Stari forumasi
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Stari forumasi
admin je strah i trepet ss.ba foruma, kada vidis ona crvena slova znas da je neko platio 

Legendo ordiniral nam drug iz Zvornika (jel bijaše Zvornik?) na blforumu i dalje? 

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- schweinsteiger
- Kontakt:
Sheyi je napisao/la:Zenichanin je ipak najjači![]()
![]()
Adidas s 4 linije

Jos je napisao da je platio 120 KM i pita jel dobro prosao

Ja se sjecam kad sam se registrovao da se raspravljalo gdje treba reprezentacija da igra i da sam oplakao @Principatus -u kad je napisao da trebamo igrati na Fritz-Walter stadionu,gdje nema atleteske staze i dobra atmosfera koja utice na protivnika,a @Cartman ispod pise da se nada da ce pripreme biti i dalje u Medjugorju

A sjecam se da je raul-zakon (skoro se o tome pisalo na nekoj temi) za vrijeme ramazana pisao kako mu je cura u bolnici,kako nije dobro,boluje od neke bolesti,a ja postio cijeli ramazan i kad god mi naumpadne proucim fatihu da mu cura ozdravi

Pa je odjednom ozdravila i skontali su da ce se uzet',pa ga pola foruma savjetovalo da je jos mlad za toga

E jest' nas lik izlevatio,svaka mu cast

#miasanmia
Jasta nego u Medjugorju, Gospa je uz nas. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Sta je sa @LenBiasom nema ga odavno 

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
emir18 je napisao/la:Sta je sa @LenBiasom nema ga odavno
u banovicima
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Stari forumasi
Od 2009 na forumu
. Ujedno 09/10 je bilo najveselije na tekmama repke, dueli Cartman vs Harishp (Ova zadnja rasprava o pingvinima nije nista naspram onima prije
), pa onda NoName, Princi, Tarik jedan isto je bio cini mi se.... Pa onda jos Bot, MaliMemo... 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Zar je i ona bila? Ja znam za njega. Njegova cura mi se svaki dan javljala da se molim da ozdravi, im'o neku tešku operaciju koljena, moguća koma ili šta li već.schweinsteiger je napisao/la:Sheyi je napisao/la:Zenichanin je ipak najjači![]()
![]()
Adidas s 4 linije
![]()
![]()
![]()
Jos je napisao da je platio 120 KM i pita jel dobro prosao![]()
Ja se sjecam kad sam se registrovao da se raspravljalo gdje treba reprezentacija da igra i da sam oplakao @Principatus -u kad je napisao da trebamo igrati na Fritz-Walter stadionu,gdje nema atleteske staze i dobra atmosfera koja utice na protivnika,a @Cartman ispod pise da se nada da ce pripreme biti i dalje u Medjugorju![]()
A sjecam se da je raul-zakon (skoro se o tome pisalo na nekoj temi) za vrijeme ramazana pisao kako mu je cura u bolnici,kako nije dobro,boluje od neke bolesti,a ja postio cijeli ramazan i kad god mi naumpadne proucim fatihu da mu cura ozdravi![]()
Pa je odjednom ozdravila i skontali su da ce se uzet',pa ga pola foruma savjetovalo da je jos mlad za toga![]()

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- schweinsteiger
- Kontakt:
Prvo je ona,pa je onda on 
Tada ga je neko i skontao,pa se poceo izvlacit pricom da mu je neko ulazio na profil i pisao,pa je kasnije govorio da eto hoce da bude iskren i on se zezao s jaranom nekim,ne znas vise ni sta je istina...kad je to bilo ja se osjecao kao nakon pregledanog Fight Club
Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.

Tada ga je neko i skontao,pa se poceo izvlacit pricom da mu je neko ulazio na profil i pisao,pa je kasnije govorio da eto hoce da bude iskren i on se zezao s jaranom nekim,ne znas vise ni sta je istina...kad je to bilo ja se osjecao kao nakon pregledanog Fight Club

Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia
vratio se davnofilip13 je napisao/la:emir18 je napisao/la:Sta je sa @LenBiasom nema ga odavno
u banovicima
- storm_raider
- Kontakt:
Na to sam mislio pod "stariji". Na datum registracije.NeverGiveUp je napisao/la:
Ovaj vidiš, a onaj stari Titova-Juga, (Mart 2011).

