A Dzeko defanzivni vezni i Djuric ispred njega. Imali bi "momacki" vezni redHusika je napisao/la:Vidi, vidi sto se drze za rukice i razvaljuju Kozaracko kolo...
Po svim Bajinim osobinama 10-ka bi mu pasala kao hljeb, momak ima klikera u glavi, zna cuvati loptu i dati je kad treba, u ostalom i u svoj ekipi ga trener koristi u veznom redu a ovaj mu vraca maximalno...A tek kako bi nama legao...
Ali nema veze kada covjek ni na treningu nije to igrao
Riad Bajić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Riad Bajić
Sta vam je ba ljudi evo covjek ima i argumente, ta ce Pjanic daj Bajica odma na desetku jes cuo Mehmede. Ono sto je husiki najvaznije je da Rijad ima muda, po kilu u svakom i qurcinu pola metra, valjda ti nije previse majstore?Husika je napisao/la:Vidi, vidi sto se drze za rukice i razvaljuju Kozaracko kolo...
Po svim Bajinim osobinama 10-ka bi mu pasala kao hljeb, momak ima klikera u glavi, zna cuvati loptu i dati je kad treba, u ostalom i u svoj ekipi ga trener koristi u veznom redu a ovaj mu vraca maximalno...A tek kako bi nama legao...
Ali nema veze kada covjek ni na treningu nije to igrao
This time next year we'll be millionaires.
Kad je mogao Ibra u Svedskoj igrati desetku, moze i Bajic kod nas 
U prvih 11 protiv Trabzona, meč počinje u 18:00h 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Asistencija za jedini gol na tekmi za sada 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Što bi Nestorović rekao. Kamil Festic!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- Goalgetter
- Kontakt:
Pozvan je u U21 reprezentaciju.
Moglo je vala i A reprezentaciju, momak igra u dobroj formi, dao je fin broj golova i koliko ja znam najbolji je strijelac svog kluba?
Ali bilo kako bilo, njemu ne "gine" A reprezentacija
Ali bilo kako bilo, njemu ne "gine" A reprezentacija
Nema smisla pozivati ga u mladu reprezentaciju.Ako vec nece u A ne treba momku prodavati to kao neku utjehu jer to nije utjeha.
Ocekujem da ce slicno proci i Ara Hodzic,i ako dobije poziv on se nece naigrati u reprezentaciji.Hoce jedino kad sam sebe promovise u tako kvalitetnog igraca kojeg nece smjeti izostaviti.
Problem sa ovim igracima je taj sto njihova promocija kroz reprezentaciju nece donijeti korist domacim mesetarima koji vedre i oblace oko reprezentacije.
Zato ce neki drugi igraci uvijek imati prednost ispred njih.
Pa oni ostave na klupi Kolasinca,Bicakcica,u Irskoj jednog Bešića,prije Mujdzu,Salihovica...da bi igrali puleni a da ne urade isto Bajicu ili Hodzicu.
Tacno se moze upratiti koji igraci se forsiraju,i kroz medije jer je sistem uvezan.I ova otkrivanja nekih imena prije zvanicnog spiska govore puno o tome.
Ocekujem da ce slicno proci i Ara Hodzic,i ako dobije poziv on se nece naigrati u reprezentaciji.Hoce jedino kad sam sebe promovise u tako kvalitetnog igraca kojeg nece smjeti izostaviti.
Problem sa ovim igracima je taj sto njihova promocija kroz reprezentaciju nece donijeti korist domacim mesetarima koji vedre i oblace oko reprezentacije.
Pa oni ostave na klupi Kolasinca,Bicakcica,u Irskoj jednog Bešića,prije Mujdzu,Salihovica...da bi igrali puleni a da ne urade isto Bajicu ili Hodzicu.
Tacno se moze upratiti koji igraci se forsiraju,i kroz medije jer je sistem uvezan.I ova otkrivanja nekih imena prije zvanicnog spiska govore puno o tome.
Hajmo realno sagledati stvari, sta ga se ima pozivati kada je trenutno tek 5 opcija u napadu...tj.nikad ga neces koristiti, koji je smisao onda?
Drag mi je momak i pratim ga, ali jos uvijek se nije nametnuo ni u Konyi...tek solidan je mozemo reci...dobar je s loptom, zna se zagraditi, ali nekako mi i dalje igra u slowmotionu.
Polahko, doci ce njegovo vrijeme za 3,4,5 godina ako se nastavi razvijati u pravom smjeru, jos je mlad...ili u slucaju povreda kao pred Izrael, ne daj Boze.
Jedino ako Mesa ne nadje rjesenje za 10-ku, pa da ga tu isproba...?
Drag mi je momak i pratim ga, ali jos uvijek se nije nametnuo ni u Konyi...tek solidan je mozemo reci...dobar je s loptom, zna se zagraditi, ali nekako mi i dalje igra u slowmotionu.
Polahko, doci ce njegovo vrijeme za 3,4,5 godina ako se nastavi razvijati u pravom smjeru, jos je mlad...ili u slucaju povreda kao pred Izrael, ne daj Boze.
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
+1hurem je napisao/la:Hajmo realno sagledati stvari, sta ga se ima pozivati kada je trenutno tek 5 opcija u napadu...tj.nikad ga neces koristiti, koji je smisao onda?
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
- Goalgetter
- Kontakt:
I ja mislim da zasad nema potrebe da bude u A-reprezentaciji. Blizu je toga, zadovoljavajuce je sto pruza u Konyi, ali ima tu jos prostora prema gore. Dzeko, Ibisevic i Hodzic su svakako ispred njega. Necu reci da je Djuric bolji od njega, ali sto se tice tipa igraca, tu je Djuric u prednosti da udje kao dzoker, i stoga zasad mislim da njih cetvorica trebaju da budu pozivani, naravno, sto se moze promjeniti ovisno od forme.
Ma da, neka je Djuric koje se ne zna sastaviti sa loptom ta opcija ispred njegahurem je napisao/la:Hajmo realno sagledati stvari, sta ga se ima pozivati kada je trenutno tek 5 opcija u napadu...tj.nikad ga neces koristiti, koji je smisao onda?
- katalinski
- Kontakt:
Opet grijanje klupe Kamilu.
E moj Riki...
E moj Riki...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Samo da ponovimo razloge zasto ni Ara Hodzic nece dobiti poziv.Fidelis je napisao/la:Nema smisla pozivati ga u mladu reprezentaciju.Ako vec nece u A ne treba momku prodavati to kao neku utjehu jer to nije utjeha.
Ima puno naivnih na zalost,pa ce ti i ovo pravdati kao sto pravdaju sve.Realnost je da ce cemo se i Safeta Susica i njegove ere sjecati sa nostalgijom.
Mafija je potpuno preuzela igru,nista im vise ne stoji na putu.
Sto bi rekli,trazili ste eto vam ga.
Asistencija glavom za pobjedu protiv Fenera, Konya gazi.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Starta protiv Eskişehira, nadam se da će pobijediti i ostati u vrhu tabele.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.