Sarajevo nisu igrači, uprave i treneri. Sarajevo je 65 godina ljubavi.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Bravo drug moj za ovo svaka cast...!!Nek zagrmi u Nedelju sa Sjevera:SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!!!!!Burberry46 je napisao/la:
Sarajevo nisu igrači, uprave i treneri. Sarajevo je 65 godina ljubavi.
Sta reci za ove vase slike, i ove recenice samo ovo:BRAVO!ramiral je napisao/la:RADOSTI SU MOJE I SREĆA TVOJA
SARAJEVO LJUBAVI MOJA...
Tako je ramiral- gararamiral je napisao/la:RADOSTI SU MOJE I SREĆA TVOJA
SARAJEVO LJUBAVI MOJA...
Bravo ljudi za ovo aferimmmmm!!!Jedva cekam nedelju jojjjj!!!!Burberry46 je napisao/la:Tako je ramiral- gararamiral je napisao/la:RADOSTI SU MOJE I SREĆA TVOJA
SARAJEVO LJUBAVI MOJA...
:smajlikojinamigujegariBurberry46 je napisao/la:Tako je ramiral- gararamiral je napisao/la:RADOSTI SU MOJE I SREĆA TVOJA
SARAJEVO LJUBAVI MOJA...
Ma joj suti ima da grmiiii u nedelju i prava spica ce bitii siguran sam.!!Giallorossi je napisao/la:Kakva se to revolucija sprema braco?![]()
Nagli izljevi ljubavi obično se dese kad :TheBlues je napisao/la:Ma joj suti ima da grmiiii u nedelju i prava spica ce bitii siguran sam.!!Giallorossi je napisao/la:Kakva se to revolucija sprema braco?![]()
nikad gora igra, a euforijaGiallorossi je napisao/la:Kakva se to revolucija sprema braco?![]()
Igara ce biti i ovakvih i onakvih ali LJUBAV ostaje.SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.FCS.HZ.Svi putevi vode na kosevo.VanBasten je napisao/la:nikad gora igra, a euforijaGiallorossi je napisao/la:Kakva se to revolucija sprema braco?![]()
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bordobijeli, bvsic, DzemoSmjecanin, r3m1, ronaldo99, TETRAPAK i 41 gost.