Nije to važno ako navijaš za neki klub, doći će prilika da se i prođe , važno je da si na utakmici i da se dobro zabavljaš, **** golove i ko koga buši, važno je da nađes neku svoju satisfakciju da odeš , malo zajebancije tih 2 sata i dobro, neko to shvaća tragično, neko ovako, onako, zna se , kad se pobijedi ide sa u Zmaja na cenera, kad se izgubi i opet se ide u Zmaja.Ovdje svi govore o nekim igračima, taktima , a najveći faktor u tkzv.modernom nogometu je sreća, bolje bez kite već bez sreće, da Želji nisu ponistili gol protiv Maribora i da je svirao jednu od 3 sumnjive , druga priča, Maribor nije puno kvalitetniji od Želje, vjeruj, al' ****, život ide dalje .jaki i razvijeni da se veselimo sto nam buse klubove po evropi jadno je to bolan sve
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
jaro ne mozes tako omalovatzavt sta je neko napravio u ovakvom finansijskom trenutku i trpat sve u isti kos gradove i klubove,opcina zenica je renovirala stadion kompletno ,nema nista sto nije promjenjeno,krov,svlacionice,wc,audio,video nadzor,teren,grijanje,internet,reflektoriTkanton je napisao/la:GOvorim o stanju u fudbalu tacnije u domacoj ligi ili jos tacnije u klubovima, u zadnji 10 godina mozes na prste jedne ruke nabrojat sta je neki klub ulozio u stadione,zeljo reflektore, zvijezda tribinu i teren, travnik je nesto caprko, celik teren i to je to znaci apsolutno NISTA, i mi kao takvi odemo u crnu goru i ponasamo se ko da branimo titulu tog takmicenja od prosle sezone. A sto se tice slobode hodanja ispijanja kafa, meracenja, jela i pica po tome smo najaci u evropi
Opstina uradila za potrebe reprezentacije, pa naravno da su problem finansije one su problem i zato sto nema bolji igraca u nasoj ligi. Al zasto je to tako neko je kriv za to i za to hocu da kazem da smo svi isti samo drugacije upakovani, zamaramo se glupostima smijemo se protivniku, velicamo zlocince a pare idu negdje neznam bgm mozda je vama ovo sve ok, al za mene je ovo jad i cemer igraci obicni alkoholicari
Ti si definitivno umno poremecena osoba i kao takav hoces da solis pamet svima nama i da si upravu!Imas ga pravo u jednu ruku,a sad idi popij pivu ,ja placam samo sjasi !!!England je napisao/la:Razmišljaj, koliko puta ti kažem nije stvar u pravopisu, nego što mi govoriš da smo mi, a ja se ježim od pomisli pripadnosti bilo kome, ja sam.Stvarno me brineš.Tkanton je napisao/la:@england nije pravopis znat ne i rijec odvojeno, tvoj tekst pun gresaka, recimo "21 vijek" nije tacno, pa 3 isto nije tacno, pa gore isto na pocetku nisi stavio veliko slovo, jbg jarane opusti se i uzivaj pisi kako hoces samo da te raja razumije na kraju kad skontas nit imas korist od zelje nit od ovog kako si pisao na forumu
A nek' si to rekao, sada idi lijepo slavi teferić u svom selu i pjevaj Čobane , vrati se.Kvota je napisao/la:Ti si definitivno umno poremecena osoba i kao takav hoces da solis pamet svima nama i da si upravu!Imas ga pravo u jednu ruku,a sad idi popij pivu ,ja placam samo sjasi !!!England je napisao/la:Razmišljaj, koliko puta ti kažem nije stvar u pravopisu, nego što mi govoriš da smo mi, a ja se ježim od pomisli pripadnosti bilo kome, ja sam.Stvarno me brineš.Tkanton je napisao/la:@england nije pravopis znat ne i rijec odvojeno, tvoj tekst pun gresaka, recimo "21 vijek" nije tacno, pa 3 isto nije tacno, pa gore isto na pocetku nisi stavio veliko slovo, jbg jarane opusti se i uzivaj pisi kako hoces samo da te raja razumije na kraju kad skontas nit imas korist od zelje nit od ovog kako si pisao na forumu
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Ili u prevodu ''Englande vrati se''
gledam da je siroki brjeg bio kaznjen zbog navijaca i slika gotovine ,al vidi danas oslobodjeni ovi generali kako ce komitet odgovorit na to,po meni je ovo sad smijensa situacija (samo bez politike),zanima se kako ce reagovat komitet
kako bi trebao reagirat? dosad su bili "ratni zlocinci" sad su slobodni ljudi!!ciza je napisao/la:gledam da je siroki brjeg bio kaznjen zbog navijaca i slika gotovine ,al vidi danas oslobodjeni ovi generali kako ce komitet odgovorit na to,po meni je ovo sad smijensa situacija (samo bez politike),zanima se kako ce reagovat komitet
Advokatska kuća iz Tuzle traži da NFSBiH i FK Sarajevo solidarno uplate 840000 KM kao odštetu FK Olimpic. 

