Ali,sve mi se čini da nećemo imati takvih "problema"

Te muke oko licenci prepustićemo Sarajevu,Širokom,Zrinjskom i Slaviji ili Željezničaru preko Kupa.
Moderator/ica: vlakanje
Dobra vijestSchlager je napisao/la:Ne postoji.
Ali,sve mi se čini da nećemo imati takvih "problema"![]()
Te muke oko licenci prepustićemo Sarajevu,Širokom,Zrinjskom i Slaviji ili Željezničaru preko Kupa.
' за % управу то је " ?rbhm je napisao/la:Ево $ " $ " ? $ % ' све & за европу,вјероватно се - тог ? ево % $: "& је по $ WC, а " за $ " по $. & $ "-зону, " ? на " ", & " " $ на & ". " расвјету на ", & " $ & за - ". $ ? ? на " ", & " ? ? $ те ", " ? за $ " " на " " $ ' &. " " на ? " ' " на ? ", а & је " " & ? & за " ". & " " % $ ? за заставе, " " " ", а & је пет, те $ " " у " за $ ?"
" ',све се ' $ у & & $,' & ",а % се " " " јужне ",то ' " & / '...
Pa dobro,moje misljenje je da nam je raspored laksi nego u jesenjem dijelu!Zato sto svim jacim klubovima idemo u goste!Kod kuce nam dolaze svi klubovi za klasu ispod nas,i mislim da bi trebali pobijediti sve domace utakmice!A u gostima cemo sigurno nesto bodova izvuci,i to je to....killer je napisao/la:tezak nam je raspored u drugom dijelu sezone ,ocekujem da cemo biti treci na tabeli ...volio bih ja naravno da budemo prvaci al' ipak mislim da ce nas prestici sarajevo ...
Ovakva je situacija :
1.mesto - 2.kolo kvalifikacija za Ligu Šampiona
2.mesto i pobednik Kupa - 2.kolo kvalifikacija za Ligu Evrope
3.mesto - 1.kolo kvalifikacija za Ligu Evrope
Videcemo sta ce nam proljece donijeti,nada umire poslednja ...
Pa to ti kazem.Zasto mi ne bi mogli uzeti koji bod Velezu,Slobodi,Zeljeznicaru,pa cak i Zrinjskom i Sirokom!Jbg Sarajevo je nas pobijedilo pred punim Gradskim,tako da nista nije nemoguce.rbhm je napisao/la:tatamata u pravu si,kuci igramo osam utakmica sve sa fenjerasima tako da vjerujem u 24 boda,,jos kad bi uletile dve pobjede na strani idemo u LŠjedno ako siroki ne izludi pa nastave sa ovom formom mada ne vjerujem...
zamisljam puno Kosevo, vas par hiljada, vojsku i transportere oko stadiona, uh ali bi to bila tekma.tatamata je napisao/la:Pa to ti kazem.Zasto mi ne bi mogli uzeti koji bod Velezu,Slobodi,Zeljeznicaru,pa cak i Zrinjskom i Sirokom!Jbg Sarajevo je nas pobijedilo pred punim Gradskim,tako da nista nije nemoguce.rbhm je napisao/la:tatamata u pravu si,kuci igramo osam utakmica sve sa fenjerasima tako da vjerujem u 24 boda,,jos kad bi uletile dve pobjede na strani idemo u LŠjedno ako siroki ne izludi pa nastave sa ovom formom mada ne vjerujem...
Zamislite scenu,to sam i ranije pisao,zadnje kolo na Kosevu,Borcu treba pobjeda za titulu ili Evropu!Lako moguce...
Utakmica VEOMA visokog rizika...muljito je napisao/la: zamisljam puno Kosevo, vas par hiljada, vojsku i transportere oko stadiona, uh ali bi to bila tekma.
**** mi se, placam porez, neka nadignu sve bezbjedonosne strukture, ali bi svakako bilo tahikardicno...tatamata je napisao/la:Utakmica VEOMA visokog rizika...muljito je napisao/la: zamisljam puno Kosevo, vas par hiljada, vojsku i transportere oko stadiona, uh ali bi to bila tekma.
Normalno.Stvarno bi bila istorijska utakmica.Daj boze!muljito je napisao/la:**** mi se, placam porez, neka nadignu sve bezbjedonosne strukture, ali bi svakako bilo tahikardicno...tatamata je napisao/la:Utakmica VEOMA visokog rizika...muljito je napisao/la: zamisljam puno Kosevo, vas par hiljada, vojsku i transportere oko stadiona, uh ali bi to bila tekma.
dokle više visokog ruzika zar nije bolje na visokom nivou da svi uživamotatamata je napisao/la:Utakmica VEOMA visokog rizika...muljito je napisao/la: zamisljam puno Kosevo, vas par hiljada, vojsku i transportere oko stadiona, uh ali bi to bila tekma.
Pa nije do mene to sto je visokog rizika.Mozemo se mi lagati,ali tako je kako je.KODRO je napisao/la: dokle više visokog ruzika zar nije bolje na visokom nivou da svi uživamo
mah, vrlo tesko, za obicnu utakmicu u banjaluci se nadigne njihova specijala, njih cekaju na autoputu sa maricama, sta mislis sta bi bilo u slucaju jedne takve tekme?TheManiacs je napisao/la:Ma nema sanse ako odete u evropu da igrate na kosevu..
U sarajevu su dvije navijacke skupine uvijek tu negdje,plus da dodju lesevi bilo bi veselo
ne bi` vam ni nato pomogao`![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.