Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
ima li kakvih linkova za gledanje
- Paraglajder
- Kontakt:
Dragi Coates... Pa ne mogu da vjerujem kako sami sebe dobijamo. Ne iskoristimo 2 zicera i onda primamo pacerski go, Coates k'o da za Sociedad igra...
YNWA
- majestic24
- Kontakt:
Jbt,jel vi bas toliko 100 % -tnih sansi masite na utakmicama ili se zayebavate???
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
A ko si sad ti ?? Nisam te na temi vidjao ranije, to samo dodješ kad ne ide ekipi da malo popljuješ igrače ??Paraglajder je napisao/la:Dragi Coates... Pa ne mogu da vjerujem kako sami sebe dobijamo. Ne iskoristimo 2 zicera i onda primamo pacerski go, Coates k'o da za Sociedad igra...
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
U ovoj utakmici tri do sada. Što je najgore, ovi jednom ošutali na go i vode sada.majestic24 je napisao/la:Jbt,jel vi bas toliko 100 % -tnih sansi masite na utakmicama ili se zayebavate???
There got to be something for Liverpool big number nine ...
Opet ista priča,dotužilo je više i Bogu i narodu.
Liverpool imao šanse da sve riješi u prvom poluvremenu ali opet realizacija = 0.Suarez ponovo ne može da zabije gol i pored nekoliko izglednih šansi,Carroll je imao 2-3 šuta (poluprilike).Coates je odigrao sasvim solidno do one greške zbog koje je i primljen gol ali zato i služe ove tekme da se dobije iskustvo i stekne još znanja.Carra i Kelly slabo markirali Jonesa i gol u samom finišu.Realno ne očekujem ništa posebno u drugom dijelu,kako stvari stoje Stoke ide dalje jer Britannia je definitivno nesavladiva prepreka u ovom trenutku za Liverpool.
Liverpool imao šanse da sve riješi u prvom poluvremenu ali opet realizacija = 0.Suarez ponovo ne može da zabije gol i pored nekoliko izglednih šansi,Carroll je imao 2-3 šuta (poluprilike).Coates je odigrao sasvim solidno do one greške zbog koje je i primljen gol ali zato i služe ove tekme da se dobije iskustvo i stekne još znanja.Carra i Kelly slabo markirali Jonesa i gol u samom finišu.Realno ne očekujem ništa posebno u drugom dijelu,kako stvari stoje Stoke ide dalje jer Britannia je definitivno nesavladiva prepreka u ovom trenutku za Liverpool.

FK Pjetlovi
- majestic24
- Kontakt:
Jbg drug...Stoke je takva ekipa da prema njihovim vratima bude osutano 20 puta a oni osutaju jednom a krajnji rezultat bude 3:0 za njih. Jbg...Rizah je napisao/la:U ovoj utakmici tri do sada. Što je najgore, ovi jednom ošutali na go i vode sada.majestic24 je napisao/la:Jbt,jel vi bas toliko 100 % -tnih sansi masite na utakmicama ili se zayebavate???
Al cudno mi je da toliko prilika masite,a koliko primjetim 2 od 3 masi Suarez.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Polahko, polahkoStivi_Dzi je napisao/la:A ko si sad ti ?? Nisam te na temi vidjao ranije, to samo dodješ kad ne ide ekipi da malo popljuješ igrače ??Paraglajder je napisao/la:Dragi Coates... Pa ne mogu da vjerujem kako sami sebe dobijamo. Ne iskoristimo 2 zicera i onda primamo pacerski go, Coates k'o da za Sociedad igra...