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Izvor?Mancini je napisao/la:Advokatska kuća iz Tuzle traži da NFSBiH i FK Sarajevo solidarno uplate 840000 KM kao odštetu FK Olimpic.
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
-
- Kontakt:
Jedina ispravna kazna je da komitet i ubuduće kažnjava svako pominjanje Gotovine,Markača,Tudjmana,Izetbegovića,Orića,Karadžića i Mladića... Jer svi su podjednako jeli **** i svi su ubijali nevine ljude... A odluke suda koje su isključivo političke to je i vrapcima jasno....zaobići na forumu....ciza je napisao/la:gledam da je siroki brjeg bio kaznjen zbog navijaca i slika gotovine ,al vidi danas oslobodjeni ovi generali kako ce komitet odgovorit na to,po meni je ovo sad smijensa situacija (samo bez politike),zanima se kako ce reagovat komitet
Ili će neko 2500 ubijenih i 300 000 prognanih ismijavati....

U Sportu današnjem,izvor im je uposlenik NFSBiH.Ako ne uspije nagodba ide tužba redovnom sudu i krivične prijave.DevilS je napisao/la:Izvor?Mancini je napisao/la:Advokatska kuća iz Tuzle traži da NFSBiH i FK Sarajevo solidarno uplate 840000 KM kao odštetu FK Olimpic.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Siguran sam da su se prosle godine desavale cudne stvari oko onih licenci i olimpic je odjednom odustao od tuzbe uefi iako je to gracic u jednom interviju najavio. Znaci moglo bi biti istine u ovome.
Advokatska kuća je ostavila rok od sedam dana da se uplati ,ako ništa ne bude od toga onda tužba ide.terabajt je napisao/la:Siguran sam da su se prosle godine desavale cudne stvari oko onih licenci i olimpic je odjednom odustao od tuzbe uefi iako je to gracic u jednom interviju najavio. Znaci moglo bi biti istine u ovome.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 16 nov 2012, 15:39, ukupno mijenjano 1 put.
Može ostaviti rok od 2 godine džaba im ovdje neki ljudi kao da žive u Melburnu pa se krenu sa rogatim bosti
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
A ko su ti rogati?Na sudu i kod sudije ne prolaze šuplje priče raznih direktora-prevaranata nego dokazi.Priča ti je smješna.hearts je napisao/la:Može ostaviti rok od 2 godine džaba im ovdje neki ljudi kao da žive u Melburnu pa se krenu sa rogatim bosti

Možda je moja priča smješna ali je još smješniji ovaj zahtjev koji je podnio Olimpik, koji sve i da prodje nikad neće biti realizovan. Jednako kao i Slobodin, kao i Hidrogradnjin i milion drugih zato čvrsto držite dokaze i to je to
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
A šta misliš kako je Kentaro prošao koji je dobio presudu protiv saveza?hearts je napisao/la:Možda je moja priča smješna ali je još smješniji ovaj zahtjev koji je podnio Olimpik, koji sve i da prodje nikad neće biti realizovan. Jednako kao i Slobodin, kao i Hidrogradnjin i milion drugih zato čvrsto držite dokaze i to je to
Ne znam i ne interesuje me kažem samo da je ovo neostvarivo u sistemu kakav vlada ovdje, plus je nenaplativo, plus je smješno ovo solidarno plaćanje. Sarajevo da ima te pare siguran sam u pametnije stvari bi ih uložilo. 

SAMIR NUHANOVIĆ 66'
Pogrešno petljaš Slobodu, jer Sloboda jeste dobila presudu, ali su njihove uprave pristale na ustupke poput dobrog suđenja i sličnih stvari. Ovi siguno sada neće. Osim toga vidio sam da slijede i krivične prijave. Slijedi ozbiljan proces i ja to ne bih potcjenjivao. Nadam se da nismo petljali oko licence i da je sve čisto. Inače bi mogli nagrabusiti. Očekujem da će savez sada sve prebaciti na prevaru Sarajeva. To me najviše brine.hearts je napisao/la:Ne znam i ne interesuje me kažem samo da je ovo neostvarivo u sistemu kakav vlada ovdje, plus je nenaplativo, plus je smješno ovo solidarno plaćanje. Sarajevo da ima te pare siguran sam u pametnije stvari bi ih uložilo.
EDIT: Mislim da ti je jasno zašto solidarno plaćanje. Valjda tužba govori o zajedničkoj prevari dva subjekta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.