@Hare cini mi se da je igra nekako brza,odigrao sam tek 3 utakmice,ali primetno je ubrzanje gameplaya,i dosta teze se odbrana igra,nema vise k'o na 11 drzi R1-X i uzeo si loptu.

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Kupio u igraonici mi lik narezao.harebianconero je napisao/la:Aha, a jesil kupio igru ili si je download ? Cuo sam da ima neka verzija PES 2012 za ps2 al sve na spanskom
Joj koliko ja napravim faulova, ono ide njihov igrac ja krenem na njega pritisnem X i on ga pokupi ko da ga nemaBianconeri1988 je napisao/la:@devil
Na ovom držiš R2 da pozicioniraš igrača i onda kad misliš da je dobar trenutak pritisneš X da uzmeš loptu...
Baš se treba šteliti, meni su sve one ocjene kakav sam kao igrač S dakle maksimalne, samo odbrana A ili prosječno
Jel igras na ovaj superstar level? Ja jos nisam probao, znam ako pocnem ML na taj level dobit cu secerBianconeri1988 je napisao/la:Ma ne možeš ništa računaru, mislim svaku utakmicu uglavnom ćeš primiti gol, ja znam i kad dobro postavim igrača i znam gdje će lopta, moj igrač promaši loptu, stiskam kocku da skoči on stoji, ma smješno ponekad![]()
Nervira me ovaj soccer više nego i jedan dosad, ali eto uglavnom ga uspjevam pobjediti samo mi je krivo što primam golove bezveze...
Moraš biti skocentrisan čitavu utakmicu, sekundu se opustiš odmah ti gol zabije, pakaš na foru nas fata
Nalazi se tamo u ocjenama, ispod resposivness, a iznad dribble speed....Bianconeri1988 je napisao/la:Ma meni ovaj direktor nešto brblja i naređuje ja ga ništa ne slušam![]()
Čuj da mi Amauri igra prvu postavu, Bože Petra![]()
![]()
![]()
A ne znam za taj skill explosive? Gdje si to našao?
TyBianconeri1988 je napisao/la:Explosive power ti predstavlja pokretiljivost i agilnost igrača.
Bianconeri1988 je napisao/la:Ja sam našao neki patch za Serie B!![]()
Dok nisam našao taj patch, samo sam igrao ligu, kad sam to našao tek počeo ML.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.