NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

LloriS
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la LloriS » 24 mar 2014, 23:14

fukara1919 je napisao/la:Dal ti znas citat ? Ocigledno ne znas, zovi babu nek ti procita i objasni.
Po tvojoj prici znaci sumnjas u drugi gol[/quote]
Koji drugi go? Ja ga nisam vidio, sto sam i napisao da se ne vidi na snimku al ajde ti to dokazi jednom devetogodisnjaku.[/quote] Izvini devetogodisnjak evo nece ulaziti vise sa tobom u raspravu, jos jednom izvini :roll:
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 mar 2014, 23:22

InatSilanBosanski je napisao/la:Mislim da su se oni puno digli..moguce da cete ih spustit.
stani malo, na polusezoni je Jedinstvo bilo najjača ekipa u ligi, Sloboda kaskala 5 bodova, slaba ekipa, trener još gori i samo dragi Bog zna kako je ostalo tih 5 bodova :roll: navijači Jedinstva euforični, naravno, razumijem ih, godinama u ovoj beton ligi, itd

na polusezoni nama dođe Ćiro, dođi novi igrači, četiri pobjede odmah, sada šansa da pobjedimo Jedinstvo i izjednačimo se bodovno

ono što hoću reći, o kakvom dizanju ti pričaš? znaš li ti šta su prošli Sloboda i njeni navijači prethodnih godinu dana?! pojma nemaš, informiši se, pa će ti onda biti jasno zašto euforija, pozitiva, itd

sad je navijačima Jedinstva prpa, nema razloga da se lažemo, oni su ti koji treba da strahuju da bi mogli ostati bez PL, a ne mi, mi svakako ganjamo zaostatak

navijači oba kluba su samouvjereni u ulazak, logično, i jedni i drugi imaju argumente za to, tako da ne vidim da l' su više uzdignuti oni, ili mi .. isto je to jarane

ali eto, u svakom slučaju se izvinjavamo što vjerujemo da ćemo se vratiti u PL i što ne sumnjamo u pobjedu protiv Jedinstva :roll:

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 24 mar 2014, 23:28

Vi ne strahujete od toga da mozete ostati bez PL? :lol: :lol: :lol:
Vi ako ne pobjedite sanse vam se dosta smanjuju za ulazak i to svi znate, tu je pritisak. Meni je samo drago sto su obe ekipe u dobroj formi i sve sto cu reci je neka bolji pobjedi ;)

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 24 mar 2014, 23:36

nerkolfc je napisao/la:Vi ne strahujete od toga da mozete ostati bez PL? :lol: :lol: :lol:
Vi ako ne pobjedite sanse vam se dosta smanjuju za ulazak i to svi znate, tu je pritisak. Meni je samo drago sto su obe ekipe u dobroj formi i sve sto cu reci je neka bolji pobjedi ;)
druze nezna se kome je teze,nama koji nesmijemo kiksati,ili vama koji ste u istoj,ako ne u psihicki goroj situaciji...hajde napadaj ekipu u gostima idi na pobjedu protiv ekipe kao sloboda,pred 7000 ljudi,otvori se,a da ne primis koji gol....nezna se kome je gore,vama ili nama,zato prekinite bezee rasprava vidicemo sta ce biti u subotu
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

apach1986
Kontakt:

Post Postao/la apach1986 » 24 mar 2014, 23:36

Da li dolazite u Tuzlu ?
Ultras nema ime, samo dobri prijatelji ga poznaju. Ultras nema lice, mnogo puta mu kapuljača pokriva glavu, šal usta. Ultras se ne oblači poput ostalih, ne prati modu, ne voli novitete.Kad šeta ulicom, iako nema obilježja svoje ekipe, on je prepoznatljiv.

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 24 mar 2014, 23:36

Nas strah je da ne ispustimo prvo mjesto, a vas je da ne kiksate protiv nas. Veoma logican zakljucak :D

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 24 mar 2014, 23:39

Vratit cete dugove i to s kamatom :!: :!: :!:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 mar 2014, 23:40

nerkolfc je napisao/la:Vi ne strahujete od toga da mozete ostati bez PL? :lol: :lol: :lol:
naravno da ne, vi trebate strahovati jer ste čitavu sezonu vodeći .. vi držite vodeće mjesto i možete ga izgubiti, a ne mi :D postoji razlika između strahovati i biti tužan/razočaran

zašto tužan, a ne razočaran? zato što mi ganjamo zaostatak i pokušavamo vas stići i prestići, vi ćete biti razočarani ako izgubite prvo mjesto koje je izgledalo sigurno na polusezoni

uostalom, @ultrasstyle je lijepo objasnio, stvari koji se dešavaju u i oko kluba su de facto važnije od PL koji će doći sama po sebi .. jer kad se radi kvalitetno i kad svi imaju isti cilj, rezultat ne može izostati

uz to, sami vaši forumaši su pisali da će se jedna ekipa koja ne uđe raspasti, itd .. za vas ne znam, ali Sloboda neće sigurno, Azmir je tu, čovjek koji je čovjek od vizije i koji neće otići dok ne ostvari zamišljeno

jedino će nam otići Ćiro ako ne uđemo u PL i možda neki igrači, no, to uopšte nije problem, jer bi došli novi, itd

kako god, Sloboda nema šta da izgubi, jer se nastavlja po planu ..

znaš kako se kaže, u svačemu lošem ima nešto dobro, a eto, da Sloboda nije ispala u drugu ligu, ova bajka danas vjerovatno ne bi trajala :D

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 24 mar 2014, 23:44

Nema straha nikakvog, to sam siguran. Jer Sloboda igra na domacem terenu..

