FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

RajaBa1983
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la RajaBa1983 » 24 avg 2020, 12:56

bordobijeli je napisao/la:
24 avg 2020, 12:50
Stroj1946 je napisao/la:
24 avg 2020, 12:43
Gledam onog Salčina, 75-i minut, lik koji ima 20 godina lipso, ne može da se okrene, ja konto sad će samo leć, pa mene bi bilo stid da se više bavim fudbalom, on profesionalac, bavi se loptanjem čitav život, plaćen za to, trenira svaki dan, i ne može 90' i kusur minuta da izdrži tempo u bh premijer ligi, pa gdje ti misliš igrat vani sine, idi uzgajaj vinovu lozu u Mostaru, kakav ba ti i fudbal. Sramota.
Igrao je dobro, ima potencijal. Al ovo sto si napisao je brutalno al istinito, rikno je posljednji 15 min.
pa jbt rikno je jel je igrao sam 75 minuta
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 24 avg 2020, 12:56

za brest je jedina dilema da li će biti potop ili podnošljiv poraz,moliti Boga da nam u trećem pretkolu dodju neki lavori,j od ovog vinka fkt ništa ne očekujem,moj bottom line su bili ovi amateri iz velsa sve ostalo je premija,letvica je odavno u blatu,mi od pliseka nemamo normalnog trenera

VVVBK

endeende
Kontakt:

Post Postao/la endeende » 24 avg 2020, 12:56

FoSte95 je napisao/la:
24 avg 2020, 12:31
Zasto smijeniti covjeka koji poraza na klupi nema 🤔
Zato sto nemamo ama bas nikakve igre, eto zasto!
Nemoj biti slijep pred ocima, predat mu otkaz odma u cetvrtak, nebitno kako zavrsi utakmica u srijedu.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 24 avg 2020, 12:58

Nebi bilo loše da u bordo sedmici Jeleskovic bude gost, da malo cujemo sta on misli o trenutnoj spremi, da li je zadovoljan i kad ocekuje da budemo na 100 % s spremom.

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 24 avg 2020, 12:58

FoSte95 je napisao/la:
Joj price majko,pa skim si igrao,mladost i velez ne mozes dobiti bolan,tc te raspe mogli su nam tricu uvaliti,da ne bi raspolozenog kovacevica,ovo tebi dobro do sad jel ozbiljno? Od bar 12 bodova ti imas 8 i dobro :bow:

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 24 avg 2020, 12:58

robertkosar je napisao/la:
24 avg 2020, 12:29
holyman je napisao/la:
24 avg 2020, 11:57
robertkosar je napisao/la:
24 avg 2020, 11:51
Pustit trenera da radi posao za koji je doveden i placen. Nema logike i van pameti je psovati i vrijedjati covjeka koji na klupi naseg kluba nezna za poraz. Naj veci Vinkov grijeh je sto je dosao kao trener umjesto ikone jednog dijela navijaca koji jedva cekaju kakav kiks ekipe da istresu svoje frustracije i seljacke psovke. Alo ljudi jesteli vi navijaci FK Sarajeva ili sta?????
Tu pricu okaci macku o rep, to je mozda prolazilo u januaru, vise ne.
Igra nikad losija, igras protiv krupe mladosti i veleza i kao nemas poraza, a u te sramotne utakmice upises remije.
2019/2020 FK Sarajevo je sampion pl BIH na celu sa trenerom Vinkom Marinovicem izgleda da si zaboravio :mrgreen: c
ozbiljan ili trolaš?
NEMA NAZAD

TheNorthFace
Kontakt:

