Zvjezdan Misimović

mone
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la mone » 07 sep 2011, 18:59

Miske no like Wolfsburg
Miske no like Galatasaray
Miske no like Haggi
Miske no like Ćiro
Miske no like Pape
Miske no like Pjanić
Miske no like sušenje

:mrgreen:

šalu na stranu, Miske nas je mnogo zadužio. Kad su svi bojkotovali Miske je igrao i igrao je fenomenalno! Činjenica je da u ovom trenutku ne ide dobro u klubu, i da ga nekoliko igrača preskočilo u repki (Pjanic, Medunjanin, Lulic), ali nema pravo da unosi nemir i kvari klimu, pogotovo u ovako važnim trenucima.
Elem, pomirice se Miske i Pape, a mi mu oprastamo ono sinocnje ponasanje poslije tekme :)

sredina
Kontakt:

Post Postao/la sredina » 07 sep 2011, 19:04

Sjeca li se iko Papetove izjave kad je preuzeo reprezentaciju da se prihvatio selektorskog posla jer sada imamo dobru ekipu?

E pa moj Pape, Miske nikada nije pitao ko ce igrati vec je dolazio i kad smo bili dobri i kad smo bili losi. Miske je jedan od najzasluznijih sto je ta reprezentacija "postala dobra".

Moj Pape, nisi se izgleda nikada htio uhvatiti vruceg krompira vec cekao gotov proizvod...

Kaze Pape sinoc, "da bi igrao za reprezentaciju, mora igrati u klubu".

E pa moj Pape, Miske ti je sinoc pokazao da igra bolje i sa tih 7 minuta u klubu bolje nego neki sto igraju svih 90.

pasha_the_one
Kontakt:

Post Postao/la pasha_the_one » 07 sep 2011, 19:18

Podrska Misimovicu. Cak i izvan forme dao je dva odlicna pasa za gol Ibricicu koji je katastrofalno primao loptu, a i jedan pas Dzeki, ali se i Dzeko spetljao na 16 metara.

Miske je napravio slalom kroz odbranu u sesnaestercu i lopta otisla pored same stative, i na kraju naravno gol.

Miske je u napadu uradio vise nego svi ostali igraci zajedno. Neki mu zamjere sto ne trci puno... zar je sinoc trebao da se vraca u odbranu iako Bjelorusi nisu presli nekoliko puta centar terena a igrali smo sa 2 zadnja vezna igraca.

Susic ponovo ima dvostruke arsine prema pojedinim igracima.

P.S. Samo budale mogu misliti da je ono "FUCK YOU" bilo upuceno selektoru... prije svega jer da je htio selektoru neku pogrdnu rijec ne bi klasicno "*ebi se" upotrijebio, zacinjeno bi to bilo nasi finim jezikom. To je bilo upuceno prema nekom Bjelorusu, vjerovatno nekom igracu koji igra u Rusiji i sa kojim se Miske zamjerio u toku utakmice.
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)

Mikado
Kontakt:

Post Postao/la Mikado » 07 sep 2011, 19:25

Neki mu zamjere sto ne trci puno... zar je sinoc trebao da se vraca u odbranu iako Bjelorusi nisu presli nekoliko puta centar terena a igrali smo sa 2 zadnja vezna igraca.
Ajd sto on ne trci :lol: nego lik nikad nece da vrsi neki presing, sinoc u jednoj situaciji kad je izgubio loptu stao i gleda, cudi se :mrgreen: pa Dzeko je sinoc za 2 radio sto se presinga tice :roll: istina fali mu Vedo.
Trebat ce nam presing i protiv francuza.

Koigrazaraju
Kontakt:

Post Postao/la Koigrazaraju » 07 sep 2011, 19:36

Pa evo gledam dnevnik i ne mogu da vjerujem da je Safet mogao reci tako nesto covjeku koji je zaista ucinio mnogo za ovu reprezentaciju! Safet definitivno nema jednak stav prema igracima. Duzni su navijacima Bosne i Hercegovine da objasne sta se ovo desava i da se izvine Misimovicu ako mu j rekao da bi ga bilo stid da mu se odazove zbog male minutaze u klubu. Ovdje neko drugi svira a Sajo igra...jer dragi su mi obojica ali ova situacija se po hitnom postupku mora rijesiti!
Misimovic je sinoc pod emocijama govorio, nakon svih uvreda koje je pretrpio u zadnje vrijeme, Safet ako ce gledati minutazu pravedno, nece imati pola istih igraca u sastavu.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 07 sep 2011, 19:38

neznam kako raju nije stid da pljuju po njemu, pa ljudi zbog njega smo i pobijedili, on se odavno svadjao sa trenerima, na to smo navikli, al ruku na srce uvijek je u najmanju ruku dobro odigrao i nikad ga nisam kritikovao, naravno kao i svaki igrac sto je imao ili ce imat svoju krizu, period u kom ga jednostavno nece, tako je i misketu sad

