Veceras su ih dotukli golovima za Sj. Irsku Ward i Lafferty

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Provokacija jeste ali ko nasjedne na provokaciju taj u vecini slucajeva i ispasta. Tako i srbi u ovom slucaju, najvjerovatnije.krmpotich je napisao/la:Njihov sukob traje vec bruku godina i ovaj naboj je sasvim normalan. Samo tek sad vidim koliko je ovdje mrznje prema Srbiji, pa to je strasno. S druge strane se likuje za ŠipceTruju vas burecima iz dana u dan, a vi tako
Neko napisa sto se ne nastavi mec dok NLO leti iznad terena sa nekakvom usranom zastavom. To kao normalna stvar?? Naravno da ce je lik potrgati, sta treba da se nastavi kao da se nista ne desava? Mec bi se nastavio na Kosevu da proleti zastava sa 4s?!?
rob do bagro je napisao/la:U kojem gradu se nalazi najveća Albanska Zračna luka?
U Beogradu..
![]()
![]()
![]()
najjaca dominacija otkad postoji futbal je ovo veceras sto su uradilikrmpotich je napisao/la:Trebao ih je Tito ugasiti na vrijeme, šljam i otpad ljudskog roda
Fustang je napisao/la:rob do bagro je napisao/la:U kojem gradu se nalazi najveća Albanska Zračna luka?
U Beogradu..
![]()
![]()
![]()
ne smijes zaboraviti Italiju i europskog prvaka Cehoslovackurio_Ferdy88 je napisao/la:Island, Vels, Slovačka, Poljska(Irska), Engleska, Sj Irska, Austrija, Hrvatska, Albanija na vrhu grupa, Englezi uljezi
Cvoka.Fecox je napisao/la:
Ofiraju se Šiptari po društvenim mrežama opasno,sve jače i jače stvari objavljuju,ne znam baš dal će im UEFA halalit
NLJOFustang je napisao/la:rob do bagro je napisao/la:U kojem gradu se nalazi najveća Albanska Zračna luka?
U Beogradu..
![]()
![]()
![]()
uistinuCartman je napisao/la:Balkan je nenadjebiv.
Puma je napisao/la:Dok smo jos u ovom off-topicu...
Nisu mi nikako jasni ovi nasi ljudi, ali hajde od nas me vise nista ne moze iznenaditi. Otkud ova podrska i idoliziranje albanaca i kacenje nekih statusa i profilnih slika samo zato jer su eto k'o biva muslimani i jer mrze srbe i Srbiju. Ljudi ocito pojma nemaju ko su albanci i da ako mu nesto nije po volji zaklao bi te istim nozem zvao se ti Hasan ili Milivoje.
Je li toliko tesko gledati svoja posla i voljeti svoje a postovati tudje? Meni su ove scene nemile jer sam ocekivao dobru utakmicu i borbu ali samo na terenu. Na kraju krajeva bitan je samo sport.
A ovi "nenormalni" rezultati se nastavljaju i veceras, dosta iznenadjenja i potop za nas kladionicare.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.