Post Postao/la TheNorthFace » 24 avg 2020, 12:59

Stroj1946 je napisao/la:
Gledam onog Salčina, 75-i minut, lik koji ima 20 godina lipso, ne može da se okrene, ja konto sad će samo leć, pa mene bi bilo stid da se više bavim fudbalom, on profesionalac, bavi se loptanjem čitav život, plaćen za to, trenira svaki dan, i ne može 90' i kusur minuta da izdrži tempo u bh premijer ligi, pa gdje ti misliš igrat vani sine, idi uzgajaj vinovu lozu u Mostaru, kakav ba ti i fudbal. Sramota.
Igrao je dobro, ima potencijal. Al ovo sto si napisao je brutalno al istinito, rikno je posljednji 15 min.
ja koliko se sjecam u velsu je zamjenjen zbog povrede ili eventualno bola koji je osjetio, vrlo moguce da je to imalo uticaja
1946

Hordanjezla1987
Kontakt:

Post Postao/la Hordanjezla1987 » 24 avg 2020, 13:01

SedrenikHz je napisao/la:
24 avg 2020, 12:55
Hordanjezla1987 je napisao/la:
24 avg 2020, 10:12
feniksptica je napisao/la:
24 avg 2020, 10:08
Pa samo trazimo iste kriterije da se ne tjera covjek odmha. Protiv ovog Veleza prosle sezone vise srece nego pameti da pobjedimo obje..sad nismo imali toliko srece al nismo ni izgubili i odmah neka otpustanja ovo ono. I to isti oni koji od pcoetka govore protiv MArinovica hinjski za neke svoje razloge.
ko trazi ,koji vi ?
otjerace ga Sabra ne brini se poslije evrope ,ako ste vi robertklosar i slicni koji vide Kosevo kao prosjecni navijac Zelje ,onda je sve jasno...
Moraš znati da kad bude htjela Sabrina da ga otjera ili Nam bit ce otjeran, a ni ja, ni ti, a ni horde ne mogu nikog otjerati, utuvi u glavicu pametnu :kralj:
pa gdje ja pisem da ga ja tjeram i da ga ja mogu otjerati ,pisem da ce ga otjerati Namova prevoditeljica znas li ti citati ili eto samo onako da nesto napises ,a koliko ja znam niko nije nedodirljiv i Dino je imao uvjerenja da ga Tan samo moze rijesiti duznosti pa ga duznosti rijesi ulica ....

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 24 avg 2020, 13:02

Heba je spreman, nema bolova, radi treninge normalno.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 24 avg 2020, 13:02

Kad se nije husref otjerao nakon atalante i derbija sezonu poslije mora i vinko dobiti sansu do polusezone bar.
Ovdje bi ljudi samo da se tjera i otkazi da se dijele. Otjerao se husref koji se teretio za apsolutno sve sto nas muci i ove sezone od povreda do lose fizicke pripremljenosti, nezalaganje igraca, lose tranfere... Svi su se problemi pripisivali jednom covjeku sad se vidi da to bas i nije tako bilo.
On je u stvari na kraju sam sebe otjerao zbog svojih musica i loseg odnosa sa igracima, da se rszumijemo ne branim ga nadao sam se da ce ispasti gospodin i dati ostavku nakon bruke u derbiju tu je izgubio moju podrsku.
Eto dosao je vinko sušta suprotnost kad je karakter u pitanju, ima jaci sastav na raspolaganju ali opet imamo slicne probleme i nezadovoljstvo, ekipa spremna za nekih 60 minuta igre u solidnom tempu ne onom vrhunskom u kakvom bi morao biti da iznenadis nekog jaceg u europi.
Treba to sve uzeti u obzir i umjesto da se tjera i ponovo nekome daje stotinu hiljada za raskid ugovora sad uociti prave probleme i rijesiti to. Nema niko od zaposlenika u klubu pravo na izgovor kad se pogleda ova nasa liga i drzava svi uposlenici ovog kluba imaju idealne uvjete za rad zato dobro zasukati rukave i rjesavati probleme koji se vuku vec par sezona.
Vidjecemo kako ce konkurencija izgledati sad kad se pocnu trositi u europi.
You are someone else I am still right here

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 24 avg 2020, 13:08

Sanchez1987 je napisao/la:
24 avg 2020, 12:58
FoSte95 je napisao/la:
Joj price majko,pa skim si igrao,mladost i velez ne mozes dobiti bolan,tc te raspe mogli su nam tricu uvaliti,da ne bi raspolozenog kovacevica,ovo tebi dobro do sad jel ozbiljno? Od bar 12 bodova ti imas 8 i dobro :bow:
Meni licno se trenutno **** za PLBiH sve dok imamo neke šanse u evropi, u nasoj ligi nek igraju kako igraju, samo da skupljamo bodove koliko toliko nek smo na vrhu a kad je evropske utakmice nek daju 1000% sebe
Bordo bijeli za život cijeli!!

