Pa rođeni to kod vas puno zavrzlama, volim ja velez odmah iza zelje, ali fino bi bilo da uzmete ovdje 3 boda :=)carina je napisao/la:Opet vi vozom navalili i gotovopapee je napisao/la:Pozdrav za rodjene najvjerovatnije dolazimo vozom,a od stanice do stadiona 15 kilometara ? moze li mi neko od mostara objasnit malo kako doci do vas a da ne bude NIKAKVIH PROBLEMA.Ali hajde, ako je izvodljivo, onda ovako. Zeljeznicka stanica je u sklopu autobuske stanice. Okrenes informacije i pozoves autobus.stanicu u Mostaru. Odgovara ti svaki bus koji ide na sjever, jer svaki prolazi, tik, pored stadiona. Na stanici imas i cca desetak taxi-a, ali ne znam koliko ce vam to pomoci, posto mislim da ce vas dosta doci. Sto se ne potrpa u autobuse i taxi, nek stopa odmah ispred stanice. Prvi cu ti ja stati, a i mnogi. Tu svakako subotom stopa i veliki dio Velezovih navijaca, pa mozete skupa. Kako ces se vratiti, to boga pitaj
![]()
Poslije svake tekme, jedno vrijeme, m17 se zakrci. Ja ne znam ko vam organizuje taj prevoz, ali ko je god, radi totalno pogresno i, iskreno, tu se nece znati ko pije a ko placa.
Imas autobuse, imas male automobile, pa se porefate i lagano popijes koju pivu u gradu ko gospodin, pa opet lagano na tekmu. Budes li placao taxi i autobuse u oba pravca, izaci ce te skuplja pita nego tepsija.
Prosle godine nas je bilo dosta na Kosevu, a vidio si da su dosla samo dva busa. Ne bi dao ceifa prije i poslije tekme ni za sta:-) A i ta 2 busa su opalili jedan u drugog na povratku hahah...
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
mB!
Mukiol, da ti iskren budem, ako budu igrali kao jesenas, tj; malo se probudili, ne bojim se ja 3 Sarajeva na drugoj strani. Sto kazes, ima malo zavrzlama sad u nas, ali sam siguran da ce u subotu dati sto posto i srce staviti na terenu, bez obzira na protivnika.
Trebaju ovi iz kluba da pregledaju po 3 puta sve kartone i ostale zajebancije
Mislim da Sarajevo ima neke sanse jer dobro se sjecam ovi tekmi i nikako da ih dobijemo, a tako ce biti i u subotu. Volio bi da me one balerine iznenade makar jednom u zivotu ali nisu nikad pa nemislim ni da ce i u subotu.

Mislim da Sarajevo ima neke sanse jer dobro se sjecam ovi tekmi i nikako da ih dobijemo, a tako ce biti i u subotu. Volio bi da me one balerine iznenade makar jednom u zivotu ali nisu nikad pa nemislim ni da ce i u subotu.
Sanjao sam tekmu
0:0, rokajte iks svi
I poslije tekme nase pobjesnjele dedare 

Support Velez, It's logical! ★
Ne znam ja ko se nafur'o ovih danamirzza je napisao/la:Sretno Mostarci, poderite ove nafurane pitarcice.

-
- Kontakt:
neko sa razlog neko ne...Madafaka je napisao/la:Ne znam ja ko se nafur'o ovih danamirzza je napisao/la:Sretno Mostarci, poderite ove nafurane pitarcice.![]()

Ljudi daleko vam je hodat od stanice do stadiona u Vrapcicima pa pomrli bi svi ,ako ce te s vozom ide te sa zutim busevima gledaj te samo pise li Bijelo Polje XD...to vam je usput odmah. 