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 07 sep 2011, 19:42

cala je napisao/la:neznam kako raju nije stid da pljuju po njemu, pa ljudi zbog njega smo i pobijedili, on se odavno svadjao sa trenerima, na to smo navikli, al ruku na srce uvijek je u najmanju ruku dobro odigrao i nikad ga nisam kritikovao, naravno kao i svaki igrac sto je imao ili ce imat svoju krizu, period u kom ga jednostavno nece, tako je i misketu sad
Ruku na srce cjele kvalifikacije do sinoć je bio jedan od najlošijih na terenu. I ovdje ga se prozivalo psoliej svake tekme, i njega i papeta što ag stavlja u ekipu.
I još jednom ruku na srce :mrgreen: , da ona lopta nij eušla, ovdje bi mu se sad hebavalo sve zbog fule onog zicera kad ej loptu fulio.
Meni je od uz Ibiševića naš najdraži igrač, ali neću ga braniti po svaku cjenu.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 07 sep 2011, 19:44

MostaracVelezovac je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:da je miske pravi bosanac nikada se ne bi onako ponasao ;) razocarao me
Eto nek su ti ostali "pravi" Bosanci dali gol u 87.oj minuti i osigurali baraz i priliku za prvo mjesto.

Zasto nije pravi Bosanac? Jer se zamjera Susicu?

Susicu?

Onom istom seljaku sto se svadja s pola svlacionice? Pa Susic se zakacio s Begovicem, Spahicem, evo sad s Misimovicem ... Trener mora znat kako se ponasat s igracima a ne ko petogodisnjak izjave davat.

Miske je kralj i vise od toga - a kome to smetalo nek im je na obraz.
To brate iz duse mi govoris, svaka ti cast.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 sep 2011, 19:45

Misimović je malo prenaglio, ali ako je Pape rekao to za njega, vjerovatno bi većina nas slično postupila. Ne ide mu dobro, loša epizoda u Turskoj, pa sad čudan status u Rusiji, ne treba ga omalovažavati, treba ga podržati, donio nam je mnogo radosti, odigrao mnogo nezaboravnih utakmica, namjestio brdo golova... treba nam.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 07 sep 2011, 19:47

Goalgetter je napisao/la:Citiram @don_burza :D

Miske u invalidskim kolicima je bolji igrac od Ibre ;)
Najbolja konstatacija koju sam cuo danas!

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 07 sep 2011, 19:49

MinistaR je napisao/la:
DANTES je napisao/la:Svako moze imati Vidica, Dzeka, Arsavina, Dzerarda. To su sve sjajni, ma **** sjajni igraci! Ali su sablonizirani. Ali slabo ko moze imati Misketa! Znam to jer ga nema moja Srbija(kretenski potez aktuelnog selektora), al na srecu ga ima moja Bosna! Sto je Balic u rukometu, Teo u basketu, Vujasinovic u vaterpolu, to je Misimovic u fudbalu! Maestro, genije. Ko smo mi da mu nesto zamjeramo! ZATO TISINA! GENIJE RADI!
Zanimljiv komentar. Tvoja Srbija i tvoja Bosna? Da i Hrvatska i Crna Gora nisu tvoje? Pretpostavljam da si jugonostaligrač. :mrgreen:
Sta ti covjeka napadas sto voli sviju. Nek bolje da sviju voli nego da nekog mrzi, svaka cast DANTES na komnetaru.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 07 sep 2011, 19:51

Dadobg je napisao/la:
MinistaR je napisao/la:
DANTES je napisao/la:Svako moze imati Vidica, Dzeka, Arsavina, Dzerarda. To su sve sjajni, ma **** sjajni igraci! Ali su sablonizirani. Ali slabo ko moze imati Misketa! Znam to jer ga nema moja Srbija(kretenski potez aktuelnog selektora), al na srecu ga ima moja Bosna! Sto je Balic u rukometu, Teo u basketu, Vujasinovic u vaterpolu, to je Misimovic u fudbalu! Maestro, genije. Ko smo mi da mu nesto zamjeramo! ZATO TISINA! GENIJE RADI!
Zanimljiv komentar. Tvoja Srbija i tvoja Bosna? Da i Hrvatska i Crna Gora nisu tvoje? Pretpostavljam da si jugonostaligrač. :mrgreen:
Evo ja nisam jugonostalgican,mozda malo. Posto sam iz mesanog braka, moja je Srbija i Crna Gora,A Bosno simpatisem posto sam nostalgican za vremenima Bratstva i Jedinstva :)