Od ovih sto su piskarali, jedino calcio stariji.
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 04 feb 2015, 10:31, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.
- NeverGiveUp
- Kontakt:
storm_raider je napisao/la:Na to sam mislio pod "stariji".NeverGiveUp je napisao/la:
Ovaj vidiš, a onaj stari Titova-Juga, (Mart 2011).
Skont'o.
Gluho doba bilo, nemoj zamjerit'

. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
- storm_raider
- Kontakt:
- legenda reala
- Kontakt:
a đe onaj iz Metkovića, Dino kako već, što je imo Dirka na avatru
Kawhi
ne znam, nisam odavno ulazio tamo
Kawhi
ne znam, nisam odavno ulazio tamo
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Joj sjećam se tog lika, ali kasnije uopće nije bilo da je bolesna već da je prekinuo s njom kao, pa je se on razbolio a ona je ulazila preko nekog profila da nam saopštava njegovo zdravstveno stanje. Fakat nas je lik naguzio momačkischweinsteiger je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
Jos je napisao da je platio 120 KM i pita jel dobro prosao![]()
Ja se sjecam kad sam se registrovao da se raspravljalo gdje treba reprezentacija da igra i da sam oplakao @Principatus -u kad je napisao da trebamo igrati na Fritz-Walter stadionu,gdje nema atleteske staze i dobra atmosfera koja utice na protivnika,a @Cartman ispod pise da se nada da ce pripreme biti i dalje u Medjugorju![]()
A sjecam se da je raul-zakon (skoro se o tome pisalo na nekoj temi) za vrijeme ramazana pisao kako mu je cura u bolnici,kako nije dobro,boluje od neke bolesti,a ja postio cijeli ramazan i kad god mi naumpadne proucim fatihu da mu cura ozdravi![]()
Pa je odjednom ozdravila i skontali su da ce se uzet',pa ga pola foruma savjetovalo da je jos mlad za toga![]()

naprijed rejal
- legenda reala
- Kontakt:
Na kraju je ispalo da ta cura i ne postoji 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pa to
Ali ja ni danas dan ne kontam zbog čega se čovjek toliko trudio da nas izlevati. Nekoliko puta smo se čuli preko PM i ja ga kao smirivao, jer je htio da se ubije ovo ono jer su prekinuli jer neko pričao njoj da je on nešto uradio (ne sjećam se tačno šta) pa su prekinuli. Onda se on razbolio a "Ona" je napravila profil i zahvaljivala se svima na podršci i da je on u teškom stanju

Ali ja ni danas dan ne kontam zbog čega se čovjek toliko trudio da nas izlevati. Nekoliko puta smo se čuli preko PM i ja ga kao smirivao, jer je htio da se ubije ovo ono jer su prekinuli jer neko pričao njoj da je on nešto uradio (ne sjećam se tačno šta) pa su prekinuli. Onda se on razbolio a "Ona" je napravila profil i zahvaljivala se svima na podršci i da je on u teškom stanju

naprijed rejal
Legenda se crnjačio zbog tog momka htio da skoči sa plavog mosta u Drinu jer je onaj imao curu a Legenda nije

DRUG NEBI TI PUNCA
- legenda reala
- Kontakt:
pa ima li ko da mu on nije slao privatne poruke hahhaha i to svima isto pisao hhahahha
šta si ono reko kad si vidio njegovu sliku pa sliku mu navodne cure, što ti je slao

bagrcavi je napisao/la:Legenda se crnjačio zbog tog momka htio da skoči sa plavog mosta u Drinu jer je onaj imao curu a Legenda nije![]()

šta si ono reko kad si vidio njegovu sliku pa sliku mu navodne cure, što ti je slao