Ima neke logike u toj izmjeni, ja kako sam vidio Isco je par puta ''dzaba'' gubio loptu, pokusaj driblinga ili slicno, kada je ostavljao otvoren prostor iza sebe, moglo je biti i gore jos, Illara je usao to da zatvori

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Sveti je napisao/la:Mogli smo i to izgubit kad karlo ubaci iljaru![]()
![]()
Pazi zamjene Isco out iljara in
Pa to ni u star treku nema
to mi je bilo ,da ubacim jos jednog def veznog dok petica nije sjevnula,spasavaj sta se mozeSveti je napisao/la:Mogli smo i to izgubit kad karlo ubaci iljarumessilla je napisao/la:Imali ste posjed.![]()
![]()
Pazi zamjene Isco out iljara in
Pa to ni u star treku nema
u fazonu, čuvaj rezultat a gubiš 3:0milanist je napisao/la:@Sveti druze
Ima neke logike u toj izmjeni, ja kako sam vidio Isco je par puta ''dzaba'' gubio loptu, pokusaj driblinga ili slicno, kada je ostavljao otvoren prostor iza sebe, moglo je biti i gore jos, Illara je usao to da zatvori
trebalo je biti oba daju ali nije niko pao u 16 za PENAL a igraci Atletica su za to krivi nisu im dali da primirisu blizu golamessilla je napisao/la:Joj jest onaj Policajac loš prognozer u pm. Zamalo da me navuče da igram oba daju.
Rona je pokušavao, ali ne da onaj sudija ****.Policeman je napisao/la:trebalo je biti oba daju ali nije niko pao u 16 za PENAL a igraci Atletica su za to krivi nisu im dali da primirisu blizu gola
Kako neće cvjetati pa ne dobija se real tako često,samo 5 puta uzastopnotopnik1 je napisao/la:Joj cvjeta tema jbt
Sveti je napisao/la:u fazonu, čuvaj rezultat a gubiš 3:0milanist je napisao/la:@Sveti druze
a jesi bezobrazan MistereMisterGuardiola je napisao/la:Kako neće cvjetati pa ne dobija se real tako često,samo 5 puta uzastopnotopnik1 je napisao/la:Joj cvjeta tema jbt
Big Black C--- da ne kazem staUnofficialpage je napisao/la:Dobri ste nema šta.
Atletico vas je rastavio faktore. Bit' će bolje.
Nego ljudi šta vam znaći BBC?
Hvala.Belmin6 je napisao/la:Benzema Bale Cristiano.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.