Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

-Paja
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la -Paja » 20 maj 2010, 11:15

Romariooo je napisao/la:Mogao bi decko, ali nema potrebe, ak si primijetio, moje zelje Laporta slusa i dovode te igrace za koje sam rekao da bi ih volio vidjeti. Nego ti se koncetrisi na svoju bracu Ruse, a mene i Pajugu mog ahbaba pusti da se mirno i demokratski nadhebavamo.

Za Fabregasa cete dobiti 80 miliona, al kad na qrcu nikne nokat.
Eto sad znamo kad ce Fabregas preci u Barcelonu. Wenger voli odane ljude koji mu vjeruju a ne polunavijace a pogotovo vas navijace mrskog kluba.

Arsenal Raise The Price That Barcelona Would Have To Pay For Cesc Fabregas To £80 Million

Wenger dominira
Dio Arsenala

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 20 maj 2010, 11:37

Romariooo je napisao/la:Mogao bi decko, ali nema potrebe, ak si primijetio, moje zelje Laporta slusa i dovode te igrace za koje sam rekao da bi ih volio vidjeti. Nego ti se koncetrisi na svoju bracu Ruse, a mene i Pajugu mog ahbaba pusti da se mirno i demokratski nadhebavamo.

Za Fabregasa cete dobiti 80 miliona, al kad na qrcu nikne nokat.
Kultura na nivou... Nisam se nadao od navijača jednog tima koji preferira igru lijepu za oči, al dobro... Uvjek ima izuztaka...

Cijena za Fabregasa je sada porasla 100 miliona il ništa... :?
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 20 maj 2010, 12:07

To je samo slikovito poredjenje, to je prije svega nemoguc zahtjev, transfer je moguc, i kostat ce do 50 milki vidjet cete. Pajuga ce pustit suzu za Fabregasom u narednih 15 dana sigurno.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 20 maj 2010, 12:10

Što je to nemoguć zahtjev ?!

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 20 maj 2010, 12:21

Pa dobro jasno je da je nemoguc zahtjev za djep Barcelone jasno je da su oni ipak manji klub od Reala i da nemaju toliko ali to je zahtjev Arsenal je sluzbeno rekao svoje igrac je pod ugovorom i oni odredjuju cijenu a ne smijesni Romario ili metar i po Laporta :mrgreen:
Dio Arsenala

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 20 maj 2010, 12:25

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 20 maj 2010, 21:05

Aj popustite pajugu i nastavite sanjati Fabregasa.mozda se i ostvari :D
Rođen s tobom da budem

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 20 maj 2010, 21:14

ma nek ide Fabregas nece se to puno osjetiti na Arsenalovoj igri ima tu Song i Diaby...mada je Fabregas mozak ekipe ali znamo mi Arsenal naci ce oni novog Fabregasa... a za 50 mil. mogu dovesti Dzeko i onako imaju probleme u napadu a Bendtner i nije neki napadac...tu je sad Chamack i Dzeko bi se odlicno uklopio u 4-4-2 formaciju...vezni red....NASRI SONG DENILSON ARSHAVIN
-RIVALDO-

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 20 maj 2010, 21:17

senad_flamin je napisao/la:ma nek ide Fabregas nece se to puno osjetiti na Arsenalovoj igri ima tu Song i Diaby...mada je Fabregas mozak ekipe ali znamo mi Arsenal naci ce oni novog Fabregasa... a za 50 mil. mogu dovesti Dzeko i onako imaju probleme u napadu a Bendtner i nije neki napadac...tu je sad Chamack i Dzeko bi se odlicno uklopio u 4-4-2 formaciju...vezni red....NASRI SONG DENILSON ARSHAVIN
a Walcott,RvP??
Rođen s tobom da budem

