Svjetsko prvenstvo u rukometu 2013.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

bh hrvat
Kontakt:

Re: Svjetsko prvenstvo u rukometu 2013.

Post Postao/la bh hrvat » 21 jan 2013, 23:21

Nece francuzima biti lako.vidi se to na licu goluze kako je cijela ekipa napaljena.a i vrijeme je da duvnjak odigra vrhunsku utakmicu.cekamo ga kao loto

Rukomet do smrti
Kontakt:

Post Postao/la Rukomet do smrti » 21 jan 2013, 23:26

@ultrasstyle_tz rekao bih da je skandinavska škola rukometa, Danska zadnjih godina, najljepša, najatraktivnija za oko ali opet svako ima svoje viđenje.

A što se tiče Francuza vidim da mnoge nerviraju, da su dosadni itd. Ali ljudi osvojili 5 zlata u zadnjih 5 godina. I Balić im je u Londonu rekao da su najveća ekipa svih vremena.
"Rukomet je danas najatraktivniji sport s loptom. Smatram ga perjanicom loptačkih sportova."

Kenonan
Kontakt:

Post Postao/la Kenonan » 21 jan 2013, 23:29

Odlicno, idemo dalje, bravo decki.

Bjelorusija pregazena.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 21 jan 2013, 23:30

ultrasstyle_tz,
sve si dobro primjetio, ja bih još nadodao da je mana ovih mlađih igrača koji su igrali 2. poluvrijeme brzopletost što je i logično jer takvi smo mi mladi :mrgreen: Vidi se u napadu kako brzo pucaju i jure glavom bez obzira na gol. Imaju oni želje, motiva, al džaba to sve ako se srlja, ako nema kočničara i onoga koji će stati na loptu.
Fali vođa, to je jasno, i zato se od Duvnjaka očekuje najviše. A on je taj koji se mora nametnuti, ne galamom već igrom.
Dosad je Kopljar, uz Čupića, najbolji hrvatski igrač na prvenstvu. Stvarno me raduje kako momak napreduje, ne samo u obrani, ne samo u pucačkom dijelu u napadu, već i u asistencijama.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 21 jan 2013, 23:41

Odmorili smo prvu postavu, a pregazili Bjeloruse :)

Sjajno momci.Sada bez straha i puni samopouzdanja na Francuze.Svim srcem do pobjede!!!

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 22 jan 2013, 12:50

Iskreno ja sam očekivao ovaj debakl.... Znam da Španci igraju tu naoko divlju odbranu, i da na to ne leži... Jedini igrač čije bih ja greške istrpio je Petar Nenadić, Sesumu bi nalupao šamara ko budali.... Ali sve je to nebitno... RSS je stvorio žensku rukometnu reprezentaciju CG, ojačali Mađare, Špance i Slovence u muškom, pa malo li je? Ko više radi na jačanju evropskog rukometa od RSS? I za kraj mijenjam mišljenje, Španci neće uzeti titulu... Ne sviđa mi se ono što vidim...
E da... Cure bi bar pokušavale do kraja...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 22 jan 2013, 12:58

slika

8-)

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 22 jan 2013, 13:53

Hrvatska ako dobije Francusku bice prvak svijeta ;)

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 22 jan 2013, 13:56

to bi bilo ravno čudu, dobiti Francuze, Dance i Špance/Švabe u nizu

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 22 jan 2013, 14:01

maximusdecimus je napisao/la:to bi bilo ravno čudu, dobiti Francuze, Dance i Špance/Švabe u nizu
Uspjelo je nešto slično u Atini 2004, bez poraza su uzeli zlato ;) ali ona generacija je daleko jača od ove sad ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

king33
Kontakt:

Post Postao/la king33 » 22 jan 2013, 14:03

Volio bi da hrvatska dobije francusku, bit ce tesko ali vrijeme da ih dobijete, al mislim da najbolja ekipa prvenstva danska o njoj se ne prica puno al su sve ekipe protiv kojih je danska igrala izgubile i pokazali su kvalitet i lagano prolazili ih (nisu danci igrali protiv velikih ekipa kao hrvatska il francuska al su pokazali da su kvalitetniji jaci i bolji sto nije lagano i mislim da ce hrvati proc francuze i da je tezi zadatak dobit dansku od bilo koje ekipe na prvenstvu.)

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 22 jan 2013, 14:08

king33 je napisao/la:Volio bi da hrvatska dobije francusku, bit ce tesko ali vrijeme da ih dobijete, al mislim da najbolja ekipa prvenstva danska o njoj se ne prica puno al su sve ekipe protiv kojih je danska igrala izgubile i pokazali su kvalitet i lagano prolazili ih (nisu danci igrali protiv velikih ekipa kao hrvatska il francuska al su pokazali da su kvalitetniji jaci i bolji sto nije lagano i mislim da ce hrvati proc francuze i da je tezi zadatak dobit dansku od bilo koje ekipe na prvenstvu.)
Mislim da će to biti nemoguća misija, pogotovo radi slabe klupe. Da je tu Lac., pa i Balić to bi drukčije bilo ali ovako čisto sumnjam.
Pogotovo jer za osvajanje moraju dobiti 3 najjače ekipe što postoje na turniru.
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 22 jan 2013, 14:16

maximusdecimus je napisao/la:to bi bilo ravno čudu, dobiti Francuze, Dance i Špance/Švabe u nizu
E ne bi bilo ravno cudu.

