Alen Halilović
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Alen Halilović
Kada ljudi u Bosni prestanu povezivati vjeru s nacijom, svima će nam biti bolje.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- skyisthelimit
Offside je napisao/la: Ovakve debilne komentare moderatori bi trebali automatski brisati!
mozda jesu debilna, ali ja sam se samo osvrnuo na post od onog Officiala koji govori da Sejadova djeca nose muslimanska imena, a ta dva imena nisu cisto muslimanska kao npr Muhamed, Abdulah itd. A modovi nek brisu jer ovo nema veze sa tim koju ce repku izabrati
15.10 - 15.06 ...
Nisam skontao da si se osvrnuo na nečiji tuđi post, u tom slučaju izvinjavam se!skyisthelimit je napisao/la:Offside je napisao/la: Ovakve debilne komentare moderatori bi trebali automatski brisati!
mozda jesu debilna, ali ja sam se samo osvrnuo na post od onog Officiala koji govori da Sejadova djeca nose muslimanska imena, a ta dva imena nisu cisto muslimanska kao npr Muhamed, Abdulah itd. A modovi nek brisu jer ovo nema veze sa tim koju ce repku izabrati

"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson
Ma i muhamed nekako vise naginje na katolicko cini mi se 
Nego pustite momka, 16 godina sutra moze propast.

Nego pustite momka, 16 godina sutra moze propast.
-
- Kontakt:
Molim te mi objasni gdje sam ja to rekao da mu djeca nose muslimanska imena? Molim te nadji taj post!skyisthelimit je napisao/la:Offside je napisao/la: Ovakve debilne komentare moderatori bi trebali automatski brisati!

Ja sam se osvrnuo na tu pricu kako je on rodjen u Hrvatskoj i kako ce on igrati za Hrvatsku na osnovu toga sto mu je majka Hrvatica. Da je njegovoj mami toliko bitno za koga ce on igrati i da je ona toliko nacionalno nastrojena ona se nebi 90tih, u sred ratnog sranja, udala za Bosnjaka i dala djeci medjunarodna imena. Njegovoj mami je bitno da je on ziv, zdrav, pametan a njoj puca ona stvar za koga ce on igrati i za fudbalom opcenito, ona se samo nasla u tome sticajem okolnosti jer se udala za fudbalera.
Ko da moj stari udje u kuhinju i kaze staroj "zeno je si li tacno pola kile mladog sira stavila u sirnicu?". Sejad se brine za Alenov razvoj i brine se za koga ce Alen igrati. A ako je suditi iskljucivo po tome, Alen ce najvjerovatnije igrati za nas.
- The Prodigy
- Kontakt:
Ako vidim još jedan komentar koji se odnosi na nacionalnost i slično, dijelim bannove od kojih bi neki mogli biti i trajni, zavisno od veličine gluposti u postu.
@skyisthelimit I ti i slični ovo shvatite kao zadnje upozorenje.
@skyisthelimit I ti i slični ovo shvatite kao zadnje upozorenje.
The Prodigy has spoken. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Svaka cast Porodigy... dosta je vise bilo!
+1soxx je napisao/la:Nego pustite momka, 16 godina sutra moze propast.
Navalili ko da je Messi, polako ljudi pa dijete je to. Ne daj bože neka povreda i ode karijera.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Ma možemo mi njega preklinjat, molit da igra, i eto nek ga pozovu naši, al ako momak misli da treba igrat za Hrvatsku i ako Hrvatsku osjeća svojom domovinom džaba nam sve 

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Ljudi jesmo preknuli val, ss.ba a i njegov forum... udaraju na facebooku slikom sa Alena u zmajevskom dresu

- Neutralan88
- Kontakt:
sve zavisi kako su ga roditelji odgojili
Ja da živim u Americi i da imam dijete 16 god da je rodjeno u Americi i zeli igrat za Ameriku ja bi ga se odrekao
Tako da ako je Alenov Babo igrao za BIH, ipak mislim da ce i on igrat za Bosnu i Hercegovinu

Ja da živim u Americi i da imam dijete 16 god da je rodjeno u Americi i zeli igrat za Ameriku ja bi ga se odrekao

Tako da ako je Alenov Babo igrao za BIH, ipak mislim da ce i on igrat za Bosnu i Hercegovinu

fino su zauzeli stav povodom igranja za reprezentaciju i alen i otac mu. nikoga ne zavlače, donijeće odluku kad bude vrijeme i mislim da ćemo dobit jednog odličnog veznog koji će u realu rasturati sa enzom zidanom 

Odlazi Safete.
-
- Kontakt:
Prije bih rekao sa Pjanicem nego sa Enzom.AeGon099 je napisao/la:fino su zauzeli stav povodom igranja za reprezentaciju i alen i otac mu. nikoga ne zavlače, donijeće odluku kad bude vrijeme i mislim da ćemo dobit jednog odličnog veznog koji će u realu rasturati sa enzom zidanom
negdje sam pročitao članak da žele njega i enza u veznom redu. nisam siguran gdjeAÐ_Official je napisao/la:Prije bih rekao sa Pjanicem nego sa Enzom.AeGon099 je napisao/la:fino su zauzeli stav povodom igranja za reprezentaciju i alen i otac mu. nikoga ne zavlače, donijeće odluku kad bude vrijeme i mislim da ćemo dobit jednog odličnog veznog koji će u realu rasturati sa enzom zidanom

Odlazi Safete.
- alan_kardec
- Kontakt:
Sve ovo me neodoljivo podsjeća na priču o sinu Mehe Kodre. Jedno vrijeme, kad je ta tema bila aktuelna, ovdje se pisalo sve i svašta o tom dečku. Sad niko ništa ne piše o njemu.
Polako, ovaj mali Halilović ima tek 16 godina. pet puta može promjeniti dres repke.
Polako, ovaj mali Halilović ima tek 16 godina. pet puta može promjeniti dres repke.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Momak je malo prije odgovorio na onu sliku njega u zmajevskom dresu

Sad nasi iz saveza + Pape trebaju krenuti za argumentima zasto da odabre BiH.Naravno to njemu u Zg trebaju prenijeti 

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Jeste ga nafurali,ali nije on kriv
Ima lik 16 godina,a žestoke rasprave o tome za koga će igrati se vode na forumima i društvenim mrežama,do sada ni on sam nije shvaćao koliko je bitan i koliko je važna njegova odluka
Ipak ove izjave "da nije još odlučio za koga će igrati" idu nama u korist,ta nismo mi oni koji su tvrdili da je već odavno odlučio
P.S.
Ovaj Marko Ivić nam debelo pomaže sa svojim komentarima

Ima lik 16 godina,a žestoke rasprave o tome za koga će igrati se vode na forumima i društvenim mrežama,do sada ni on sam nije shvaćao koliko je bitan i koliko je važna njegova odluka

Ipak ove izjave "da nije još odlučio za koga će igrati" idu nama u korist,ta nismo mi oni koji su tvrdili da je već odavno odlučio

P.S.
Ovaj Marko Ivić nam debelo pomaže sa svojim komentarima

Zadnja izmjena: Dylan Dog, dana/u 04 okt 2012, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.