Nova Godina
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Nova Godina
Čuj prvi put, pa koliko ti godina imaš?
18.
Nije fora u tome,nisam ja neki alkos,al' mi je bilo zaista ofirno,iako znam da nije od alkohola.
@Dex,nisu čistili,to je bilo u parku,izaš'o sam iz kafane na vrijeme
Nije fora u tome,nisam ja neki alkos,al' mi je bilo zaista ofirno,iako znam da nije od alkohola.

znaš li alacious da ti to utiče na potenciju, kamenac u bubregu i možeš imati tumor na glavi, budi sretan ako ne budeš piškio na nosnice, otkaže čuna...čuvaj se jara idi ginekologu zbog toga
( budalesam, dosadno mi)

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Nije važno s kim dočekaš Novu godinu - već s kim je cijelu provedeš !
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
a ni manjeapocalyps je napisao/la:Da hoce i ovaj dan proci.
Definitivno od danas ne pijem vise.
-
- Kontakt:
apocalyps je napisao/la:Da hoce i ovaj dan proci.
Definitivno od danas ne pijem vise.

Ajde bar nisi mor'o ko ja, čistit za drugimalacious je napisao/la:18.

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
odma to objavi na fejsu, biti ce lajkova sigurnoKaunas je napisao/la:Nije važno s kim dočekaš Novu godinu - već s kim je cijelu provedeš !
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Nije sad, vec je to vec postavljenoElegant je napisao/la:Sad kad krenu posavljati po 48 slika sa derneka ...

RIP CITY!
Dex je napisao/la:
Ajde bar nisi mor'o ko ja, čistit za drugim
Ko kaže?
Jaran mi se ispovrać'o i ajmo,čišćenje

@Dex , nisi jedini da je čistio za svojim jaranima. Ne pamtim kad sam vidio šareniju povraćotinu kao sinoć. Bilo je svih boja i dezena. 

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- Cautinho
- Kontakt:
Dobro,ajde nova godina extra i sve to,prvi put da sam je sa rajom proveo i taman fino bude kad izadjes 'vako vani,zabaviš se i sve.
Ali najviše me handri to što ne mogu da shvatim,da ujutro nisam mogao ustati,jer me boli cijela kost ispod desnog koljena,nekako sam syebao i tetivu,imam modrice po cijelom tijelu,i jos sam uspio puknuti zub i rasjeći usnu.
Tko zna u kakvom sam položaju zaspao.
A i kući sam se vratio izderane i prljave odjeće,a nisam našao drugu tenu.
Mortus.
Ali najviše me handri to što ne mogu da shvatim,da ujutro nisam mogao ustati,jer me boli cijela kost ispod desnog koljena,nekako sam syebao i tetivu,imam modrice po cijelom tijelu,i jos sam uspio puknuti zub i rasjeći usnu.
Mortus.
Keep walking.
Kladim se da si se napio od pola bavarie i 2 mililitra jegera
rasuo se senzacijom
-
- Kontakt:
Ti si je slavio sa Bear Gryllsom.Cautinho je napisao/la:Dobro,ajde nova godina extra i sve to,prvi put da sam je sa rajom proveo i taman fino bude kad izadjes 'vako vani,zabaviš se i sve.
Mortus.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, enobarca, JackW, Rosicky i 15 gostiju.