S Dancima smo pokazali najbolji rukomet na turniru.S tim da ako pobijedimo Francuze, mislim da odlicnu sansu za zlato.

A ko jerekao da bi trebali dobit Dance ili Spanjolce/Svabe? Danci jos nisu prosli u polufinale (80% da ce proci,ali moze se desit crni dan).Takodjer ko garantira da ce Spanjolci proci preko Svaba.Ja prije svega mislim da ce Spanjolcima najveci zalogaj biti dark horse ovog prvenstva Slovenija.Slovenci igraju odlicno, svi igraci se rotiraju i fantasticno je da igraju jednako kad je prva postava na terenu kao i kad je druga.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 22 jan 2013, 14:23

Meni bi također bilo drago da susjedi osvoje prvo mjesto na ovom prvenstvu.
Dugi niz godina su sputavani / zaustavljani od strane Francuske, ali imaju ogromni potencijal i snagu.
Fantastično rade sa mladim igračima i imaju fantastične rezultate.
Iako ne pratim ovo Svjetsko prvenstvo jer je za mene nogomet sport broj 1, vjerovatno bih pratio da se tu našla naša selekcija, jer ostale sportove pratim samo reprezentativno.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 22 jan 2013, 14:35

Djaba se nadate, samo neka nenormalna sreca mada i to je pod znako pitanja moze donijeti Hrvatskoj pobjedu protiv najboljeg tima u historiji ovog sporta.

Francuska do zlata!
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 22 jan 2013, 14:51

nate je napisao/la:
E ne bi bilo ravno cudu.

S Dancima smo pokazali najbolji rukomet na turniru.S tim da ako pobijedimo Francuze, mislim da odlicnu sansu za zlato.

A ko jerekao da bi trebali dobit Dance ili Spanjolce/Svabe? Danci jos nisu prosli u polufinale (80% da ce proci,ali moze se desit crni dan).Takodjer ko garantira da ce Spanjolci proci preko Svaba.Ja prije svega mislim da ce Spanjolcima najveci zalogaj biti dark horse ovog prvenstva Slovenija.Slovenci igraju odlicno, svi igraci se rotiraju i fantasticno je da igraju jednako kad je prva postava na terenu kao i kad je druga.
jbt, zašto uvijek kad pročitam tvoj post ima osjećaj da želiš da se svađaš?? :lol: nisam rekao da je nemoguće niti da će Španci dobiti Nijemce(zato sam i napisao Španci/Švabe), ali meni, znači meni samo, bi bilo čudo da Hrvatska sa ovoliko povreda dobije 3 prejake ekipe za redom. sve je moguće ,al lično ne bih stavio 1000 maraka na tu varijantu

dean
Kontakt:

Post Postao/la dean » 22 jan 2013, 14:52

naravno navijam za hrvatsku,ali teško će to ići...da igra protiv bilo kojeg drugog protivnika, bila bi to gotovo sigurna pobjeda...ali francuzi su jednostavno najbolji i mislim da će tek sad zaigrat kako znaju...dobro su nas zajebali francuzi kad su izgubili od njemaca u grupi

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 22 jan 2013, 15:28

maximus@

Ne zelim se svadjat :lol:

Samo kazem da ne bi bilo ravno cudu.Bilo bi recimo ravno cudu da Madjari osvoje SP ili Slovenci.Ne mozes reci za reprezentaciju koja je svjetski vrh zadnjih 10 godina da bi bilo cudo da sad osvoje SP.

Ti ne bi stavio tisucu na to da Hrvatska osvaja, a bi li stavio an Francuze?

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 22 jan 2013, 17:30

Pobjeda Hrvata ce biti protiv Francuzau u svim mojim kladionicarskim semama.Hrvatska dugo vec nije bila jaca i zrelija .Oni su novi prvaci svijeta.Zivi bili pa vidjeli...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 22 jan 2013, 17:43

Hrvati prvo moraju dobit Francuze u svojoj glavi i ne dopustiti da se slome kad ovi odu na +2 a otici ce ako Omeyer skine ista na pocetku i to bi moglo promijenit utakmnicu.

Ako pretpostavimo da Omeyer skine Hrvatima prvih par suteva i Francuzi odu na prednost vec ce sve biti gotovo.Blokada u glavi i paaf.I zato moraju ih i dobit sa takvim scenarijem i na terenu i u glavi
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.