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 24 avg 2020, 13:11

Pa Salčin juce pretrčao najvise kilometara na utakmici.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 24 avg 2020, 13:11

RajaBa1983 je napisao/la:
24 avg 2020, 12:56
Stroj1946 je napisao/la:
pa jbt rikno je jel je igrao sam 75 minuta
Sta bolan, 75 minuta u nasoj ligi, 20 mu godina, na skrge diso, pa u evropi ne moze ovakav poluvrijeme izdrazat, pa ga mijenjaj na poluvremenu, ne moze da dise. To je sramota

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 24 avg 2020, 13:12

Ovim pljuvacima treba reć da Husref Musemic više neće vodit Sarajevo dok je Nama, tako da ne tjeraju Emira i Vinka... Nek probaju direktno Nama tjerat.

Fizička sprema: Tatar, Oremuš izgledaju prespremno čak i u ovom ritmu. Salčin je pao pred kraj, ali je momak kreirao 10 napada po lijevoj strani do tad. I ovaj podatak o 12km govori što je to tako. Marcello ne bi bolje izgledao u 85. min.

Ja nisam vidio osim Tina i Salčina zadnjih 10min da je neko pao fizički. Čak je i Hare-stomak izgledo korektno.

Problem je što onakav Tino Sušić ne može igrat, ubiće nas svako u tranziciji. Lik se vuče nazad s noge na nogu. Velež je imao prostora da radi šta hoće jer sam Mirko nije mogao to pokrit.
Samo naprijed Saraj'vo!

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 24 avg 2020, 13:34

24 avg 2020, 13:01
SedrenikHz je napisao/la:
24 avg 2020, 12:55
24 avg 2020, 10:12

ko trazi ,koji vi ?
otjerace ga Sabra ne brini se poslije evrope ,ako ste vi robertklosar i slicni koji vide Kosevo kao prosjecni navijac Zelje ,onda je sve jasno...
Moraš znati da kad bude htjela Sabrina da ga otjera ili Nam bit ce otjeran, a ni ja, ni ti, a ni horde ne mogu nikog otjerati, utuvi u glavicu pametnu :kralj:
pa gdje ja pisem da ga ja tjeram i da ga ja mogu otjerati ,pisem da ce ga otjerati Namova prevoditeljica znas li ti citati ili eto samo onako da nesto napises ,a koliko ja znam niko nije nedodirljiv i Dino je imao uvjerenja da ga Tan samo moze rijesiti duznosti pa ga duznosti rijesi ulica ....
Dinu niko nije podnosio, to je jedini frajer kojeg su na derbyu obje strane prozivale, ti poredis Dinu i onu bagru sa sadasnjom upravom, kakav mentalni sklop..
Niko nije nedodirljiv, ja prvi cu trazit ostavke ako se ne osvoji titula, ali imas trenera koji nema poraza jos uvijek( boli me ****, da je igro sve tekme sa Visockom Bosnom on nema poraza), trenera koji ti je osvojio titulu( da s tim trenerom si osvojio titulu, jer si Husrefa razrijesio duznosti kad je bio drugi, tjst kad nam je priredio onu bruku na Koševu) itd.
Haj ba malo pustite nek prodje 15-16 kola pa sudite ljudi dragi, znaci do tada nam niko nece napraviti vecu razliku od 5b, to je sigurno.
Pola foruma naslo izigravat trenercine, papci zavrsite licence i bujrum pa pametuj, a do tad pusi k.... preko foruma, ovo nije tebi nego svima koji traze ostavku i nesto slicno
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 24 avg 2020, 13:36

