FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
dobro bruda, ohani loma
....smiri doživljaje

-
- Kontakt:
Nije ti ovo otac kupio ako ti se ne svidja odleprsaj ili odLET3i
ne kontam te pitarske fore, registrovao si se danas, stavio preofiran nick i kao nešto pokušavaš trolati na 5 temaradnikbijeljina je napisao/la:Nije ti ovo otac kupio ako ti se ne svidja odleprsaj ili odLET3i

riješenje je vrlo jednostavno: zamisli da si klokan i odskakutaj sa teme
-
- Kontakt:
Opce diskusije nauci citati
-
- Kontakt:
U zivotu je vazno biti RADNIK, i BORAC kako bi odrzao svoj STANDARD...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Gledaj ovog brata, za manje od sat vremena napisao 35 postova od kojih je svaki na racun poraza Zelje. Ma ne, nisi ti iskompleksirani pitar...
Ja tipujem na Heada
Ja tipujem na Heada
-
- Kontakt:
35? Znas ti brojati
brat ga zado opasno, pravo je otkacen.... sad je full u elementu, pa ga i razumijem...ali ne zamjeram mu
šta god da je uzeo, valjda ga popusti do sutra

šta god da je uzeo, valjda ga popusti do sutra

-
- Kontakt:
Ma tramal
radnikbijeljina je napisao/la:Ma tramal

-
- Kontakt:
Dobar si momak lete. Al moras priznat da se manijaci raspadaju ako pratis navijaclu scenu katastrofa. Tica zulic delalic ne zna se ko je gori pasukan neki dan odlazi u po tekme kuci kae necu da dolazim visse na ovp
Loše si informisan za dobrinjce
necu uopšte da pominjem bilo kakva licna imena, jer je to totalno neukusno za forum
jug kad se ujedini, više nece biti zanimljiva navijacka scena u BiH
a to i sam znaš

necu uopšte da pominjem bilo kakva licna imena, jer je to totalno neukusno za forum
jug kad se ujedini, više nece biti zanimljiva navijacka scena u BiH

-
- Kontakt:
Ma nisam...predobro znam o tome na petici sam dole. Ovo je katastrofa iz godine u godinu horde bolje a oni losiji
Ma ovo je neki bolesni pitar
-
- Kontakt:
Bice zeljo

-
- Kontakt:
Zanima me jedno? Na vašoj temi piše se kako titula nije ni bitna, da ćete više zaraditi od prolaza standarda nego za 10 titula.
Kako je to istinito kad bi osvojili 10 titula inkasirali bi minimalno 10 miliona, pretkolo lige prvaka 400000 eura, karte, tv prava i tako dalje???
I kako može biti Europa bitnija od titule. Do sad ste obrnuto pričali. Nije majke mi da zajebavam nego mi nejasno kako navijač želje izjavi da je nebitna titula i da tako površne i nadasve glupe argumente.
Presaberite se malo, titula je najbitnija jer ti titula sama po sebi garantuje milion KM koliko se dobro moraš namučiti da inkasiraš, pa izbaciti i favorita pa i svašta našto. Nije baš da ti titula ne donosi pare.
Kako je to istinito kad bi osvojili 10 titula inkasirali bi minimalno 10 miliona, pretkolo lige prvaka 400000 eura, karte, tv prava i tako dalje???
I kako može biti Europa bitnija od titule. Do sad ste obrnuto pričali. Nije majke mi da zajebavam nego mi nejasno kako navijač želje izjavi da je nebitna titula i da tako površne i nadasve glupe argumente.
Presaberite se malo, titula je najbitnija jer ti titula sama po sebi garantuje milion KM koliko se dobro moraš namučiti da inkasiraš, pa izbaciti i favorita pa i svašta našto. Nije baš da ti titula ne donosi pare.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Sta si ti lave neki super covjek, olicenja postenja i dobrote, iskrenosti i casti. Svi pricaju ono sto im odgovara u datom trenutku. Ako to nisi jos naucio dug je put pred tobom, i stvarno zanimljiv jer ces mnogo toga nauciti.jurisicduska je napisao/la:Zanima me jedno? Na vašoj temi piše se kako titula nije ni bitna, da ćete više zaraditi od prolaza standarda nego za 10 titula.
Pravd se poraz, i mi znamo srat i pisali smo svašta dok nije bilo titule 7 godina. Svejstan je svaki realan navijač da Standard ide dalje i valja se onda vratiti ovdje i ganjati zaostatak, ovo je sve nadoknadivo al ako im se ekipa brzo ne trgne u kurcu su
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
-
- Kontakt:
Meni odgovara ako vi mislite da je titula nebitna.
Ako vi mislite da titula ništa ne donosi onda ga ****. Prvo ti donosi više para nego 3 pretkolo kupa uefa. Drugo igra se za titulu i svi znamo d aklub koji ima te titule ne može tako pričati, ovo sam napisao jer mi nije jasno kako neko to može izjaviti, ja bih se odmah ubio, prvo što podcjenjujem tim za kojeg navijam drugo jer mi matematika nije jača strana.
Nisam ja super čovjek nego me zanima šta je mišljenje, da ne bude poslije stani pani, da se može s vama normalno progovoriti.
Sergejević nešto si se opasno proračunao pa kontaš da sam ti ja dušman ili tvom klubu, veći su ti dušmani ovi što misle da je prolazak standarda ravan tituli, nije nit će ikad biti. Ni finansijski a ni sportski. Pa nije da igrate ligu prvaka polufinale pa da se liga ostavi po strani. Realno. Znam da si pod dojmovima danas ali možeš biti ok i razgovarati ko čovjek. Ne bi nam nikom škodilo malo više razumijevanja.
Ako vi mislite da titula ništa ne donosi onda ga ****. Prvo ti donosi više para nego 3 pretkolo kupa uefa. Drugo igra se za titulu i svi znamo d aklub koji ima te titule ne može tako pričati, ovo sam napisao jer mi nije jasno kako neko to može izjaviti, ja bih se odmah ubio, prvo što podcjenjujem tim za kojeg navijam drugo jer mi matematika nije jača strana.
Nisam ja super čovjek nego me zanima šta je mišljenje, da ne bude poslije stani pani, da se može s vama normalno progovoriti.
Sergejević nešto si se opasno proračunao pa kontaš da sam ti ja dušman ili tvom klubu, veći su ti dušmani ovi što misle da je prolazak standarda ravan tituli, nije nit će ikad biti. Ni finansijski a ni sportski. Pa nije da igrate ligu prvaka polufinale pa da se liga ostavi po strani. Realno. Znam da si pod dojmovima danas ali možeš biti ok i razgovarati ko čovjek. Ne bi nam nikom škodilo malo više razumijevanja.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.