Samo jedan klub Velež Mostar
-
- Kontakt:
sta fali malo prohodati a i nije tako dalekoAdnel je napisao/la:Ljudi daleko vam je hodat od stanice do stadiona u Vrapcicima pa pomrli bi svi ,ako ce te s vozom ide te sa zutim busevima gledaj te samo pise li Bijelo Polje XD...to vam je usput odmah.

a ima li kakva stanica prije mostara?
- velezovac25
- Kontakt:
Druze vozom nema nijednaburek pita je napisao/la:sta fali malo prohodati a i nije tako dalekoAdnel je napisao/la:Ljudi daleko vam je hodat od stanice do stadiona u Vrapcicima pa pomrli bi svi ,ako ce te s vozom ide te sa zutim busevima gledaj te samo pise li Bijelo Polje XD...to vam je usput odmah.![]()
Ima Konjicburek pita je napisao/la:sta fali malo prohodati a i nije tako dalekoAdnel je napisao/la:Ljudi daleko vam je hodat od stanice do stadiona u Vrapcicima pa pomrli bi svi ,ako ce te s vozom ide te sa zutim busevima gledaj te samo pise li Bijelo Polje XD...to vam je usput odmah.![]()

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Zato kad dodjete u mostar zovi te ako znate raje iz mostara nek vas prebace do gore ,stopaj te pokupicemo vas hehehe:D
Samo jedan klub Velež Mostar
jbt drugarstva ko da vam je branko kockica glavni u velezu...ko bi reko da vas je sarajevo jedno 2-3 puta izbacilo iz lige ili recimo ko da niste horde kamenjem docekali prije par godina...ali ocito se sad svi toga stide pa nece da priznaju..jbg ja imam par drugova koji su slucajno dosli razbijene glave kuci pa im taj velez i nije tako blizak ali eto...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
jos kad covjek vidi ovaj komentar na youtube tacno se mora zamislit od koje oni mitomanije zivecollector je napisao/la:uz duzno postovanje prema svima ova izjava je stvarno smijesnabordo_momak je napisao/la:http://www.zrinjski.info/news/sunjic-ul ... ci/3928/2/ ahahaha jel se ovaj zeza ili je stvarno glup???
da se ne lazemo, 6 skupina po redu u BiH
dokaz je ovo [youtube][/youtube]
a sto se tice tekme, bice gusto bice 0:2
pozz za sve navijace Veleza

"kralju i da nas je 2 a vas 300 ma pobicemo vas sve isusami krista! najludji smo! UM 94"

u svakom slucaju jedna respektabilna grupa..da su najbolji jesu al kad Manijaci,RA,Horde,Robovi i Lesinari bojkotuju