Samo neka bude pravi suncani fudbalski dan, evo pada kisa. Valjda ce padati jos 2-3 dana i onda ce da se razvedri na dan utakmice :mrgreen:

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 24 mar 2014, 23:51

Sad na stranu ova prepucavanja,malo cemo realno pisaati...
Ovo je derbi sezone,bez daljnjeg,ali tu se nece nista odluciti,neke stvari mogu biti jasne,ali daleko od odluke..
Evo npr Sloboda nas dobije izjednaci se bodovno i naravno moral im skoci jos vise,ali onda Sloboda ide u goste Bratstvu i ja mislim da tu nece dobit,Jedinstvo dobije kuci i opet ide na 2 ili 3 boda.Jedinstvo dobije u tuzli ide na 6 bodova,+moral,ali nekim slucajem izgubimo u Gracanici,Kaknju sve su to teske utakmice,Sloboda nastavi pobjedjivat i vraca se na minimalan zaostatak...Mogao bi ovo biti post preko cijele stranice o svim racunicama,pa se ne isplati pisati :D Dakle nece ovo biti ni blizu gotovog,jos ako uzmemo u obzir da je Bratstvo na -4,pa tu je cak i Rudar,mada mislim da oni tesko vise mogu ista uradit...
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 24 mar 2014, 23:59

Bihac96 je napisao/la:Sad na stranu ova prepucavanja,malo cemo realno pisaati...
Ovo je derbi sezone,bez daljnjeg,ali tu se nece nista odluciti,neke stvari mogu biti jasne,ali daleko od odluke..
Evo npr Sloboda nas dobije izjednaci se bodovno i naravno moral im skoci jos vise,ali onda Sloboda ide u goste Bratstvu i ja mislim da tu nece dobit,Jedinstvo dobije kuci i opet ide na 2 ili 3 boda.Jedinstvo dobije u tuzli ide na 6 bodova,+moral,ali nekim slucajem izgubimo u Gracanici,Kaknju sve su to teske utakmice,Sloboda nastavi pobjedjivat i vraca se na minimalan zaostatak...Mogao bi ovo biti post preko cijele stranice o svim racunicama,pa se ne isplati pisati :D Dakle nece ovo biti ni blizu gotovog,jos ako uzmemo u obzir da je Bratstvo na -4,pa tu je cak i Rudar,mada mislim da oni tesko vise mogu ista uradit...
Ovu utakmicu ako vas Sloboda dobije u Gračanici je pobjeda Slobode neupitna, to je sigurno i to će biti to, niko ih više ne zaustavi, ako dodamo još 6 bodova (gostovanja Budućnost i Gradina) Tuzlanski kanton se udružio i vi tu nemate šanse ;)

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 25 mar 2014, 00:05

samolukavac je napisao/la:
Bihac96 je napisao/la:Sad na stranu ova prepucavanja,malo cemo realno pisaati...
Ovu utakmicu ako vas Sloboda dobije u Gračanici je pobjeda Slobode neupitna, to je sigurno i to će biti to, niko ih više ne zaustavi, ako dodamo još 6 bodova (gostovanja Budućnost i Gradina) Tuzlanski kanton se udružio i vi tu nemate šanse ;)
kme,kme...zli tuzlaci opet kupuju...eto ste nas vi pravovjeni pokusali zaustavit i mucak..znas ti kako ce zavrsit u gracanici :roll: :roll: ....tako ste isto znali kako ce bit i u lukavcu....cuj,udruzio se TK da s.j.e.b.e jedinstvo a mi doveli bruku dobrih igraca i trenera...oj,zemljo arabijo :roll: :roll:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Toro86
Kontakt:

Post Postao/la Toro86 » 25 mar 2014, 00:07

@Bihac96

Slaba ti je racunica, Sloboda ce kupiti sve utakmice koje se budu mogle kupiti, a mislim da mogu sve osim ove u subotu i to je cinjenica ma koliko neko pricao da to nije istina, da su to neke teorije zavjere i sl. Cinjenica je da je Jedinstvo jace i to ce se vidjeti u subotu, a sta ce biti poslije te utakmice svi cete da vidite... Davno sam rekao da se ova liga samo tako preskace. Zivi bili pa vidjeli ;)