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 20 maj 2010, 21:19

Faraon iz Visokog je napisao/la:
senad_flamin je napisao/la:ma nek ide Fabregas nece se to puno osjetiti na Arsenalovoj igri ima tu Song i Diaby...mada je Fabregas mozak ekipe ali znamo mi Arsenal naci ce oni novog Fabregasa... a za 50 mil. mogu dovesti Dzeko i onako imaju probleme u napadu a Bendtner i nije neki napadac...tu je sad Chamack i Dzeko bi se odlicno uklopio u 4-4-2 formaciju...vezni red....NASRI SONG DENILSON ARSHAVIN
a Walcott,RvP??[/
ajjj ja zaboravio za njega hehe...pa oni su prejaki jbt..inace sam navijac milana ali veoma mi je drag arsenal.... ;) :D
-RIVALDO-

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 20 maj 2010, 21:24

senad_flamin je napisao/la:
Faraon iz Visokog je napisao/la:
a Walcott,RvP??[/
ajjj ja zaboravio za njega hehe...pa oni su prejaki jbt..inace sam navijac milana ali veoma mi je drag arsenal.... ;) :D
i meni Milan :D

----------Akinfeev(Lloris)-----------
Sagna--Vermalen--Djouru(Hangeland)--Clichy
--------------Diaby(Song)------------
-----Rosicky------------------------Nasri-----
-------------------Fabregas-------------------
--------RvP(Walcott)---Arshavin(Chamak)

Eto moja idealna formacija za slijedecu sezonu :D
Rođen s tobom da budem

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 20 maj 2010, 22:51

Posto smo ocigledno zavrsili sa raspravom na temu " Arsenal na SP", prelozio bih "Borba za titulu iduce sezone" kao novu temu. Dakle, sta mislite ko ce nam najvise problema zadavati?
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 20 maj 2010, 22:53

CollegeGunner je napisao/la:Posto smo ocigledno zavrsili sa raspravom na temu " Arsenal na SP", prelozio bih "Borba za titulu iduce sezone" kao novu temu. Dakle, sta mislite ko ce nam najvise problema zadavati?
povrede kao i uvjek.

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 20 maj 2010, 22:54

almunia i fabianski ako ostanu... ako hocemo titulu nema tih problema ne smije biti samo biti koncentrisani i u svaku utakmicu max. ozbiljno .. zasto da ovisimo o kiksu muda ili chelsea ako mozemo sami osigurati razliku .. nadam se da ce AW dobro uraditi sa pojacanjima...
sto se mene tice moze cesc za 30m+ibra XD... dovesti i dzeku i onda najjaci napad na svijetu rvp,ibra,dzeko :P
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 20 maj 2010, 23:17

Engleska premierliga bice zanimljiva i sledece sezone, mozda ko nikad do sad, prema mom misljenju, naravno ako se Arsenal, Liverpool, Totenham, City i mozda jos poneki klub pojacaju i dobro poslože. To bi bilo cool za gledati, a šanse Arsenala su tu negdje opet kao i do sada, vjerujem da će opet biti blizu vrhu, sad da li će napokon imat znanja, srece i muda da budu sampioni, tesko je reci. Ja mislim da Arsenal ovakav kakav je, i sa svim zdravim igracima, opet nema sanse da osvoji, jer fali tu barem jedno 3 vrhunska igraca. Engleska liga ima dosta klubova koji su jaki i koje je tesko pobijediti, barem njih 7-8. Da bi se bilo prvak, mora se imati top tim, isto tako i odlicne zamjene da se imaju. Po meni to samo ima Celzi, a United to nekako nadoknadjuje zahvaljujuci Fergusonu, Runiju ili ne znam ti ni ja cemu. Arsenal nema tu snagu, nema ni srece s povredama, a nema ni mentaliteta onog rutinskog nekog pobjednickog, dosta puta bezveze prokockaju bodove. Po meni, vrhunski igraci Arsenala su Vermalen, Klisi, Fabregas, Arsavin i Van Persi. Dakle, premalo vrhunskih igraca da bi se uzela titula. Možete vi hvaliti sad Nasrija, Valcota, Rosickog, Songa, Diabija ili Bendtnera, ali ja mislim da njima jos uvijek nesto fali. Oni znaju sjajno odigrati, ali kontinuiteta dobrih igara tu jednostavno nema, kad ih krene onda su sjajni, al cesto zakuju i pogube se ili su nedoreceni, i tu se onda gube bodovi. Ili golman pogrijesi, ili se odbrana uspava, ili je igra bezidejna, opustena i sl.

