SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Koliko daleko idemo na SP?

Ispadamo u grupnoj fazi
29
16%
Ispadamo u osmini finala
34
19%
Ispadamo u četvrtfinalu
53
29%
Samo nebo je granica
64
36%

Ukupno glasova: 180

DonCorleone
Kontakt:

Re: SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina

Post Postao/la DonCorleone » 17 okt 2013, 14:06

dr.van nostrand je napisao/la:slika
Eh hvala druze, sada je vala sve jasno.

Iz prvog pota znaci moliti Boga da dobijemo Svicarsku, a isto tako se moliti da se Urugvaj kvalificira, jer onda ne mozemo dobiti Holandiju zasigurno, koja je onda sa nama u pot 2. Stim da ne kontam sta hebena Ukrajina radi u potu 3 kao Evropska zemlja. Pot 3 i 4 mozemo pobjediti sve i jednu ekipu.

A u slucaju ovog ludog specijalnog pota, bili bi dotuceni prije nego sto bi otisli tamo, to bi bilo za svaku osudu ako se takvo nesto desi. Jer onda mozes dobiti i Brazil i Holandiju u grupi, sto je nemoguce proci.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 17 okt 2013, 14:07

Brazilci će videti tim koji nije poneo računaljku i ne mrmlja “bod od Ekvadora, tri od Australije, i da Nemačka ne zapinje u poslednjem kolu”, mantru da se prođe u osminu finala i ispadne kad voz ubrza. Oni to neće raditi, što je premisa za velike stvari.
Nad tobom sunce najljepše sja

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 17 okt 2013, 14:07

Mene je samo strah koliko cemo pasti na FIFA listi ukoliko zijanimo od Argentine. Za sada je Rusija ispod nas i ovi sto igraju baraz, ali logicno ja da ovi sto prodju baraz napreduju na listi.

Skim igraju Rusi u Novembru?

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 17 okt 2013, 14:08

pinoglavi je napisao/la:
Brazilci će videti tim koji nije poneo računaljku i ne mrmlja “bod od Ekvadora, tri od Australije, i da Nemačka ne zapinje u poslednjem kolu”, mantru da se prođe u osminu finala i ispadne kad voz ubrza. Oni to neće raditi, što je premisa za velike stvari.
Mani se ti suplje...svaki bod moze biti zlata vrijedan, a to sto mo igrali protiv Lihtenstajna i Latvije bez defanzivnog veznog reda, ne znaci, da cemo tako igrati i protiv Brazila i Argentine.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 17 okt 2013, 14:08

Mi cemo biti u Evropskom sesiru od 8 reprezentacija. Moci cemo izvuci svakog iz nositeljskog sesira. Iz treceg sesira nam dolazi neka juznoamericka reprezentacija ili africka ( cile, ekvador, obala slonovace, nigerija, gana,...), i iz zadnjeg neko iz srednje amerike ili azije (japan, korea, iran, costarika, meksiko, SAD) itd

Znaci vjerovatno na Argentinu, Brazil, Kolumbiju ili Urugvaj ide ova zadnja reprezentacija po rankingu a to ce biti neko iz ovog baraza (Svedska, Francuska, Rumunija, Island itd) kako sad stvari stoje.
Ako Urugvaj ispadne, sto je tesko vjerovati, nema ovih dilema oko evropske reprezentacije i ide sve kao zadnje svjetsko,

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 17 okt 2013, 14:09

DonCorleone je napisao/la:Stim da ne kontam sta hebena Ukrajina radi u potu 3 kao Evropska zemlja.
Zato sto nema mjesta za sve tamo, najslabija iz Evrope je u toj grupi.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 17 okt 2013, 14:10

Rusija igra sa Spanijom u Novembru, dakle oni bi trebali ostati ispod nas.... 8-)

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 17 okt 2013, 14:13

Batko je napisao/la:Mene je samo strah koliko cemo pasti na FIFA listi ukoliko zijanimo od Argentine. Za sada je Rusija ispod nas i ovi sto igraju baraz, ali logicno ja da ovi sto prodju baraz napreduju na listi.

a jeste i vi stvarno smijesni, zar je bitno kako ce s ezavrisiti tekma sa Agrnetinom. Ljudi su fino rekli da se uzima u obzir lista koja ce izaci u oktobru tj ova sad. sve ostalo je nebitno. pa nisu ni ljudi iz FIFE budale, vidi sad ovo, neko ce recimo igrati utakmice baraza gde ce odigrati dvij tekme i imati mogucnost da dobije puno bodova na listi, dok ce neko odigrati jednu prijateljsku ili mozda cak ni jednu i odmah ima manje sansi za osvajanj bodova kao ovi iz baraza jos plus sto se u prijateljskim tekmama dobija manje boba neko u ovim utakmicama baraza, tako da to ne pije vode.
ili ovo sto su se raspricali da cemo ispasti iz Evropskog pota, nema sanse za to. trenutno smo jedni od jaci u tom potu, i kada dodju ovi iz baraza mozda samo 3-4 budu bolji od nas. znaci tu smo na sredini tako da nema sanse da ispadnemo... a ovo sto svako svoje gluposti valja to ostaviti po strani.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 17 okt 2013, 14:15

milanist je napisao/la:
Batko je napisao/la:Mene je samo strah koliko cemo pasti na FIFA listi ukoliko zijanimo od Argentine. Za sada je Rusija ispod nas i ovi sto igraju baraz, ali logicno ja da ovi sto prodju baraz napreduju na listi.