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 25 mar 2014, 00:10

staragarda je napisao/la:
samolukavac je napisao/la:
kme,kme...zli tuzlaci opet kupuju...eto ste nas vi pravovjeni pokusali zaustavit i mucak..znas ti kako ce zavrsit u gracanici :roll: :roll: ....tako ste isto znali kako ce bit i u lukavcu....cuj,udruzio se TK da s.j.e.b.e jedinstvo a mi doveli bruku dobrih igraca i trenera...oj,zemljo arabijo :roll: :roll:
Niko nije ni spomenuo kupovinu utakmica 12 bodova za vas je na TK i tu nema priče, znaš to i ti sam :)

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 25 mar 2014, 00:15

pa naravno da je 12 bodova kad smo kvalitetniji od sve i jednog tima sa kantona...nije ti to raketna nauka

Pa3ot
Kontakt:

Post Postao/la Pa3ot » 25 mar 2014, 00:24

Vi iz Tuzle se trebate brinuti zbog igre Slobode. Eto iskreno vas pitam , vas koji pratite sve utakmice , jeste li zadovoljni sa igrom Slobode? Ne mozete temeljiti vas optimizam na tome sto ste dali 6 golova Troglavu. Ja nisam nikako zadovoljan utakmicom Jedinstva protiv Mladosti koju smo pobjedili 3:0. Uzasni smo bili i svjestan sam da ako se ponovi onakva igra da necemo nista napraviti u Tuzli. Ali sam zadovoljan sa igrom protiv Igmana gdje smo odigrali 2:2 i znam da mozemo igrati dobro i znam da smo kvalitetni. Budite malo realni ;)

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 25 mar 2014, 00:30

Pa3ot je napisao/la:Vi iz Tuzle se trebate brinuti zbog igre Slobode. Eto iskreno vas pitam , vas koji pratite sve utakmice , jeste li zadovoljni sa igrom Slobode? Ne mozete temeljiti vas optimizam na tome sto ste dali 6 golova Troglavu. Ja nisam nikako zadovoljan utakmicom Jedinstva protiv Mladosti koju smo pobjedili 3:0. Uzasni smo bili i svjestan sam da ako se ponovi onakva igra da necemo nista napraviti u Tuzli. Ali sam zadovoljan sa igrom protiv Igmana gdje smo odigrali 2:2 i znam da mozemo igrati dobro i znam da smo kvalitetni. Budite malo realni ;)
pa i brinemo se...sta je problem :? :? ...nemamo pravo na kiks i naravno da se brinemo..pogotovo na ovim krompiristima gdje se uglavnom igra i gdje domacin dolazi nabrijan do maksimuma jer SVI zele skinuti skalp Slobodi i Blazevicu...gdje si ti procitao da su ljudi zadovoljni igrom al pobjedi se ne gleda u zube...i Blazevic je nakon zadnje dvije tekme eksplicitno rekao da nije zadovoljan igrom i da se to mora popravit...dobor je da i kad igramo lose,pobjedzujemo

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 25 mar 2014, 00:44

Pa3ot je napisao/la:Vi iz Tuzle se trebate brinuti zbog igre Slobode. Eto iskreno vas pitam , vas koji pratite sve utakmice , jeste li zadovoljni sa igrom Slobode? Ne mozete temeljiti vas optimizam na tome sto ste dali 6 golova Troglavu. Ja nisam nikako zadovoljan utakmicom Jedinstva protiv Mladosti koju smo pobjedili 3:0. Uzasni smo bili i svjestan sam da ako se ponovi onakva igra da necemo nista napraviti u Tuzli. Ali sam zadovoljan sa igrom protiv Igmana gdje smo odigrali 2:2 i znam da mozemo igrati dobro i znam da smo kvalitetni. Budite malo realni ;)
igrali smo i prije lose,pa gubili po 1-0 bruka utakmica u gostima,kada se sjetim samo prosle sezone....
opet igramo losije u gostima,ali pobjedjujemo,ja vidim napredak u cemu je problem
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 25 mar 2014, 01:01

pazi kod nas su zaje.ani standardi..ev ja cu ti rec kad sam bio zadnji put zadovoljan igrom Slobode, 4-0 il je 4-1 kad smo nabili Modricu na Tusnju kad je Husejnovic igrao i dao 3 gola..znaci 2008.god, a od tad i 3. na tabeli zavrsili i 5. i i 2 finala kupa igrali, ja ni jednom nisam otisao zadovoljan kao poslije te tekma da kaze da je bila rapsodija..osim kad su ona djeca proslle godine poslije raspada kluba kantala neke ekipe, tad je bilo super igre al protiv ekipa koje bi i moji sa rekreacije pobijedili...u ovoj ligi niko ne igra dobro..cijom igrom sam vazda zadovoljan kad ih vidim, jedino Rudar Kakanj :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Jedinstvo37
Kontakt:

Post Postao/la Jedinstvo37 » 25 mar 2014, 08:37

ultrasstyle_tz je napisao/la:...u ovoj ligi niko ne igra dobro..cijom igrom sam vazda zadovoljan kad ih vidim, jedino Rudar Kakanj :D
Slažem se.. Rudar ima strašnu ekipu i igru..

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk, Mramic24 i 44 gosta.