Inace sam primetio da pojedinci mecu Misketu neke stvari u usta,koje on nije izrekao,uputio. Fuck You je uputio Belorusima! Koja logika da kaze to Susicu na engleskom. Jbt iznervirah se ! :)
Nemoze se Balijama dokazati takvi smo ti mi 90% idiota i 10% pametnih nemoj nam zamjeriti.

sredina
Kontakt:

Post Postao/la sredina » 07 sep 2011, 19:51

Virtu4l je napisao/la:Misimović je malo prenaglio, ali ako je Pape rekao to za njega, vjerovatno bi većina nas slično postupila. Ne ide mu dobro, loša epizoda u Turskoj, pa sad čudan status u Rusiji, ne treba ga omalovažavati, treba ga podržati, donio nam je mnogo radosti, odigrao mnogo nezaboravnih utakmica, namjestio brdo golova... treba nam.

Upravo tako. Nije Miske zaboravio igrati. Nije on kriv zbog sto klubovi trguju ko robovlasnici pa nikad ne znas na sta dolazis.

Zar nije Dzeko dobar primjer?

Ko je prosli mjesec najbolji igrac Premijer lige? Dzeko.

Koliku je Dzeko imao minutazu do prije samo par mjeseci?

7 minuta ko i Miske, ali nije bilo do njega. Pa nije Dzeko naucio igrat fudbal sad preko ljeta na odmoru.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 07 sep 2011, 19:54

Pape je rekao da mu to nije rekao, ono dakle sto Misimovic tvrdi. Barem mu nije rekao na taj nacin, tako Pape kaze:

od 6:45

[youtube][/youtube]
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Koigrazaraju
Kontakt:

Post Postao/la Koigrazaraju » 07 sep 2011, 20:00

Kao sto rekoh maloprije negdje...veliki igrac odlucio veliku utakmicu, ali zaista veliku utakmicu po svom znacaju, utakmicu koju smo svi gledali kao u nekom grcu citavo vrijeme.. pa ljudi radilo se o zadnjim minutama utakmice... i stvarno nakon toliko cekanja imamo konacno razloga za radovanje! Miske hvala ti, iako se danas svasta pise i ovdje na drugim mjestima, sta bismo da ne bi onog gola...

Koigrazaraju
Kontakt:

Post Postao/la Koigrazaraju » 07 sep 2011, 20:03

_dreamer_ je napisao/la:Pape je rekao da mu to nije rekao, ono dakle sto Misimovic tvrdi. Barem mu nije rekao na taj nacin, tako Pape kaze:

od 6:45

[youtube][/youtube]
Pape ni sam vise nema pojma sta je kome rekao, uvukli su ga u svoju mrezu pojedini..najbolje mu je ponekad da suti

Koigrazaraju
Kontakt:

Post Postao/la Koigrazaraju » 07 sep 2011, 20:15

Sta je bilo ..bilo je... moramo dalje ..svi kao jedan i Pape i Miske i cijela reprezentacija i mi navijaci koji toliko godina cekamo taj akobogda konacni plasman na jedno veliko takmicenje!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 sep 2011, 20:20

Samo da se ne zaboravi o kome pričamo...

[youtube][/youtube]
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 sep 2011, 20:26

Koigrazaraju je napisao/la:Kao sto rekoh maloprije negdje...veliki igrac odlucio veliku utakmicu, ali zaista veliku utakmicu po svom znacaju, utakmicu koju smo svi gledali kao u nekom grcu citavo vrijeme.. pa ljudi radilo se o zadnjim minutama utakmice... i stvarno nakon toliko cekanja imamo konacno razloga za radovanje! Miske hvala ti, iako se danas svasta pise i ovdje na drugim mjestima, sta bismo da ne bi onog gola...
Odlucio bi je qurac da ga Pape nije ubacio u igru a i uopste pozvao.Koliko ih samo rondalo da Miske ne zasluzuje ni poziv sa svojom formom.A sad se kobajagi sekiraju,kako providno.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 07 sep 2011, 20:26

jel ko gledao Hayat, sad čitam da se Miske javio telefonom i izjavio da se pogrešno izrazio?
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.