InatSilanBosanski je napisao/la:Mislim da su se oni puno digli..moguce da cete ih spustit.
stani malo, na polusezoni je Jedinstvo bilo najjača ekipa u ligi, Sloboda kaskala 5 bodova, slaba ekipa, trener još gori i samo dragi Bog zna kako je ostalo tih 5 bodova

navijači Jedinstva euforični, naravno, razumijem ih, godinama u ovoj beton ligi, itd
na polusezoni nama dođe Ćiro, dođi novi igrači, četiri pobjede odmah, sada šansa da pobjedimo Jedinstvo i izjednačimo se bodovno
ono što hoću reći, o kakvom dizanju ti pričaš? znaš li ti šta su prošli Sloboda i njeni navijači prethodnih godinu dana?! pojma nemaš, informiši se, pa će ti onda biti jasno zašto euforija, pozitiva, itd
sad je navijačima Jedinstva prpa, nema razloga da se lažemo, oni su ti koji treba da strahuju da bi mogli ostati bez PL, a ne mi, mi svakako ganjamo zaostatak
navijači oba kluba su samouvjereni u ulazak, logično, i jedni i drugi imaju argumente za to, tako da ne vidim da l' su više uzdignuti oni, ili mi .. isto je to jarane
ali eto, u svakom slučaju se izvinjavamo što vjerujemo da ćemo se vratiti u PL i što ne sumnjamo u pobjedu protiv Jedinstva