taman sam htio pohvaliti odbranu, odlična je bila tokom cijelog poluvremenu do gola, a onda Coates napravi početničku grešku... A Reina nije ni pokušao odbraniti...
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Paraglajder
- Kontakt:
A šta treba? Da ih hvalim za ovo što rade u zadnje dvije utakmice?Stivi_Dzi je napisao/la:A ko si sad ti ?? Nisam te na temi vidjao ranije, to samo dodješ kad ne ide ekipi da malo popljuješ igrače ??Paraglajder je napisao/la:Dragi Coates... Pa ne mogu da vjerujem kako sami sebe dobijamo. Ne iskoristimo 2 zicera i onda primamo pacerski go, Coates k'o da za Sociedad igra...
YNWA
Treba ovo ozbiljnije zapet što jes' jes'. Suarez bi mogao malo na klupu, jer je nenormalno šta fula. Možda je upitanju samopuzdanje (zbog toga govorim "klupa").
Po drugoj strani glup gol. Za Stoke je fantastičan, za L'pool preglup. Možda ovaj gol dobrodje da se Crveni dozovu tobe. Haj vidjećemo u nastavku... Govorim to jer igraju "premlako", ne vidim želje da se pobjedi, nadigra. Igra se na onu foru "malo mi, malo oni". Nema želje za dominacijom.
Iskreno se nadam prekretu...Stvarno tako mislim.

Po drugoj strani glup gol. Za Stoke je fantastičan, za L'pool preglup. Možda ovaj gol dobrodje da se Crveni dozovu tobe. Haj vidjećemo u nastavku... Govorim to jer igraju "premlako", ne vidim želje da se pobjedi, nadigra. Igra se na onu foru "malo mi, malo oni". Nema želje za dominacijom.
Iskreno se nadam prekretu...Stvarno tako mislim.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- Goalgetter
- Kontakt:
Brani li Begovic za Stoke ?
Sorensen brani i skida sve mrtvo i živo.Goalgetter je napisao/la:Brani li Begovic za Stoke ?
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Hočetel' dat' gol na ovoj tekmi, treba mi za kladu ?! Jestel bolji ?!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Mi smo uvijek bolji, al ne znamo gola datGunnerS je napisao/la:Hočetel' dat' gol na ovoj tekmi, treba mi za kladu ?! Jestel bolji ?!

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
Nemojte me izdat, zadnja lova mi je to 

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Mah, sve po starom. Ovaj put, poprilično dobra igra, moram priznati. Stoke, do gola, neprimjetan, dok je Liverpool, može se reći, kontrolirao utakmicu. Sve je išlo kako treba, samo lopta nije hćela iza Sorensena.
Za sada mogu pohvaliti Carrolla, jer se vidi da se trudi. Ostali su, manje-više, solidni. Henderson uobičajeno nervozan, dok nikada nisam kritizirao Reinu, no sad bih jednu stvar spomenuo. Njegovo izbjegavanje izlijetanja, kada se lopta ubacuje u šesnaesterac. Mislim, čovječe, imaš zaštitu kao golman i master svog dijela terena. Izleti, boksuj loptu, probaj je uhvatiti ili nešto slično, ali nemoj samo stajati i čekati šut Jonesa, Hutha, Shawcrossa, koga već, te onda probavati nekako odbraniti. U redu da mu to ide, ali mu pamtim samo tucet tako primljenih golova.
Za sada mogu pohvaliti Carrolla, jer se vidi da se trudi. Ostali su, manje-više, solidni. Henderson uobičajeno nervozan, dok nikada nisam kritizirao Reinu, no sad bih jednu stvar spomenuo. Njegovo izbjegavanje izlijetanja, kada se lopta ubacuje u šesnaesterac. Mislim, čovječe, imaš zaštitu kao golman i master svog dijela terena. Izleti, boksuj loptu, probaj je uhvatiti ili nešto slično, ali nemoj samo stajati i čekati šut Jonesa, Hutha, Shawcrossa, koga već, te onda probavati nekako odbraniti. U redu da mu to ide, ali mu pamtim samo tucet tako primljenih golova.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Ovaj momak je stvarno nevjerovatan,maši zicere,a zabije nevjerovatne golove.

P.S. Riječ je naravno o Suarezu.
EDIT:I opet nema penala za LFC,3.put ove sezone protiv Stokea...

P.S. Riječ je naravno o Suarezu.

EDIT:I opet nema penala za LFC,3.put ove sezone protiv Stokea...

Zadnja izmjena: reds, dana/u 26 okt 2011, 22:04, ukupno mijenjano 1 put.
FK Pjetlovi
- Paraglajder
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.