legenda reala je napisao/la:A dobro nije skupa AJSports kartica, nekih tristotinjak maraka![]()
dok ove SKY bogami jesu
Sky IT kartice sa resiverom HD izade oko 650 eura 12 mjeseci vrijedi
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
legenda reala je napisao/la:A dobro nije skupa AJSports kartica, nekih tristotinjak maraka![]()
dok ove SKY bogami jesu
legenda reala je napisao/la:Jok ba ide na AJSports6hilmo je napisao/la:Premiership ce ici na posebnom kanalu JSC PL HD i emitovat ce se samo na onom satelitu 7.2 W![]()
![]()
A valjda neće biti samo na HD, jer ide i LP na AJS1HD i 2HD, ali puste i na nekoj od ovih 10, evo ove utakmice sad Real-PSG ide na jendoj od HD i na +4 običnoj
A sad da li ce ici i na SD ili samo HD, mislim da je ovo drugo realnije, jer se ovaj JSC HD6 emituje preko Eutelsata na 7.3 W, koji pokriva samo podrucje Bsliskog istoka i Sjeverne Afrike, pretpostavljam da ce HD6 biti opcijski kanal.Al Jazeera Sport osigurala je prava engleske Premier lige na teritoriji Bliskog istoka i Sjeverne Afrike u naredne tri godine, počevši već od narednog mjeseca.
hilmo je napisao/la:legenda reala je napisao/la:Jok ba ide na AJSports6hilmo je napisao/la:Premiership ce ici na posebnom kanalu JSC PL HD i emitovat ce se samo na onom satelitu 7.2 W![]()
![]()
A valjda neće biti samo na HD, jer ide i LP na AJS1HD i 2HD, ali puste i na nekoj od ovih 10, evo ove utakmice sad Real-PSG ide na jendoj od HD i na +4 običnoj
A sad da li ce ici i na SD ili samo HD, mislim da je ovo drugo realnije, jer se ovaj JSC HD6 emituje preko Eutelsata na 7.3 W, koji pokriva samo podrucje Bsliskog istoka i Sjeverne Afrike, pretpostavljam da ce HD6 biti opcijski kanal.Al Jazeera Sport osigurala je prava engleske Premier lige na teritoriji Bliskog istoka i Sjeverne Afrike u naredne tri godine, počevši već od narednog mjeseca.
PreskupoSvi pretplatnici MOJA TV IPTV platforme će uz mjesečnu naknadu od 15 KM za SD kanale + 10 KM za HD kanale moći pratiti SportKlub paket koji se sastoji od 10 kanala, od čega su 4 kanala u HD formatu.
Ne rade kod mene +5, +6, +7, +8, +9 i +10legenda reala je napisao/la:Radi li vam ova Al Jazira Sport![]()
![]()
Sve piše obrisane usluge kad uđem u AlJazira paket
Isto i još nekih nebitni kanala što ne gledam, sve piše Obrisane Usluge, a nisam ih briso ni koji đavo, jučer radilo.dr.van nostrand je napisao/la:Ne rade kod mene +5, +6, +7, +8, +9 i +10legenda reala je napisao/la:Radi li vam ova Al Jazira Sport![]()
![]()
Sve piše obrisane usluge kad uđem u AlJazira paket![]()
Ista stvar sa Poljskim Sport Klubom
legenda reala je napisao/la:Isto i još nekih nebitni kanala što ne gledam, sve piše Obrisane Usluge, a nisam ih briso ni koji đavo, jučer radilo.dr.van nostrand je napisao/la:Ne rade kod mene +5, +6, +7, +8, +9 i +10legenda reala je napisao/la:Radi li vam ova Al Jazira Sport![]()
![]()
Sve piše obrisane usluge kad uđem u AlJazira paket![]()
Ista stvar sa Poljskim Sport Klubom
I ne rade ni na 13 E, ni na 3E, obrisane sve, samo 2-3 imaju i dalje, da nisu šta mjenjali, frekvencije,kodiranja![]()
Čekamo Yucu on ima najbolji CS, radi li kod njega
Otelo je napisao/la:Ako neko koristi BHT Web Tv nek mi kaze jesul mu ispravne Arene?
Kod mene rade samo BiH i HrvatskaYucca je napisao/la:Otelo je napisao/la:Ako neko koristi BHT Web Tv nek mi kaze jesul mu ispravne Arene?
Rade Arene normalno
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 2 gosta.