Semir Štilić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Omerbavarac
Kontakt:

Re: Semir Štilić

Post Postao/la Omerbavarac » 16 jun 2009, 17:43

Wolfsburg je pravi klub za Stilica, valjda ce tamo otici. Naci ce Veh poziciju za njega na kojoj ce igrati zajedno sa Misketom. Kakav bi to bio tandem u veznom redu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 16 jun 2009, 19:28

fakat bi ga volio vidjet u dresu wolfsburga, on miske i grafite odbrana titule...
btw: a to bi mu bio pametan potez jer bi zabiljezio i nastupe u LP...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 16 jun 2009, 19:32

Sledeče sezone naši haraju Bundes ligom ;)
SAMO ŽELJO

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 16 jun 2009, 19:32

SINE je napisao/la:Sledeče sezone naši haraju Bundes ligom ;)
Vec su ove sezone harali Bundesligu! ;)

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 16 jun 2009, 19:35

SINE je napisao/la:Sledeče sezone naši haraju Bundes ligom ;)
nastavak Zeljine kolonije u Wolfsburg :D :D :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 16 jun 2009, 19:46

Trebalo bi Biti nasi dosta ove godine u bundesligi:
Ibisevic, Salihovic, Dzeko ???, Misimovic, Zec ???, Spahic ???, Bajramovic, Janjic, Ibricic ?????? Stilic ???,
ljepota je kada se gledaju utakmice a spominju se nasi reprezentativci
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 16 jun 2009, 19:52

amir je napisao/la:Trebalo bi Biti nasi dosta ove godine u bundesligi:
Ibisevic, Salihovic, Dzeko ???, Misimovic, Zec ???, Spahic ???, Bajramovic, Janjic, Ibricic ?????? Stilic ???,
ljepota je kada se gledaju utakmice a spominju se nasi reprezentativci
srce ko amerika :)
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 16 jun 2009, 19:56

u Wolfsburg?? nema logike nikako...šta ce u Wolfsburgu igrati pored Misimovica?? jeli strucnjaci??
Ovdje je velika vecina "strucnjaka" tvrdila da Štilić ne može igrati pored Misimovića na terenu,a vidi sad pominje se Wolfsburg :shock:
Dakle u Wolfsburgu može ali kod Ćire NE!!...zanimljivo :?
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 16 jun 2009, 19:57

A nisi razmislio o tome da će možda sijediti na klupi u Wolsburgu sad zasad, da ga uzimaju kao zamjenu za Misketa?
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 16 jun 2009, 19:59

VanBasten je napisao/la:A nisi razmislio o tome da će možda sijediti na klupi u Wolsburgu sad zasad, da ga uzimaju kao zamjenu za Misketa?
Buraz,ne daje švabo 5 miliona tako lako da bi mu igrac grijao klupu....zaboravi na takva razmišljanja ;)
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 16 jun 2009, 20:02

ma igrat ce kupove,tesko da ce misimovic moci na 3 strane izdrzat,znaci kupovi su mu vjerovatno zagarantovani :D
s druge strane mozda je i ovo patka seru novinari bezveze vec mjesec..
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 16 jun 2009, 20:04

drop je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:A nisi razmislio o tome da će možda sijediti na klupi u Wolsburgu sad zasad, da ga uzimaju kao zamjenu za Misketa?
Buraz,ne daje švabo 5 miliona tako lako da bi mu igrac grijao klupu....zaboravi na takva razmišljanja ;)
Van Basten, nije ti wolfsburg Real, Barca, Manchester i ostali velikani...pa ne mogu oni dati 5 milki i da im neko sjedi na klupi...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 16 jun 2009, 20:08

drop je napisao/la:
Zavisi; ko,šta,kako.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 16 jun 2009, 20:11

ma ne fali njima para,ljudi ako wolfsi misle ozbiljno igrat ovu sezonu moraju imat klupu jaku...
ne mozes ni ligu igrat bez jake klupe...hofenhajm vam je najbolji primjer sta se desi klubu ako nema jaku klupu
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 16 jun 2009, 20:12

ZELJO DO GROBA je napisao/la:
drop je napisao/la:
Van Basten, nije ti wolfsburg Real, Barca, Manchester i ostali velikani...pa ne mogu oni dati 5 milki i da im neko sjedi na klupi...
Haj brzo proguglaj info koliko su Wolfi uložili para u zadnje 3 godine, pa će ti se samo kazati jel za njih puno 5 milki.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 16 jun 2009, 20:15

@VanBasten
ulozili su oni puno, puno para...al jarane tesko da su to sve njihove pare, ima tu i kredita i svega...pa nisu oni Real da ih vlada finasira, a i real dize kredite...
a jos recesija...i sve to poklopi...valja to izdrzati...svi sktare na transferima, a da jedan wolfuburg daje tako lako pare...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 16 jun 2009, 20:16

VanBasten je napisao/la:
drop je napisao/la:
Zavisi; ko,šta,kako.
ma jarane...evo probaj malo hipoteticki razmišljati :D
Zamisli da si gazda kluba...iskeširaš 5 miliona za igraca da bi ti on sjedio na klupi :?:
hmmm cisto sumnjam da ekipa Wolfsburga može sebi priuštiti takav luxuz...da je Real,Barca ili Manchester u pitanju onda OK,imalo bi smisla.
Kod švaba to drugacije funkcioniše...ja sam te platio,sad si moja imovina i ima da mi igraš dan-noc.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 16 jun 2009, 20:19

a pogledaj sve vece ekipe, kupove igraju sve njihova djeca ili neki veliki talenti koje oni dovedu...al tu ima jedan problem...ako oni dovedu nkog talenta, tesko da ce im se previse isplatiti, igrace kup utakmice i kasnije htjeli oni to ili ne morace ga proati, jer kad se igrac pokaze oma hoce u veliki klub...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 16 jun 2009, 20:22

drop je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
Zavisi; ko,šta,kako.
Zamisli da si gazda kluba...iskeširaš 5 miliona za igraca da bi ti on sjedio na klupi :?:
hmmm cisto sumnjam da ekipa Wolfsburga može sebi priuštiti takav luxuz...da je Real,Barca ili Manchester u pitanju onda OK,imalo bi smisla.
Kod švaba to drugacije funkcioniše...ja sam te platio,sad si moja imovina i ima da mi igraš dan-noc.
izgleda da ce Wolfsburg prodati Hasebea Celticu (iako im je Stilic bio prva zelja) a za te pare cu kupiti Stilica koji je za klasu bolji od japanca. Vidis li sad tu racunicu? :lol: nisu oni glupi care...

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 16 jun 2009, 20:25

Zavisi; ko,šta,kako.[/quote]
Kod švaba to drugacije funkcioniše...ja sam te platio,sad si moja imovina i ima da mi igraš dan-noc.[/quote]

vjerovatno misle dobra investicija 21 godina u 24 ce vrijedit 10-15 miliona

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], denza, hurem, L-Train, MrPink, Skojevska i 38 gostiju.