Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Da. Bas me interesuje kako planiraju izvest tu skupstinu 26. maja. Ne vidim poentu glasanja ako budu isti likovi.Goalgetter je napisao/la:Je li sutra taj sastanak komiteta u Becu![]()
Ja vidim ako ih neko ucijeni!Cartman je napisao/la:Da. Bas me interesuje kako planiraju izvest tu skupstinu 26. maja. Ne vidim poentu glasanja ako budu isti likovi.Goalgetter je napisao/la:Je li sutra taj sastanak komiteta u Becu![]()
Ko je rekao da ce glasati isti,pratis li ti vijesti uopsteCartman je napisao/la:[
Da. Bas me interesuje kako planiraju izvest tu skupstinu 26. maja. Ne vidim poentu glasanja ako budu isti likovi.
VIDEO / Beč: Sergej Barbarez i Faruk Hadžibegić "pomažu" Fudbalskom savezu BiH
24SI - Kao što je javnosti već više-manje poznato, u glavnom gradu prijateljske zemlje Austrije - Beču, sutra će biti održana prva sjednica Komiteta za normalizaciju stanja u bh. fudbalu, koga je imenovala FIFA, a nakon suspenzije Nogometnog / Fudbalskog saveza BiH (N/FSBiH).
Podsjetimo, do suspenzije je došlo nakon što Skupština N/FSBiH krajem marta nije ispunila minimum standarda i zahtjeva FIFA-e i UEFA-e u Statutu Fudbalskog saveza BiH, poslije čega je od 1. aprila uslijedila automatska suspenzija N/FSBiH.
Recimo takođe da su u Komitet za normalizaciju, kako je ranije specijalno za 24sata.info potvrđeno iz sjedišta FIFA-e, imenovani Ivica Osim, Darko Ljubojević, Elvedin Begić, Dragan Kulina, Ivan Beus i Sead Kajtaz.
Kako javlja specijalni izvještač "TV1" iz Beča, inače urednik sportske redakcije ove "prve news TV kuće" u BiH, sutra se odlučuje o sudbini bh. fudbala. Izjavu za "TV1" dao je i proslavljeni Mostarac, "princ sa Neretve" Duško Bajević, koji se takođe nalazi u Beču.
"Sigurno da je to veoma ozbiljna stvar i kad su UEFA i FIFA odlučili da se to uradi, onda to sigurno svak' tako mora da smatra i mislim da su to veoma ozbiljne stvari koje treba završiti i treba odnositi i ponašati se kako to treba nama svima, kada kažem nama svima mislim na Fudbalski savez i Bosnu i Hercegovinu", rekao je Bajević za "TV1".
"TV1" nezvanično saznaje da sutra u Beč dolaze i Sergej Barbarez i Faruk Hadžibegić.
Pokemon..88000 je napisao/la:DOBRO JE ČEKO REKO,,KAKVA KOMISIJA,,NEMA NAMI POMOCI,,IZBACIT CE NAS IZ OVIH KVALIFIKACIJA VIDJET CETE!!![]()
![]()
ija takodjeGoalgetter je napisao/la:Suska se, suska.
Bice interesantno sutra u Becu.
Nadam se da cu vidjeti ovog lika sa svog avatara u becu.
Sjećate se one pjesme od vere ivković šuška se šuška da ja volim duška ha, ha, ha, ko zna šta FIFA I UEFA planirajuPasodzigera je napisao/la:Evo Bajevica,a inace je trenutno bez posla,tako da nije dzaba u Becu.
[youtube][/youtube]
Post tjedna.AlemC85 je napisao/la: Sjećate se one pjesme od vere ivković šuška se šuška da ja volim duška ha, ha, ha, ko zna šta FIFA I UEFA planiraju
Evo ciko dadne bonu._dreamer_ je napisao/la:Zna li neko kako se zove taj hotel i u koliko sati je sastanak?
Linkdefender je napisao/la:"Pola sata prije početka sastanka Komiteta za normalizaciju Nogometnog saveza BiH u hotelu NH koji se nalazi na bečkom aerodromu su se pojavili svi njegovi članovi. Ivicu Osima je dopratio sin Amar. Tu su i Darko Ljubojević, Dragan Kulina, Elvedin Begić, Sead Kajtaz i Ivan Beus".
Vidjeni su jos i Sergej Barbarez, Faruk Hadžibegić i Dušan Bajević koji su došli da svojim znanjem i iskustvom pomognu u stvaranju novog Nogometnog saveza BiH.
jarane to ti je onaj hotel preko puta aerodroma .. bio sam tamo kada su se nasi okupljali pred utakmicu sa slovacima .. da vidite koji merak s momcima pricati i zezati se u hotelu_dreamer_ je napisao/la:Zna li neko kako se zove taj hotel i u koliko sati je sastanak?