Nemanja Gordić

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

filip13

Re: Nemanja Gordić

Post Postao/la filip13 » 09 sep 2018, 20:15

Hebemti misa,cuj nece himnu da pjeva,dovedes se u situaciju da diskutujes sa osobom koja ili.ne zna a to.je tesko moguce da nasa himna nema tekst ili.mislida neka druga pjesma valjda yreba da bude himna nase drzave

Nah1d
Kontakt:

Post Postao/la Nah1d » 09 sep 2018, 20:16

filip13 je napisao/la:Hebemti misa,cuj nece himnu da pjeva,dovedes se u situaciju da diskutujes sa osobom koja ili.ne zna a to.je tesko moguce da nasa himna nema tekst ili.mislida neka druga pjesma valjda yreba da bude himna nase drzave
E jesi se upcao :clap: :clap: :clap: :clap:
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD

filip13

Post Postao/la filip13 » 09 sep 2018, 20:18

Mislim koji ce nam onda klinac stipanovic urepci,sto nam je nekad trebao mrsic u repci,igrali su za hrvatsku

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 09 sep 2018, 20:19

filip13 je napisao/la:Rekoh ja,jos malo.pa ce ga cetnikom proglasiti,a evo i fasista postade
A tebi se izgleda baš raspisalo o fašistima, četnicima, Hrvatskoj...nešto te plaho baš i ne interesuje top tema ovog dana i čitavog ljeta bh. košarkaške reprezentacije, odnos i ponašanje Gordića prema reprezentaciji Bosne i Hercegovine.

Kad vidim šta pojedinci pišu na ovoj temi, svašta bi mogao pomisliti o njima osim da imalo navijaju za košarkašku reprezentaciju BiH, ili barem trunku vole državu BiH.

Ako neko može istovremeno opravdavati apsolutno svaki čin i svakoga ko se po*rao po BiH, namjerno skretati sa teme o takvom ponašanju i odnosu na neke besmislice, ako takvi ljudi mogu biti navijači BiH, onda ih je ova tema prepuna!

Nemanja heroj! Đedović legenda! Biberović ustat pa spomenut!
Zadnja izmjena: Drape, dana/u 09 sep 2018, 20:29, ukupno mijenjano 1 put.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 09 sep 2018, 20:28

filip13 je napisao/la:
paulus je napisao/la:
lumani je napisao/la:@paulus,

Jbg, nisi ti kriv, za odgoj su drugi zaduženi.
Tako je ja sam odgojen da svi koji igraju za reoku treba da vole tu zemlju mnogo u tu nema ali , a ti si svima advokat ovdje, koji ustvari koriste ovu jadnu zemlju, ko te placa. Djedovica on brani ejjjj

I to je razlod da @lumaniju.psujes?
Ala se ti nakvokota svima za sekundu , psujem lol!!! Decko , jesi ti na Balkanu ?! Ne znas ti sta je psovanje , reko sam mu **** ga Nihad i rekao bi to i rodjenom bratu da ga brani
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

filip13

Post Postao/la filip13 » 09 sep 2018, 20:29

Znaci u redu je napisati da je gordic fasista?

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 09 sep 2018, 20:31

filip13 je napisao/la:Znaci u redu je napisati da je gordic fasista?
Koliko i smarati jednu temu glupostima, razvodnjavati je i skretati u skroz drugom pravcu od onoga o čemu se govori - Gordić i zadnja dva prozora.

filip13

Post Postao/la filip13 » 09 sep 2018, 20:31

paulus je napisao/la:
paulus je napisao/la:
lumani je napisao/la:@paulus,

Jbg, nisi ti kriv, za odgoj su drugi zaduženi.
Tako je ja sam odgojen da svi koji igraju za reoku treba da vole tu zemlju mnogo u tu nema ali , a ti si svima advokat ovdje, koji ustvari koriste ovu jadnu zemlju, ko te placa. Djedovica on brani ejjjj

I to je razlod da @lumaniju.psujes?
Ala se ti nakvokota svima za sekundu , psujem lol!!! Decko , jesi ti na Balkanu ?! Ne znas ti sta je psovanje , reko sam mu **** ga Nihad i rekao bi to i rodjenom bratu da ga brani[/quote]

Pa to je onda ljjepa rijec vjerovatno bola,izvini,do mene je

filip13

Post Postao/la filip13 » 09 sep 2018, 20:34

Drape je napisao/la:
Koliko i smarati jednu temu glupostima, razvodnjavati je i skretati u skroz drugom pravcu od onoga o čemu se govori - Gordić i zadnja dva prozora.

Samo te pitam je li to u redu?

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 09 sep 2018, 20:35

Filip ajd odskakuci sa teme , ovdje su navijaci BiH , a ne liberalni kvorum nacionalista. Jel Gordic fasista, pa jel Gordic cetnik , nije to niko rekao osim tebe. Jel nas ostavio na cjedilu sad kad igra Euroligu, kad nam najvise treba i nake kuce dogovaro da igra za BiH , jest! Cinjenica , guzicom se vrata ne zatvaraju u klubovima a kamoli u repkama , Mogao je bit vjecno cjenjen u BiH sad nece bit eto mu sezona Eurolige i cao.
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 09 sep 2018, 20:39, ukupno mijenjano 1 put.

