mi je drago, do neki dan bi izbacili i Celtica ponovo da dođe a sad se i ovih plašimo...super super 
12. igrač kluba iz Titove 38b
Bez potcjenjivanja ali ovakve smo htjeli. Ovi se moraju proci nema dileme.
Vjerujem i da hocemo, samo da Rahman ne dobije crveni.
Vjerujem i da hocemo, samo da Rahman ne dobije crveni.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
- ElCartel11
- Kontakt:
Eto nemaju 5 min za izjavu, daj ba, klasicno bjezanje od odgovornosti.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 avg 2020, 13:30Ponavljam vec 3 put, nikako nije bilo izjava jer nije bilo vremena da daju izjave
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- forza_juve
- Kontakt:
Sada ce skoro decenija kako sam na ovom forumu. Ne pisem bas puno ali citam sve redovno, nisam nikada banovan, pratio sam redovno uzivo FK Sarajevo dok nisam vani otisao, sada pratim preko tv opet redovno. Posjecujem fan shop kada sam u BiH
Hocu da kazem da nisam nikada nesto pljuvao po klubu i upravi, jesam kritikovao u granicama normale. Ono sto zelim reci da je stvarno ruzno za citati ove neke pljuvace i bespotrebno omalovazavanje uprave i trenera ko god da je to. Pa moze li biti neki period da se o tome ne pise . Pustimo da ljudi rade svoj posao a ne nakon jednog kola tjerati sve redom. Klub je imao od mene podrsku uvijek i uvijek ce imati. Daj da se radujemo ovome sto imamo, sto smo klub na zdravim nogama i sto svakim danom sve vise napredujemo u svakom pogledu.
Mi trebamo pomoci podrskom klubu a ne sputavati klub ka tom nekom svom cilju.
Hocu da kazem da nisam nikada nesto pljuvao po klubu i upravi, jesam kritikovao u granicama normale. Ono sto zelim reci da je stvarno ruzno za citati ove neke pljuvace i bespotrebno omalovazavanje uprave i trenera ko god da je to. Pa moze li biti neki period da se o tome ne pise . Pustimo da ljudi rade svoj posao a ne nakon jednog kola tjerati sve redom. Klub je imao od mene podrsku uvijek i uvijek ce imati. Daj da se radujemo ovome sto imamo, sto smo klub na zdravim nogama i sto svakim danom sve vise napredujemo u svakom pogledu.
Mi trebamo pomoci podrskom klubu a ne sputavati klub ka tom nekom svom cilju.
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Trenutno korisnika/ca: amypitar, BeYaZ, bordobijelisampion, delko, Ferrante071, Pena, Tarapi, THEC i 122 gosta.