Valjda je to za danasnje standarde malo

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
samo sto ovaj prvi kosta ova dvojica zajednodijalog je napisao/la:lewandowski - rang gekasa
gourcuff - obećavao, ali se prosrao
matri - kloc za iskru bugojno, a ne juventus
zato i je precijenjen. traži platu kao gotze ili reus koji su world class igrači.ciza je napisao/la:samo sto ovaj prvi kosta ova dvojica zajednodijalog je napisao/la:lewandowski - rang gekasa
gourcuff - obećavao, ali se prosrao
matri - kloc za iskru bugojno, a ne juventus
+1L_blancos je napisao/la:Samo me zanima kako neko moze osporavati Khediru.
Covjek igra zadnjeg veznog,pretrci 11+ km po utakmici,ima visok procenat tacnosti dodavanja i ukradenih lopti i jos par tih stvari koje ga svrstavaju u sami vrh igraca koji igraju na toj poziciji.
Samo fudbalski laici mogu osporavati takav tip igraca,isto to se odnosi i na Gomeza,Lewandovskog i slicne egzekutore..
Bas tako, decko je bio super u Arsenalu, ali jednostavno nakon one teske povrede nije mogao vise davati maximum, a do te povrede je bio ODLICANNe shvaćam niti zašto netko misli da je Eduardo precijenjen?!
delko je napisao/la:Bas tako, decko je bio super u Arsenalu, ali jednostavno nakon one teske povrede nije mogao vise davati maximum, a do te povrede je bio ODLICANNe shvaćam niti zašto netko misli da je Eduardo precijenjen?!mada nije ni on sada los al je mogao biti jedan od najboljih napadaca na svijetu
Cuj Mirko vazi za talentaPogba je napisao/la:Mirko Vučinić, čovjek važi za nositelja igre velikog Juventusa, a u navijačkim krugovima se kunu u njega.
Nevjerovatno precijenjen igrač koji sa skoro 30 punih godina još važi za talenta.
Nesposoban je uvezati 3 dobra meča, pokušava driblati 3 igrača istovremeno, bezuspješno naravno, gubi 15-20 lopti po meču, svađa se sa sudijama, da ne nastavljam.
Pa da, i dalje se spominje kako je talentovan, nešto kao Cassano, vječiti talenat, virtuoz koji potezom rješava mečeve, samo ja to nikako da dočekam.Nail for Real je napisao/la: Cuj Mirko vazi za talenta.
Odlican igrac, ima mana ali nije precijenjen. I ne znam ko to njega kuje u zvijezde.
mogao si barem obrazlozit zasto mislim da je eduardo precjenjenHigh je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.