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 09 sep 2018, 20:39

filip13 je napisao/la:
A i ja sa svakim pristajem. Ništa, samo nastavi svjesno ili nesvjesno "gušiti" temu, ako moderaciji ne smeta, šta ja tu mogu.

filip13

Post Postao/la filip13 » 09 sep 2018, 20:41

paulus je napisao/la:
Filip ajd odjskakuci sa teme , ovdje su navijaci BiH , a ne liberalni kvorum nacionalista. Jel Gordic fasista, pa jel Gordic cetnik , nije to niko rekao osim tebe. Jel nas ostavio na cjedilu sad kad igra Euroligu, kad nam najvise treba i nake kuce dogovaro da igra za BiH , jest! Cinjenica , guzicom se vrata ne zatvaraju u klubovima a kamoli u repkama , Mogao je bit vjecno cjenjen u BiH sad nece bit eto mu sezona Eurolige i cao.

Eto ti ces mi reci da odskakucem,evo bjezim.od straha,tisi mu opsovao sve fasisticko pa ti je post obrisan,slabo glumis budalu

Koji tekst himne ne pjeva???
Zadnja izmjena: filip13, dana/u 09 sep 2018, 20:44, ukupno mijenjano 1 put.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 09 sep 2018, 20:43

:bih:
filip13 je napisao/la:
paulus je napisao/la:
Filip ajd odjskakuci sa teme , ovdje su navijaci BiH , a ne liberalni kvorum nacionalista. Jel Gordic fasista, pa jel Gordic cetnik , nije to niko rekao osim tebe. Jel nas ostavio na cjedilu sad kad igra Euroligu, kad nam najvise treba i nake kuce dogovaro da igra za BiH , jest! Cinjenica , guzicom se vrata ne zatvaraju u klubovima a kamoli u repkama , Mogao je bit vjecno cjenjen u BiH sad nece bit eto mu sezona Eurolige i cao.

Eto ti ces mi reci da odskakucem,evo bjezim.od straha,tisi mu opsovao sve gasistickonpa ti je post obrisan,slabo glumis budalu

Ovaj je janpi ja bi rekao :D

filip13

Post Postao/la filip13 » 09 sep 2018, 20:44

Drape je napisao/la:
filip13 je napisao/la:
A i ja sa svakim pristajem. Ništa, samo nastavi svjesno ili nesvjesno "gušiti" temu, ako moderaciji ne smeta, šta ja tu mogu.
Nista,bas nista

filip13

Post Postao/la filip13 » 09 sep 2018, 20:48

paulus je napisao/la::bih
paulus je napisao/la:

Eto ti ces mi reci da odskakucem,evo bjezim.od straha,tisi mu opsovao sve gasistickonpa ti je post obrisan,slabo glumis budalu

Ovaj je janpi ja bi rekao :D[/quote]

Izvini,ne ti nego je @nahid to napisao za gordica,moja greska,jos jednom,izvini

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 09 sep 2018, 22:07

Kako ga neko moze pravdati ili braniti, pola njegovog kluba otislo na okupljanja, on u intervjuu spominje pripremnu utakmicu kluba, o reprezentaciji ni rijeci. Drugo, Gordic je među glavnim igracima u Buducnosti, da je rekao ja hocu da igram za reprezentaciju i dosao na okupljanje, sigurno da ne bi na njemu trenirali strogocu i klupirali ga jer im je on itekako vazan igrac. Mada, naravno da veze s vezom nema to da mu Buducnost ne dopusta da dodje i u to moze povjerovati samo budala, istina je da se njemu ne igra i da ga vise necemo nikad gledati u rep. dresu

I da, ovo kako su Kovacevic i ostali u savezu nesposobni, to je prica za sebe. Jbt ja bi do sad uspio naci naturalizovanog igraca. Da smo ga imali protiv Belgije, sad bi imali nevjerovatno bitnu pobjedu vise. Da ga imamo sad u ovom dvomecu, puno bi lakse prebrodili nedostatak ovog su.pka. Ne ocekujem ja od njih da srede Wilbekina, top 3 igraca eurocupa, ali daj sredi bilo kakvog, imas u aba ligi predobrih stranaca koji su space shuttle za Zahiragica, Durmu, i ostale specijalce koji su igrali protiv Belgije.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 09 sep 2018, 23:20

Način na koji nas je Nemanja ispalio je u rangu sa Đedovićevim, mada osjećaj je takav da mislim da se Gordić puno više popišao po nama svima nego Nihad onomad.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

filip13

Post Postao/la filip13 » 10 sep 2018, 06:34

Eto meni je ipak djedovicev postupak nivo iznad,ono je neprevazidjeno

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 10 sep 2018, 14:33

Nemanja Gordić je prethodnog mjeseca odbio zvaničan poziv Košarkaškog saveza BIH. Upravi KK Budućnost Voli je pred početak priprema jasno stavio do znanja da se neće odazvati pozivu, što je i potvrdio nakon priprema u Kolašinu. Ne ulazimo u razloge Nemanjine odluke i loše komunikacije izmedju njega i Saveza.
:thumbdown:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 10 sep 2018, 14:39

Koji licemjer Bože dragi, Nihad je za njega patriota ispao.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, InatSilniBosanski, lumani, Muumii i 25 gostiju.