Sve ovo se po meni treba promijeniti i moze se promijeniti naravno, uz nekoliko kvalitetnih pojacanja, uz to naravno da kljucni igraci budu vecinom zdravi. Ja bi reko da tu treba prije svega siguran golman, zatim iskusan jedan stoper, jedan vezni igrac ako ode Fabregas, te isto i jedan vrhunski napadac. Uz sve to, Venger bi morao napokon u igrace usaditi taj sampionski mentalitet, da se lakse utakmice dobijaju rutinski, a u derbijima da se igra maximalno ozbiljno. Samo tako moze se imati kontinuitet, a on je uslov svih uslova da se osvoji liga u kojoj je i konkurencija veoma jaka.

I opet da kazem, a vjerujete nije nista tendeciozno, ostanak ili odlazak Fabregasa ne igra ulogu veliku, neovisno od toga sto bi zelio vidjeti ga u Barci, mislim da za jedan tim puno vrijede tri dobra igraca od jednog extra dobrog, samo naravno da Venger uspije dovesti i ukomponovati te nove igrace.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 20 maj 2010, 23:52

ma jarane ti kao da ne gledas utakmice arsenala... prva cinjenica popravili su skor protiv tzv. ''manjih'' ekipa sto je obicno najpotrebnije za naslov.. drugo vjerujem da su titulu izgubili kod birminghama kad su vodili do 90. minute i onda almunia zajebao od tada je lose krenulo sve... samo za povrede si upravu one malo sjebu sve ali opet reci da se imaju samo 3-4 vrhunska igraca a zavrsili treci u najjacoj ligi na svijetu je glupo pa sta onda ostali klubovi imaju po 1 ili ni jednog vrhunskog igraca.. da te podsjetim nasri je nogu lomio i nikako nije mogao odigrati u kontinuitetu, nick kad je dobio sansu na spicu u vecini svojih utakmica ili je davao golove ili je asistirao ali shvati on jos ima 21. godinu,walcott pola sezone povrijedjen a ovo sto je igrao dobro je odigrao,rosicky se vraca u formu i vjeruj mi da nije bilo njegovih povreda gdje bi mu kraj bio jer ako ne znas on je proglasen za najveceg talenta ceskog fudbala ali jbg., a song je vec klasa tako da to ti isto pada u vodu..

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 21 maj 2010, 00:04

Arsenal je dobio pojačanje u napadu, to je Chamack, očekujem odbrani pojačanje još jedno i eventualno golmana. Eh, ta tri igrača se moraju uklopit dobro i bit će sve udure... Mlađi igrači već su stasali ili stasavaju i na dobrom su putu.. Iduće godine samo ako ovaj GPRS dobro odradi svoj posao, tj.ako nas povrede budu zaobišle, barem ovdje mjesečne ( po 3-4 mjseca ) onda sigurno da ćemo, možda bit i glavni konkurent za titulu...

