Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Koji je ovaj Falla degenerik, znači bože
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
**** li te crna Stephens S.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- 10DelPiero
- Kontakt:
E Stepanek koji debil u pm jucer protiv Murraya 21/21 na prvu servu znaci 21 zaredom poen do tie brejka a sad mu fol Anderson pravi brejk koja smijurija 

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Kako možete igrati tenis/košarku/odbojku i ostale gluposti dok je SvjeCkog? 

Pa utakmice navece, a tenis citav dan pa malo zabave do fudbala.
Pogledaj samo ovog Browna kako igra protiv Kohlschreibera, od 5:0 dodje na 5:5 i uze set 7:5
Sreca pa ga nisam igrao
Pogledaj samo ovog Browna kako igra protiv Kohlschreibera, od 5:0 dodje na 5:5 i uze set 7:5
Sreca pa ga nisam igrao
Nećeš se oparit od svjetskog, ne boj seKrokodil je napisao/la:Kako možete igrati tenis/košarku/odbojku i ostale gluposti dok je SvjeCkog?

Joj Nishkori glupane zuti, Haj Matosevicu glupane bijeli 

Nullius in verba
baš takoKrokodil je napisao/la:Kako možete igrati tenis/košarku/odbojku i ostale gluposti dok je SvjeCkog?

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Znam da hoću.johnnyyK je napisao/la:Nećeš se oparit od svjetskog, ne boj seKrokodil je napisao/la:Kako možete igrati tenis/košarku/odbojku i ostale gluposti dok je SvjeCkog?

Aj ba CSKA nemoj gubit 2/4 

Nullius in verba
pa tooo sudec ljubim te za te 2 minute nadoknade
2.7
2.7

Ljubio bih ga i ja da hoce malo poceti mahat kartonima,,mogao je barem jedan pokazati u prvom, a bezobraznik niti jedanmirzatele je napisao/la:pa tooo sudec ljubim te za te 2 minute nadoknade
2.7

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
sad će počet mahat, zaboravio je kartone u svlačionici prvo polgonzales je napisao/la:Ljubio bih ga i ja da hoce malo poceti mahat kartonima,,mogao je barem jedan pokazati u prvom, a bezobraznik niti jedanmirzatele je napisao/la:pa tooo sudec ljubim te za te 2 minute nadoknade
2.7

jbg drug i ja sam htio igrat vise kartona,procitah na vise mjesta da je "darezljiv" al sreca ucini mi se puno 4.5
EDIT : al X ti prolazi lagano nemoj da brigas

- Contentissimo
- Kontakt:
izgleda da ih opet nije uzeozgmiky je napisao/la:sad će počet mahat, zaboravio je kartone u svlačionici prvo polgonzales je napisao/la:Ljubio bih ga i ja da hoce malo poceti mahat kartonima,,mogao je barem jedan pokazati u prvom, a bezobraznik niti jedanmirzatele je napisao/la:pa tooo sudec ljubim te za te 2 minute nadoknade
2.7

36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Ma i ja uzeo sa foruma,, darezljiv i sad samo kartone cekam,, a X sam singlirao,, to ne mjesam ni sa cim,, pa ni sa 1.01 kvotommirzatele je napisao/la:jbg drug i ja sam htio igrat vise kartona,procitah na vise mjesta da je "darezljiv" al sreca ucini mi se puno 4.5

evo ga prvi,, nije ih zaboravio,, hahahaa
- Contentissimo
- Kontakt:
jos samo 4gonzales je napisao/la:evo ga prvi,, nije ih zaboravio,, hahahaa

36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
ajmo realnoHercegovinaBosna je napisao/la:Živio i ti prijatelju,samo kad se kladiš prognoziraj realno a ne navijački.
Stari pogledaj šta sam ja prognozirao za utakmicu Hrvatska-Brazil, ok prošlo je samo 1p ali nije bilo bahatluka da sam rekao razbiti ćemo Brazil, samo sam komentirao to tvoje da će ubiti Boga u nama, ako si gledao vidio si da nas nisu razbili i da smo nesretno izgubili prema tome nije daleko bila senzacija ali domaćin je morao pobjediti pošto poto, dakle nisam bio daleko
Mikyju se nema šta prigovoriti . A mu se ne smir reći koliko je popravio ovu temu i sa svojim pogocima i prognozama. Lijep pozdrav
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.