Pro Evolution Soccer 2013
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Pro Evolution Soccer 2013
@narin
To je ono sto ja pokusavam ljudima reci, da ta igra vec godinama stoji u mjestu, bez ikakvog pomaka. Ljudi koji kazu da ide naprijed jednostavno previse ocekuju igru i onda pocnu cjepidlačiti da promjena ima. Pa sam Konami kaze kako nisu radili nikakve pomake u SP i MP modovima. Yebo ti to, njima je haman bitnije da naprave reklamu sa Ronaldom nego da poboljsaju kvalitet igre kako igracima ne bi svake godine davali istu igru.
To je ono sto ja pokusavam ljudima reci, da ta igra vec godinama stoji u mjestu, bez ikakvog pomaka. Ljudi koji kazu da ide naprijed jednostavno previse ocekuju igru i onda pocnu cjepidlačiti da promjena ima. Pa sam Konami kaze kako nisu radili nikakve pomake u SP i MP modovima. Yebo ti to, njima je haman bitnije da naprave reklamu sa Ronaldom nego da poboljsaju kvalitet igre kako igracima ne bi svake godine davali istu igru.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Ja ću izgledam komp. morati nadograđivati ili čak sve zamijeniti da bi mogao igrati ovaj PES. Nego, jel itko skinuo neku verziju i da "fercvera" normalno, ako ima netko takvu verziju neka pošalje link na pm da probam možel ova moja kanta pokrenuti ikako 

- Ponos Torina
- Kontakt:
Konami je ovaj Pes 13 samo malo usminkao,tek prava stvar od Konamija se ocekuje sledece godine kada ce igra izgledati totalno drugacije,sa potpuno novim "Engine"kada ce grafika biti zahtjevnija,ali ce te zato gledati totalno drugu sliku u kompletu...Konami je htio ovu raditi po novom engine-u ali odustao da bi to usavrsio,da bi sve bilo spremno za sledecu igru kojoj ce se najvise do sada posvetiti,gameplay bi trebao biti kao na ovoj novoj igri ostalo ce se sve mjenjati...
Fox Engine je koristen u novoj igri Metal gear solid,obratite paznju na kretanje i face...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Fox Engine je koristen u novoj igri Metal gear solid,obratite paznju na kretanje i face...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Odigrao sam prvu pravu utakmicu,Mogu reci da je dosta dobro,jako spora igra,jako tesko se golovi daju,nije kao prije..Bit ce valjda ovo dobro,samo me opet football life nervira,jer se samo jedni te isti igraci mogu kupiti..
Moze mi neko na PP poslat link za download, po mogucnosti torrent 

SAMO ČELIK !
Meni je ono presporo, otiso sam tamo ono u settings i stavio +1. Sad mi je superNarin je napisao/la:Odigrao sam prvu pravu utakmicu,Mogu reci da je dosta dobro,jako spora igra,jako tesko se golovi daju,nije kao prije..Bit ce valjda ovo dobro,samo me opet football life nervira,jer se samo jedni te isti igraci mogu kupiti..

e to je kljucna recenica, ja sam gore vec to pisao fifa je za moj ukus previse realna ja bi radije pogledao utakmicu nego to igrao a ovim novim soccerima ne valja bas to sto sve vise bacaju na fifu. i nemojte se svađati zbog ukusa jer zamislite kakav bi ovo svijet bio da svi zelimo i volimo isto.neurofunk je napisao/la:Gdje sam ja to pljuvao po igri ? Samo sam naveo neke loše strane koje sam primjetio gledajuci gameplay. I zaboli mene sto ti ne pises o FIFI, ja hoću da pišem o PESU. Vidis kako povrsno gledas stvari, cuj zongliranje na terenu, fazon FIFA-e ti je da igra dozvoljava igracima da je igraju kako oni zele, ako neko hoce da radi finte nek radi, ako neko hoce da igra normalno moze da igra normalno, ako neko hoce da zonglira na centru nek zonglira. U tome je ljepota igre, sto nudi toliko izbora i slobode. Ako se mogu radit finte i zongliranje jel to znaci da ti to MORAS raditi !?nanek je napisao/la:Ma nema mi nista gore kad dodju ljudi i pocnu da malo kake po pesu.Brate ne idem ni ja srat po fifi, al gore igrice jos nisam igrao.Jedino ako vi pod igrom smatrate komentatore, zongliranje po terenu,game modes i tako to.
Sve je stvar ukusa, o tome se ne raspravlja.
Ne moras brate, sve je do tebe, ti ako hoces bujrum, ako neces izvoli igraj kako ti drago.
Ključne riječi kojim si dokazao svoje neznanje o FiFA-i je "i tako to"![]()
Ja jesam skoro na ovoj temi rekao da se slazem da igranje FIFE ili PESA zavisi od ukusa. FIFA je realnija, prava simulacija dok je PES vise arkadniji.
@fera igrao sam pes do verzije 2011, tad sam poceo igrati FIFU i nikad vise instalirao PES nisam.
ja sam mislio da ti igras duze tu fifu jer ima par godina od kad me nagovaras da i ja pocnem
You are someone else I am still right here
Opet, i ja se rasprvljam.A covjek fino gore rece, fifu igraju djeca.
-
- Kontakt:
Moze li link u pm, hvala 

nanek je napisao/la:Opet, i ja se rasprvljam.A covjek fino gore rece, fifu igraju djeca.

