FIFA 13
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: FIFA 13
Igram na World Class ispočetka, ako imam npr dobru ekipu, najjaču u ligi onda igram na Legendary, a ovaj Dresen je loš skroz pa sam na World Class počeo. A 6 minuta poluvrijeme je dužina, i gameplay je slow. 

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Koliko ste vremenski dugo skidali igricu?
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
- delpiero20
- Kontakt:
ja evo skidam od 4 sata i doslo mi do 43%..ne vuce mi torrent bas nesto mada ni ostali nisu vukli kako treba pa sam ih izbacivao, tako da je ovaj i solidan sa piratebaya...Argentina je napisao/la:Koliko ste vremenski dugo skidali igricu?
-
- Kontakt:
ma nece covjece radio sam sve i svasta , ipak sam odustao nisam glup da ne znam to uraditi i prekopirati idem u skolu informatike nisam idiot oko toga , rusim sistem za vikend dizem nesto novo pa cu onda probati na novu podlogu . a 26 mi dolazi original 

Kako promjeniti ono mijenjanje igrača, tj. da ne moram sa analogom ih mijenjati, nego kao na PES-u fino sa L1? I je li se možda može negdje staviti ono high grafika, nešto mi igrači čudni sve 

La sangre tira,la sangre tira,Pipita Higuain es de mi Argentina
meni od pola 3 skidalo, do sad tek došlo do 39%, pa sam batalio taj.delpiero20 je napisao/la:ja evo skidam od 4 sata i doslo mi do 43%..ne vuce mi torrent bas nesto mada ni ostali nisu vukli kako treba pa sam ih izbacivao, tako da je ovaj i solidan sa piratebaya...Argentina je napisao/la:Koliko ste vremenski dugo skidali igricu?

Odlazi Safete.
Koje su lige sve ukljucene u Fifu 13? 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
na legendary igram, btw prije utakmice kad radis one kao misije bronza-srebro-tozla tu ima krug kad sutas penaleneurofunk je napisao/la:Kod mene tog kruga nemadelko je napisao/la:- e sad minus za mene je kod ovih penala sto ima onaj krug, fifa se time vraca na prva izdanja u dvadeset prvom vijeku to mi je onako malo - nepotrebnoJa mislim da je to do težine na kojoj igraš, ja igram na World Class i nigdje mi nema to kruga.

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Nema taj krug kad penale pucaš ni na professionalu kad igraš..
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
- delpiero20
- Kontakt:
Ja sam ostavio pa neka ide kako ide..mrsko mi vise traziti, umori seAeGon099 je napisao/la:meni od pola 3 skidalo, do sad tek došlo do 39%, pa sam batalio taj.delpiero20 je napisao/la:ja evo skidam od 4 sata i doslo mi do 43%..ne vuce mi torrent bas nesto mada ni ostali nisu vukli kako treba pa sam ih izbacivao, tako da je ovaj i solidan sa piratebaya...Argentina je napisao/la:Koliko ste vremenski dugo skidali igricu?

Sad 48%, fercera

Meni se skida ,doslo do 97 % oduzilo se pa nikad

Jaruga adje daj i meni taj link kuda ti skidas pa da ga stavim prekonociAdelin je napisao/la:Meni se skida ,doslo do 97 % oduzilo se pa nikad![]()

Cek prvo dok se skine da vidim radilisamocelik je napisao/la:Jaruga adje daj i meni taj link kuda ti skidas pa da ga stavim prekonociAdelin je napisao/la:Meni se skida ,doslo do 97 % oduzilo se pa nikad![]()

Stvarno nisam očekivao da će ovako biti dofra fifa.
Svaka čast EA-u.
Jel se vama mjenja kamera na skoro svakom stadionu?

Jel se vama mjenja kamera na skoro svakom stadionu?
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
@adelin ajde jarane javljaj sto prije

jel ima mogucnost da kad krenes na career modu da imaju one prave grupe lp, ovako mi nesto bezveze doslo, mozda sam ja nesto sjebo ne znam 

- schweinsteiger
- Kontakt:
Iako sam veliki fan PESa i nisam nikad ni igrao FIFAe zanima me da li i u FIFAi ima opcija kao na PESu "Become a Legend" ?
Posto mi je to zanimljivo,a bilo bi zanimljivije kad bi bile sve lige i tako to,iako skidam patch za PES,uvijek je maksimalno samo jedna druga liga,ono ako hocu Npower,onda nemam Zweitu i tako to
Posto mi je to zanimljivo,a bilo bi zanimljivije kad bi bile sve lige i tako to,iako skidam patch za PES,uvijek je maksimalno samo jedna druga liga,ono ako hocu Npower,onda nemam Zweitu i tako to

#miasanmia
-
- Kontakt:
@kecanovic5 pogledaj da li imaš instaliran directX, ako nemaš instaliraj i mislim da bi ti onda trebalo raditi...
>>“Float like a butterfly, sting like a bee.
Your hands can't hit what your eyes can't see.”
Your hands can't hit what your eyes can't see.”
Ima, ja sam počeo igrati u Arapskoj Ligi, za Al Ahli, sad mi krivo sto tu poceo, pa sam transfer request zatrazioschweinsteiger je napisao/la:Iako sam veliki fan PESa i nisam nikad ni igrao FIFAe zanima me da li i u FIFAi ima opcija kao na PESu "Become a Legend" ?

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Ima , IMAS OPCIJU CARRER MODE i kad udjes imas da pocnes kao manager tj da vodis klub ili da budes player (igrac)!neurofunk je napisao/la:Ima, ja sam počeo igrati u Arapskoj Ligi, za Al Ahli, sad mi krivo sto tu poceo, pa sam transfer request zatrazioschweinsteiger je napisao/la:Iako sam veliki fan PESa i nisam nikad ni igrao FIFAe zanima me da li i u FIFAi ima opcija kao na PESu "Become a Legend" ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.