ETo
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
evo link za sve dogadjaje uzivoahmic je napisao/la:Jel provjereno brate ,dne ostanem bez tekme ???don_burza je napisao/la:Ima na Al Dzazira sport 9
Nije, treba odigrati jednu utakmicu u kvalifikacijama. Nisam 100% siguran, ali ja mislim da je tako.__EmIr__ je napisao/la:Ne znam gdje da postavim ovo pitanje pa reko da tu posto je aktivna tema sad. Ovako ukratko : ako ovaj mali Stevanovic nastupi sutra jel to znaci da je kaparisan sto bi se reklo ?
Ako ima neko voljan odgovoriti
. Hvala !
prijateljska utakmica....nihco je napisao/la:na pres konfarenciji susic odgovara da je posljednja utakmica irske, koju je vidio, bila protiv francuske !? e hajmo sada branioci....
To još uvijek ne znači da nije ostale gledao. Gledao je i snimke kao i svaki drugi normalni trener.nihco je napisao/la:na pres konfarenciji susic odgovara da je posljednja utakmica irske, koju je vidio, bila protiv francuske !? e hajmo sada branioci....
je li, ti si pricao s njim, pa ti je objasnio?Arnelinho je napisao/la:To još uvijek ne znači da nije ostale gledao. Gledao je i snimke kao i svaki drugi normalni trener.nihco je napisao/la:na pres konfarenciji susic odgovara da je posljednja utakmica irske, koju je vidio, bila protiv francuske !? e hajmo sada branioci....![]()
I moja zadnja Bosne i Hercegovine je bila protiv Francuske, iako sam gled'o i protiv Portugala.
ne vodi nas on,on je to sto je, nego ovi sto mu , i pored potpunih nebuloza, daju legitimitet i ponasaju se kao da je sve normalnoEdin TM87 je napisao/la:Teleci pogled nas vodi u propast!
Pričao sam isto onoliko koliko i ti. Nagadjaš da nije...nihco je napisao/la:je li, ti si pricao s njim, pa ti je objasnio?Arnelinho je napisao/la:To još uvijek ne znači da nije ostale gledao. Gledao je i snimke kao i svaki drugi normalni trener.nihco je napisao/la:na pres konfarenciji susic odgovara da je posljednja utakmica irske, koju je vidio, bila protiv francuske !? e hajmo sada branioci....![]()
I moja zadnja Bosne i Hercegovine je bila protiv Francuske, iako sam gled'o i protiv Portugala.
nihco je napisao/la:Sent from my Commodore 64
Izgleda da jeste. Imas na s c sport, neće ga biti na obje utakmice. Sreća pa nam je selektor dalekovidan, pa je pozvao dovoljan broj igrača, ne moramo se krpit.MARCELO je napisao/la:Ne mogu naci ni na jednoj temi...Jel ovo Salihovic definitivno "otp`o" za sutra??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.