FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
PLJUŠTE CRVENI KARTONI U MOSTARU !!! SVRAKA OTIŠO RANIJE POD TUŠ , AOSIM SE SVAĐA SA KLUPOM VELEŽA ! U KOST !!!
Sve moje želje postigao sam s' tobom,pratio te i dao sve,tako male stvari ŽELJO čine život moj sve što trebam pogodak je tvoj...1921 !
- zlaya_tm87
- Kontakt:
http://www.streamingthe.net/BH-Radio-1- ... 2&player=1 eto BH Radio 1
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
daj linkSeyo_TM je napisao/la:gledam na ovoj hadaljskoj stranici...cera1 je napisao/la:mora da mu javlja ko sa stadiona...TeaM87 je napisao/la:Seyo, gdje pratis ?
FKŽ !
Samo da nebude jos povrijedjenih
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Moras platiti da bi gledao 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
8 eurica na njihovoj stranici velezlive
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Moramo se pobiti na terenu inace ce svi odreda da nas marisu ko trevnik i sloboda a nasi da dizu noge zato u kostBuddy je napisao/la:Samo da nebude jos povrijedjenih

Zadnja izmjena: pile87, dana/u 25 sep 2010, 16:20, ukupno mijenjano 2 puta.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Kako, da znam za slijedece gostovanje, daj linkFk_zeljo_1921 je napisao/la:Moras platiti da bi gledao
FKŽ !
pa jbg i neka,izgleda da ne mozes drugacije,samo cvrsto,pokazite zube1921 ! je napisao/la:PLJUŠTE CRVENI KARTONI U MOSTARU !!! SVRAKA OTIŠO RANIJE POD TUŠ , AOSIM SE SVAĐA SA KLUPOM VELEŽA ! U KOST !!!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
To ima samo velez i mozes gledati samo njihove utakmice. Nema link veze sa Zeljom ..TeaM87 je napisao/la:Kako, da znam za slijedece gostovanje, daj linkFk_zeljo_1921 je napisao/la:Moras platiti da bi gledao
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Nema nijedan drugi klub u PL BIH ?Stole iz Bora je napisao/la:To ima samo velez i mozes gledati samo njihove utakmice. Nema link veze sa Zeljom ..TeaM87 je napisao/la:Kako, da znam za slijedece gostovanje, daj linkFk_zeljo_1921 je napisao/la:Moras platiti da bi gledao
FKŽ !
Nema! 5 minuta produzetka treba lediranom **** majku kad dodje u sarajevoTeaM87 je napisao/la:Nema nijedan drugi klub u PL BIH ?
ZELJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 25 sep 2010, 16:23, ukupno mijenjano 1 put.
- LjoŽe PionŠam
- Kontakt:
Jesi glupan gore ti je stole napisao da to ima samo velež ti postavljaš glupa pitanja !
Koliko ja znam nema. To je uradjeno jer imamo vise navijaca van BiH pa radi njih je to napravljeno.TeaM87 je napisao/la: Nema nijedan drugi klub u PL BIH ?
slusaj na radiu, bolje ista nego nistaTeaM87 je napisao/la:Stole iz Bora je napisao/la:Nema nijedan drugi klub u PL BIH ?TeaM87 je napisao/la:
To ima samo velez i mozes gledati samo njihove utakmice. Nema link veze sa Zeljom ..
meni je velez uvijek bio simpatican,ali stvarno ne kontam taj njihov animozitet prema zelji.njih je sarajevo izbacivalo iz lige,pustali im bodove po mostaru i oni se lizu sa pitarima,a protiv zelje uvijek neka frka,uvijek neke tenzije.ne mogu sada da trazim sliku od prije par godina sa utakmice zeljo-zrinski kada je na jugu bio veliki transparent izronice velez za one sto ga vole,kada su bili u drugoj ligi u istoj onoj ligi u koju ih je lijepo trasiralo sarajevo.bravo mostarci svaka cast,za svu tu mrznju.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Ufff odoh zapalit YoSe ako se sta desi javi 

barbarez je napisao/la:meni je velez uvijek bio simpatican,ali stvarno ne kontam taj njihov animozitet prema zelji.njih je sarajevo izbacivalo iz lige,pustali im bodove po mostaru i oni se lizu sa pitarima,a protiv zelje uvijek neka frka,uvijek neke tenzije.ne mogu sada da trazim sliku od prije par godina sa utakmice zeljo-zrinski kada je na jugu bio veliki transparent izronice velez za one sto ga vole,kada su bili u drugoj ligi u istoj onoj ligi u koju ih je lijepo trasiralo sarajevo.bravo mostarci svaka cast,za svu tu mrznju.
potpis
Trenutno korisnika/ca: edinedin, Google Adsense [Bot], Kajkutenjoyer, MrkiMedo, Orvel, Proximic i 85 gostiju.