Zlatan Bajramović
Re: Zlatan Bajramović
Kako bi samo volio da vidim Zlatanu u dresu reprezentacije...
Njega jednostavno ne mozete ne voljeti,uvjek daje zadnji atom snage,i s njim bi bili jedno 30% jaci....
Njega jednostavno ne mozete ne voljeti,uvjek daje zadnji atom snage,i s njim bi bili jedno 30% jaci....
Rotor Volgograd...
kakva je trenutno situacija sa njim? jbt kol'ko je samo operacija ima na istoj nozi to nije normalno i ako nastavi da igra i dalje onda treba čovjeku napraviti spomen ploču (bez za.ebavanja).
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Ovo je bilo početkom jula, evo prošla su 2 mjeseca. Ima li kakav novi info o Zlaji?Prema prvim prognozama Bajramović će morati puazirati dva mjeseca, što znači da je sezona za njega već završena, iako još uvijek nije ni počela.
Možda bi mogao biti spreman za Albaniju, 8.10.2010.
100% sportski i krajnje opušten potpis
Nisam te prepoznao Milane, haj i kakav tiket prognoziraj za 2011. godinu
100% sportski i krajnje opušten potpis
Ja vjerujem da ovaj covjek nazalost nece odigrati vise neku kvalitetnu utakmicu za reprezentaciju...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
druze on ti je prirodni talenat...vjeruj mi njemu ce malo falit da se vrati samo da ga povrede zaobidzu
- BH_Patriot
- Kontakt:
Na transfermarktu stoji da ce se oporaviti do Oktobra 2010.
NE DAJ SE BOSNO !!
Vratit ce se on jarane jaci nego sto je bio...Sve je u zivotu postigao nenormalnim radom,voljom kakvu je tesko naci negdje drugo,i zato sam optimista po pitanju tog igraca.Da je npr Misimovic ovakve povrede imao,do sad bi davno rekao zbogom reprezentaciji,a vjerovatno i fudbalu opcenito..._dreamer_ je napisao/la:Ja vjerujem da ovaj covjek nazalost nece odigrati vise neku kvalitetnu utakmicu za reprezentaciju...
Rotor Volgograd...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Koliko bi nam samo on valjao u ovom trenutku. Veliki igrac i veliki covjek, koji gdje god da je igrao, to je radio srcem. Nadam se da ce se sto prije oporaviti i zaigrati za repku iako je vec u poznim godinama.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Bajramovic se nikad nece vratit na stari nivo, to nije moguce. I kad se vrati od ove povrede, doc ce nova za max. nekoliko mjeseci. To je nazalost realnost. Samo pogledajte Hargreavesa iz Uniteda koji je se prosle sezone vratio nakon skoro dvije godine van terena, i onda opet povreda odma. Steta velika, jer bio je igracina.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Zivi bili pa vidjeliCartman je napisao/la:Bajramovic se nikad nece vratit na stari nivo, to nije moguce. I kad se vrati od ove povrede, doc ce nova za max. nekoliko mjeseci. To je nazalost realnost. Samo pogledajte Hargreavesa iz Uniteda koji je se prosle sezone vratio nakon skoro dvije godine van terena, i onda opet povreda odma. Steta velika, jer bio je igracina.

Rotor Volgograd...
Nikad nam se nije cestito dalo da sastavimo kvalifikacije sa Bajrom i Rahimicem zajedno u veznom:oops:
Imam osjecaj da bi i Radeljic pokraj njih izgledao ko' Roberto Carlos
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- legenda reala
- Kontakt:
harishp je napisao/la:Nikad nam se nije cestito dalo da sastavimo kvalifikacije sa Bajrom i Rahimicem zajedno u veznom:oops:
Ma to bi bio sjajan par ,kakva dva zadnja vezna.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
A zamislite defanzivu naprimjer na sledecem EP:
------------------Hasagic---------------------
-Mujdza----Besic---------Spahic----Papac---
-------Rahimic----------Jahic------------------
--Bajramovic-----------------------Salihovic--
---------------Miske--------------------------
-------------------Dzeko-----------------------
Besic zato sto ce do tad biti vec formiran igrac. Jedino Rahimic ce biti star, al et.
------------------Hasagic---------------------
-Mujdza----Besic---------Spahic----Papac---
-------Rahimic----------Jahic------------------
--Bajramovic-----------------------Salihovic--
---------------Miske--------------------------
-------------------Dzeko-----------------------
Besic zato sto ce do tad biti vec formiran igrac. Jedino Rahimic ce biti star, al et.

Zadnja izmjena: BIHfan, dana/u 05 sep 2010, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Najjaci su mi ovi takticari, koji nesto glume da znaju a ustvari ne znaju ni brojati...
Lol. Pa et izbaci Pjanica. Uglavnom sam htjeo sam da pokazem da se od nase ekipe moze napravit ekipa sa odlicnim defanzivcima.Madafaka je napisao/la:Najjaci su mi ovi takticari, koji nesto glume da znaju a ustvari ne znaju ni brojati...
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- legenda reala
- Kontakt:
Pa dvanesti igrač publika.Madafaka je napisao/la:Najjaci su mi ovi takticari, koji nesto glume da znaju a ustvari ne znaju ni brojati...
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Evo vidim niko nije pisao danas ovdje, a čitav dan se vrte vijesti da Zlatan ipak ne prekida karijeru. Ja kad sam čuo to neugodno sam se iznenadio jer uprkos silnim prpblemima s povredama smatram da njegovo vrijeme još nije prošlo samo ne treba žurit s povratkom pa trajo on makar godinu. Moj najdraži igrač reprezentacije iz subjektivnih razloga. 

Ako bog da, vratiće se on u top formu!
A i nedostaje repki. Za mene najjači zadnji vezni kad je fit.
A i nedostaje repki. Za mene najjači zadnji vezni kad je fit.