a jeste i vi stvarno smijesni, zar je bitno kako ce s ezavrisiti tekma sa Agrnetinom. Ljudi su fino rekli da se uzima u obzir lista koja ce izaci u oktobru tj ova sad. sve ostalo je nebitno. pa nisu ni ljudi iz FIFE budale, vidi sad ovo, neko ce recimo igrati utakmice baraza gde ce odigrati dvij tekme i imati mogucnost da dobije puno bodova na listi, dok ce neko odigrati jednu prijateljsku ili mozda cak ni jednu i odmah ima manje sansi za osvajanj bodova kao ovi iz baraza jos plus sto se u prijateljskim tekmama dobija manje boba neko u ovim utakmicama baraza, tako da to ne pije vode.
ili ovo sto su se raspricali da cemo ispasti iz Evropskog pota, nema sanse za to. trenutno smo jedni od jaci u tom potu, i kada dodju ovi iz baraza mozda samo 3-4 budu bolji od nas. znaci tu smo na sredini tako da nema sanse da ispadnemo... a ovo sto svako svoje gluposti valja to ostaviti po strani.
UPRAVU si, nije posteno da se gleda novembarksa lista. Gdje pise da se gleda oktobarks alista...

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 17 okt 2013, 14:18

Evo vam grupa i odo :D :

Svicarska Pot 1
BiH Pot 2
Burkina Faso Pot 3
Honduras Pot 4

Udri brigu na veselje, ima da ih pogazimo sve i ne treba nam defanzivni vezni uopste :lol: .

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 17 okt 2013, 14:20

Znaci Portugal i Grcka su ispred nas.
Hrvatska, Ukrajina, FrancuskA, Svedska, Rumunija i Island ispod.

Mislim su male sanse da mi budemo najgori Evropljani ili?

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 17 okt 2013, 14:23

Sheyi je napisao/la:Znaci Portugal i Grcka su ispred nas.

NEMA SANSE, NI TEORETSKE!

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 17 okt 2013, 14:24

Ispod nas je i Rusija tako da smo sigurni

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 17 okt 2013, 14:24

nema šansi .. osim ako ne misliš na rezultat tamo na svjetskom :mrgreen:

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 17 okt 2013, 14:27

Grupa D :
Njemacka
Japan
Chile
Bosna

solidna grupa po meni :D

Durden
Kontakt:

Post Postao/la Durden » 17 okt 2013, 14:27

Mogu misliti da tamo na na nekom svicarskom, njemackom, kolumbijskom forumu ljudi pisu samo da ne dobijem Bosnu, jer su nezgodna ekipa i uvijek mogu dati gol.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 17 okt 2013, 14:29

Durden je napisao/la:Mogu misliti da tamo na na nekom svicarskom, njemackom, kolumbijskom forumu ljudi pisu samo da ne dobijem Bosnu, jer su nezgodna ekipa i uvijek mogu dati gol.
Mi smo uz Svicarsku najpozeljnija reprezentacija iz Europe, pa vi sad dumajte i negodujte koliko god hocete ;)

Eventualno se mozda jos neko prikljuci iz baraza.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 17 okt 2013, 14:30

Durden je napisao/la:Mogu misliti da tamo na na nekom svicarskom, njemackom, kolumbijskom forumu ljudi pisu samo da ne dobijem Bosnu, jer su nezgodna ekipa i uvijek mogu dati gol.
Mnogi nas traze u atlasu, a tek onda misle na to. :lol:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 17 okt 2013, 14:32

dr.van nostrand je napisao/la:
Mi smo uz Svicarsku najpozeljnija reprezentacija iz Europe, pa vi sad dumajte i negodujte koliko god hocete ;)

Eventualno se mozda jos neko prikljuci iz baraza.
Nije to ni tako lose, takvi su nam najdrazi

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 17 okt 2013, 14:36

SamoZeljo je napisao/la:

NEMA SANSE, NI TEORETSKE!
Aferim momciluko.

Bas sam se bio zabrinuo oko ovoga, toliko smo cekali plasman i odma da nam dodju Brazil, Holandija, ne bi bilo fer. :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: hurem, Lekqqq1921, zikerrz21 i 21 gost.