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Auuu vodi se pravi rat između Fifovaca i Pesovaca
..
Meni se osobno nije svidila Fifa ali to nije razlog da pričam loše protiv nje. Igrao sam Fifu od najstarijih i ovih novijih i jednostavno mi nije to, to..
Međutim, ni ovaj današnji PES mi nije nešto ali eto opet ga iz tradicije igram. Po meni je to sve završilo nakon nenadj.ebive šestice za kojom i danas svi žale.. Ne treba ni zaboraviti ni PES - ove 3, 4 i 5 koji su bili preteča šestici i koji su urađeni dosta kvalitetno. Nakon toga je na PC - u krenuo neki novi PES koji je urađen totalno drukčije (iako na PS2 prave uvijek iste PES - ove koliko sam skužio) i koji je dosta izgubio na igrivosti (bar meni).
Grafički je se to sigurno poboljšalo ali je izgubilo draž pravih PES - ova

Meni se osobno nije svidila Fifa ali to nije razlog da pričam loše protiv nje. Igrao sam Fifu od najstarijih i ovih novijih i jednostavno mi nije to, to..
Međutim, ni ovaj današnji PES mi nije nešto ali eto opet ga iz tradicije igram. Po meni je to sve završilo nakon nenadj.ebive šestice za kojom i danas svi žale.. Ne treba ni zaboraviti ni PES - ove 3, 4 i 5 koji su bili preteča šestici i koji su urađeni dosta kvalitetno. Nakon toga je na PC - u krenuo neki novi PES koji je urađen totalno drukčije (iako na PS2 prave uvijek iste PES - ove koliko sam skužio) i koji je dosta izgubio na igrivosti (bar meni).
Grafički je se to sigurno poboljšalo ali je izgubilo draž pravih PES - ova

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
DAJ BA LINK NA PM... PO MOGUCNOSTI TORENT, ALI NE MORA
- Emir ZENICA
- Kontakt:
nime_tm87 je napisao/la:DAJ BA LINK NA PM... PO MOGUCNOSTI TORENT, ALI NE MORA
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Emir ZENICA je napisao/la:nime_tm87 je napisao/la:DAJ BA LINK NA PM... PO MOGUCNOSTI TORENT, ALI NE MORA
SAMO ČELIK !
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
poslo sam ja emiru pa nek on vamaViper je napisao/la:Emir ZENICA je napisao/la:nime_tm87 je napisao/la:DAJ BA LINK NA PM... PO MOGUCNOSTI TORENT, ALI NE MORA
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Pa to je i fazon meni.Prije su mi jednostavno prelagane bile igre,pogotovo pes 11.Sjecam se sa Milanom imao 38 pobjeda 0 remija i 0 poraza,u citavoj sezoni primio 8,9 golova,zabio 120..Pes 12 mi je vec bio malo teži,nema sanse da sam sve mogao dobiti,a sad mi je taman!ahmad_tz je napisao/la:Meni je ono presporo, otiso sam tamo ono u settings i stavio +1. Sad mi je superNarin je napisao/la:Odigrao sam prvu pravu utakmicu,Mogu reci da je dosta dobro,jako spora igra,jako tesko se golovi daju,nije kao prije..Bit ce valjda ovo dobro,samo me opet football life nervira,jer se samo jedni te isti igraci mogu kupiti..

Al mi se ne igra dok ne izadje Championship..
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
ML sa Liverpool(jes da mi Switshared kvari sve,i brzinu al drugacije ne moze).Rijesio se nekoliko igraca dovo Drogbu za ccc 13 milki i Gomesa golmana za 8.Sterlinga i Suareza na krila,Drogba u napad.Na kraj EE 33+.1 kolo protiv Swensea 3:1 dobio,nakon toga hladan tus protiv Ville 1:0 poraz.I onda WBA 1:1.Gol veoma tesko dati,a primam ih na pocetku tekme,vecinom iz centersuta.
Btw.Ide mi ovaj game plan izgled na zivce,kad se sjetim onog u 10 lagano sve nadjes a ovo

Btw.Ide mi ovaj game plan izgled na zivce,kad se sjetim onog u 10 lagano sve nadjes a ovo

Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
-
- Moderator
- Kontakt:
Mene jedino nervira sto je tesko igraca dovesti,a necu da stavim ono da je lakse,kad stavis da je lakse onda svakog živog možes kupiti,nigdje neke zlatne sredine.
A jest spor pes sada,mada kad ga ubrzavas,sebi olaksavas,a to necu..A nekako je i realnije kad je sporije.
A jest spor pes sada,mada kad ga ubrzavas,sebi olaksavas,a to necu..A nekako je i realnije kad je sporije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.