-PAJA Fan Club!!
-
- Kontakt:
Uzivo Prenos utakmice VELEZ - SARAJEVO mozete naci samo preko http://www.****
Uplate se mogu izvrsiti putem paypala, tako da mozete uplatiti u par minuta.
Uplate se mogu izvrsiti putem paypala, tako da mozete uplatiti u par minuta.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Majstore, milion puta prepricano do sada. I dogodila se greska sa vama prije dvije godine pa se izvinjavalo, a nije trebalo, jer ste uradili jos goru stvar, izdegenecili ste nam djecu na sred Skenderije. I opet mirna Bosna, a i Hercegovina. Je li vam to nesto falilo ove godine??? Iako ste se ponasali kao da dolazite sa vrha Romanije gdje nikad nije krocila civilizacija, a ne iz Sarajeva. Ja ne znam drugi slucaj negostoprimstva u Vrapcicima, iako su nam prisili zvono neke, nazovi, navijacke grupe. Cak ni kad su Ultrasi dolazili, nije zabiljezen nijedan POKUSAJ bacanja kamenice ili slicno. Velez, Mostar i RA ne forsira ni Silajdzic, ni Dodik, ni Covic.nick je napisao/la:jbt drugarstva ko da vam je branko kockica glavni u velezu...ko bi reko da vas je sarajevo jedno 2-3 puta izbacilo iz lige ili recimo ko da niste horde kamenjem docekali prije par godina...ali ocito se sad svi toga stide pa nece da priznaju..jbg ja imam par drugova koji su slucajno dosli razbijene glave kuci pa im taj velez i nije tako blizak ali eto...
O nama snimaju dokumentarce RAI SPORT I FIFA. Pogledaj sta o nama kaze Sarajlija Senad Hadzifejovic :
http://www.rodjenitv.com/. Vjerovatno mu Pika platio da to kaze, neznam.
U Mostar su svi dobrodosli. Za ove prostore neprirodno, ali je tako. Zato smo valjda i jedini klub trenutno u regionu, koji u svakom gradu ima svoje clanove i simpatizere. A njasra se dogadjaju, i stid me tih situacija, ali jbg, dogadjaju se.
carina je napisao/la:Majstore, milion puta prepricano do sada. I dogodila se greska sa vama prije dvije godine pa se izvinjavalo, a nije trebalo, jer ste uradili jos goru stvar, izdegenecili ste nam djecu na sred Skenderije. I opet mirna Bosna, a i Hercegovina. Je li vam to nesto falilo ove godine??? Iako ste se ponasali kao da dolazite sa vrha Romanije gdje nikad nije krocila civilizacija, a ne iz Sarajeva. Ja ne znam drugi slucaj negostoprimstva u Vrapcicima, iako su nam prisili zvono neke, nazovi, navijacke grupe. Cak ni kad su Ultrasi dolazili, nije zabiljezen nijedan POKUSAJ bacanja kamenice ili slicno. Velez, Mostar i RA ne forsira ni Silajdzic, ni Dodik, ni Covic.nick je napisao/la:jbt drugarstva ko da vam je branko kockica glavni u velezu...ko bi reko da vas je sarajevo jedno 2-3 puta izbacilo iz lige ili recimo ko da niste horde kamenjem docekali prije par godina...ali ocito se sad svi toga stide pa nece da priznaju..jbg ja imam par drugova koji su slucajno dosli razbijene glave kuci pa im taj velez i nije tako blizak ali eto...
O nama snimaju dokumentarce RAI SPORT I FIFA. Pogledaj sta o nama kaze Sarajlija Senad Hadzifejovic :
http://www.rodjenitv.com/. Vjerovatno mu Pika platio da to kaze, neznam.
U Mostar su svi dobrodosli. Za ove prostore neprirodno, ali je tako. Zato smo valjda i jedini klub trenutno u regionu, koji u svakom gradu ima svoje clanove i simpatizere. A njasra se dogadjaju, i stid me tih situacija, ali jbg, dogadjaju se.
svak svog konja hvali ali hajmo iskreno sjecas li se da ste manijake gadjali pa su te momke prebili na skenderiji a prije toga nikad niste imali belaja na grbavici...ako ne znas raspitaj se...sad su fol dobro dosli svi pa hajde budi posten pa se raspitaj se pa poredaj datume belaja...ja nisam opterecen tim stvarima ali imam drugova koji idu na svako gostovanje i pitara i manijaka i i pobelaju i jedni i drugi su se zadesili kad su ti belaji bili...kao sto rekoh raspitaj se
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- Crveni_1922
-
Tvoj famozni video koji si prikazao je kup utakmica Srijeda radni dan.A čuda uzvrat u Mostaru isto uzvrat u srijeduGDJE SU HORDE ????NEMA NIKOGA ???bordo_momak je napisao/la:ma nisu oni ni za respekta sa svojim ponasanjem pa bolan zna se ko ima ime u bih svi znaju koje su to grupe a ovi poslijeratni nema nista od njih
Nije mi cilj provociranje Hordi uopče ,nego ovom pametnjakoviću da dokažem stvarnost.

-
Jarane nekažem da smo trenutno najbolji nego mislim da zaslužujemo respekt.A vremenom ćemo doći na tron.bordo_momak je napisao/la:evo me hahahaha koja stvarnost da ste najbolji jeli??? pa vama uvjek neki izgovor ma najjaci ste nema sta samo neznam sta se ovo cuje

Pozdrav
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.