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 21 maj 2010, 00:09

sin3x je napisao/la:ma jarane ti kao da ne gledas utakmice arsenala... prva cinjenica popravili su skor protiv tzv. ''manjih'' ekipa sto je obicno najpotrebnije za naslov.. drugo vjerujem da su titulu izgubili kod birminghama kad su vodili do 90. minute i onda almunia zajebao od tada je lose krenulo sve... samo za povrede si upravu one malo sjebu sve ali opet reci da se imaju samo 3-4 vrhunska igraca a zavrsili treci u najjacoj ligi na svijetu je glupo pa sta onda ostali klubovi imaju po 1 ili ni jednog vrhunskog igraca.. da te podsjetim nasri je nogu lomio i nikako nije mogao odigrati u kontinuitetu, nick kad je dobio sansu na spicu u vecini svojih utakmica ili je davao golove ili je asistirao ali shvati on jos ima 21. godinu,walcott pola sezone povrijedjen a ovo sto je igrao dobro je odigrao,rosicky se vraca u formu i vjeruj mi da nije bilo njegovih povreda gdje bi mu kraj bio jer ako ne znas on je proglasen za najveceg talenta ceskog fudbala ali jbg., a song je vec klasa tako da to ti isto pada u vodu..
Sve ja to svacam druze, ali ne grijesim ja nego ti, jedno je sto su ti igraci Arsenala mladi ili cesto povrijedjeni, a talentovani su. Oni jesu potencijal za vrhunske igrace, ne kazem ja, ali jos nisu vrhunski, nesto im fali, dzaba je pricati da nije povrijedjen, bice dobar za koju godinu i sve to, bitno je kakvi su sad trenutno, odnosno kakvi ce biti na pocetku sezone. Shvatam ja da ti njih volis i to, al moras ih porediti i sa konkurencijom, pa ces vidjeti da nisu svi vrhunski, moras porediti Songa sa Esienom, Bendtnera sa Drogbom itd, i tu se vidi da u Arsenalu ima puno manje tih vrhunskih top igraca, a druga je stvar sto oni u sebi imaju potencijala ili sto ih je nesto omelo da vec to postanu. Uostalom, sve se vidi kad se Arsenal sudari s najjacim ekipama kako se vidi da su slabiji, jeste popravili skor protiv slabijih ekipa definitivno, al opet da bi se liga osvojila morate pobjedjivati United i Celzi, a za to treba jos vise kvaliteta nego sad sto imate.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 21 maj 2010, 00:40

e nisi upravu.. da se osvoji liga mora se pobijediti ekipa tipa burnley ili birmingham koji nije izgubio niti od chelsea ni muda a skoro od arsenala jel arsenal bolji od ovih??? protiv chelsea i muda mozes izgubit 12 bodova protiv ovih manjih mnogo vise.. ne znam ja ali song je sigurno kvaliteta i ako nastavi kao i ove godine i priznati ce mu se taj trud.. ove godine je u arsenalu bio u rangu svjetskih dmf-a ... i sam kaze samo mora popraviti sut i igru u napadu sto realno essien ima bolje dok su u odbrani tu negdje naravno essien malo bolji radi iskustva ali tu su negdje ... ne moze se nick porediti sa drogbom prvenstveno zbog iskustva tog ali zato se rvp kao prvi napadac arsenala moze porediti ali rvp-a nije bilo dugo vremena... campbell star a odigrao bolje nego mnogi vrhunski stoperi (naravno neke utakmice u kojima je imao snage) jer ako si gledao protiv tottenhama kako covjek sa 35 godina ostavi onog scuma to je nevjerovatno... nije svjetska klasa ali ima iskustvo i znanje samo ga snaga malo napusta.. sagna vrlo dobar bek desni mogu cak reci uz ramosa najbolji defanzivni bek jer alves,maicon pa i bosingwa i sta ja znam ko jos su vrlo ofanzivni i tu sagna nema sanse ali u defanzivi je dobar .. diaby moze biti dobar moze biti los kad je dobar u rangu je svjetskih igraca ali nema konstantnosti.. nasri kad ima svoj dan glupo je reci da nije u rangu svjetskih igraca kao sto su lampard ili cesc u epl ili xavi ili iniesta u spaniji (naravno razliciti stilovi) ali zbog neiskustva(mada nije toliko zbog neiskustva nego valjda mentalitet takav valjda ce se popraviti) sigurno da jednu tekmu odigra odlicno drugu lose dok ovi vec spomenuti imaju kontinuitet.. svi igraci u arsenalu su u rangu ekipa muda ili chelsea kad imaju svoj dan znaci nema mnogo razlike u kvaliteti ali ima u mentalitetu i to je bitno XD .

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 21 maj 2010, 00:45

Naravno, to i ja pricam, menalitet je odlika igraca isto kao i sut, skok, dribling itd, zato i trebate jos neke bolje igrace , ili da se kod ovih sto sad igraju nesto naglo popravi i poslozi, moguce je i to, ali opet vrlo tesko.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.