Ja ne mogu komentarisati Vinka, jer nisam trener, pa se u isto ni ne razumijem. Ne mogu shvatiti one koji pljuju i svašta govore članovim kluba kojeg, navodno, vole. Mogu, sa aspekta navijača, uočiti nelogičnosti i postaviti pitanje u vezi njih i mogu beskrajno i zauvjek podržavati tim koji volim.
Sinoć sam se, po ko zna koji put, uvjerio da je svaki akademac bolji od velike većine tzv. pojačanja. Zinedin?! Ko je on?! Šta on igra?! Kakva je njegova uloga u timu?! Jedina prava zamjena Amaru jest Salčin! TSS?! Do sada je Andrej pokazao neuporedivo više od ovog fantaste na rezervi. Mustafić je za njega svemirski brod!
Također mi je nelogično, zašto se, kod ganjanja rezultata, uvodi Krle?! Čivjek je istog momenta ugasio utakmicu. Nas "svezo", a njima pruzio prijeko potreban odmor. Također mi nije jasno zašto se ne prave rokade na pozicijama? Zašto je nemogućenigrati sa dva napadača, mislim, ako već bunariš?! Zašto je nemoguće staviti Mirka na bok, Amara i Andreja u vezu, Fanima i Benju na krila?! I tako dalje. Kako rekoh, ne petljam se Vinku u posao, Emiru u dovođenje, Namu u finansiranje etc, ali čemu ovaj pristup igri? Šta je cilj ovakve igre? Gdje se vidimo na polusezoni? To su samo neka od pitanja koja bih postavio SŠ.
Ako ja ne vidim neke stvari, zaista bih zamolio nekoga da mi pojasni. Naravno, sa stručnog aspekta.
Sarajevo prije svega - Sarajevo iznad svega!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 avg 2020, 13:39

endeende je napisao/la:
24 avg 2020, 12:56
FoSte95 je napisao/la:
Zato sto nemamo ama bas nikakve igre, eto zasto!
Nemoj biti slijep pred ocima, predat mu otkaz odma u cetvrtak, nebitno kako zavrsi utakmica u srijedu.
Ti bi mu dao otkaz ako se plasiramo u 3. pretkolo lige prvaka? Cijenim mišljenje ali smatram da bi to bio extremno glup potez da ti je ne znam kakva igra.
Nismo slijepi, vidim i ja da je igra neshvatljivo loša ali ako bude imao rezultat, što da ne? Nećemo zauvijek ovako igrati a budimo iskreni i priznajmo da je drugo poluvrijeme bilo jako dobro uz određen broj grešaka.
Griješimo što se nekako povučemo bez razloga? Ne znam da objasnim taj fenomen ali se podredimo protivniku?
Onda ono protiv Tuzle.. nije iz mene bijes govorio ali ne pamtim nešto onako, ikad. Mi dobili a ja popišan :mrgreen: ali ima prostora za napredak, skočili bi sami sebi u stomak ako bi mu u ovom trenutku otkaz dali, vjeruj mi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 24 avg 2020, 13:46

Ajmo ajmo moderatori, posaljite na jednu duzu pauzu ove nepismene likove sa 8 razreda osnovne, 2 zuba u glavi, torbicom oko pasa, 2 KM u njoj. Markica za kladare i markica za kafe. Nisu oni ni za foruma
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 24 avg 2020, 13:47

24 avg 2020, 13:43
Stroj1946 je napisao/la:
24 avg 2020, 13:42
24 avg 2020, 13:41

Hvala :ljepota:

morto znaci moze se meni ovde psovati svaki put znaci aj ok ;)
Yebo te Morto, šta se za njega fataš ko dijete za haljinu maminu, ne kenjaju svega ti više
:urnebes: polako konju
Lakše ba, pobiću vas obojicu
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 24 avg 2020, 13:57

Marinovic=Musemic. Nikakav napredak.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 41 gost.