KK Partizan
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: KK Partizan
jest mi krivo sto nisam gledo tekmu....imal klip tog kosa
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Postavio sam na temi NLB, ali evo i ovdje ću.19TM87 je napisao/la:jest mi krivo sto nisam gledo tekmu....imal klip tog kosa
[youtube][/youtube]
Ova trica Kecmana je sasvim sigurno neregularan koš
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Sta radi Kecman u Zemunu...
... uci male Zemunce kako rastuziti pola Hrvatske za manje od sekunde

... uci male Zemunce kako rastuziti pola Hrvatske za manje od sekunde

Cry baby, cry.Ted Mosby je napisao/la:Ova trica Kecmana je sasvim sigurno neregularan koš

Čestitke Partizanu.Oba tima su pokazala da imaju najkvalitetnije sastave na Balkanu.Ali moram reči da mi na kraju i nije bilo bitno ko će pobjediti zbog onog incidenta na tribinama koji je ipak pokvario cijelu utakmicu.Jos jednom sam razočaran.Nije vise bitno gdje se desavaju ovakve stvari ali me čudi da se to vise ne moze zaustaviti.Zasto????To pitanje si stalno ponavljam.Utakmica je bila odlična,atmosfera isto tako odlična(15000 gledalaca).To je za pohvalu,ali....Mislim da si svi moramo postaviti to pitanje,zasto dopustamo da nekoliko pojedinaca pokrene citavu publiku svojim nacionalističkim povicima i pjesmama?????Zaista,to ne mogu nikako da shvatim,da smo tako nemočni da se odupremo nacionalizmu na ovim prostorima.
Robijaši - Zenica
-
- Kontakt:
Ja nisam mogao da vjerujem vlastitim očima. Nisam imao favorita u utakmici ali kad sam pomislio da sam vidio i previše preokreta desi se jedan onakav koji se viđa jednom u 100 godina i kako mi je drago jer sam ga vidio
Svaka čast Kecmanu i ono je regularan koš bilo je ostalo još 6 stotinki a lopta treba samo da napusti ruke igrača i onda sirena može svirati koliko hoće. Još jednom svaka čast partizanu i predstavi koju su pružili obije ekipe.

G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
slušajući komentare nakon utakmice ace petrovića na kraju mi bi čak i drago što ih partizan povali. crno bijeli slave, sudija sviro a on utuši do bola sa neragularnim košem
- Bily Piton
- Kontakt:
Samo jedno ime znam...PARTIZAN BEOGRAD !!!
PFC Forever!!!
Ponosan što sam Srbin!
Jedan je CLEO 9 !!!
Ponosan što sam Srbin!
Jedan je CLEO 9 !!!
ja mislim i da nije regularan kos da je cibona mogla dobiti tehnicku, zbog ulazenja na parket prije kraja onih koji nebi trebali biti na parketu...tako da bi izvodili bacanja i napad
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
da, dvojica su bila viska na terenu. sto zanci dvjie tehnicke, po dva slobodna bacanja. znaci, 4 slobodna bacanja i napad. jos bi gore prosli nego ovako.19TM87 je napisao/la:ja mislim i da nije regularan kos da je cibona mogla dobiti tehnicku, zbog ulazenja na parket prije kraja onih koji nebi trebali biti na parketu...tako da bi izvodili bacanja i napad
Košarkaš Partizana, Jan Veseli odlučio je da ove sezone preskoči NBA draft i da i naredne godine igra u ’crno-belom’ dresu, objavio je sajt ’Draft ekspres’.
„Posle konsultacija sa mojim trenerom, gospodinom Duškom Vujoševićem, mojim agentom i mojom porodicom, koja me je uvek podržavala u svakoj odluci koju sam donosio, odlučio sam da ne učestvujem na predstojećem NBA draftu. Odlučio sam da ostanem i da igram za moj klub, Partizan, naredne sezone “, izjavio je Veseli.
Češki reprezentativac je objasnio zašto želi da ostane u ’crno-belom’ dresu.
„Košarka je moj život, nešto što mi je veoma bitno i želim da nastavim da učim. Moj trener Duško Vujošević, kao i svi ostali u Partizanu bili su sjajni prema meni od momenta kako sam došao u Beograd. Zato ću zbog mojih trenera, mojih saigrača i najboljih na navijača na svetu, Beograd uvek zvati svojim domom“, rekao je Veseli.
20-godišnji košarkaš je rekao da NBA liga još uvek može da sačeka.
„Igranje u NBA ligi je moj san otkako sam počeo da igram košarku. Ali, da bih bio spreman za to, osećam da je sada momenat da nastavim vredno da radim da bih ostvario taj cilj u bliskoj budućnosti", dodao je Veseli.
Aleksandar Rašković, agent Jana Veselog, rekao je da je njegov klijent doneo pravu odluku.
„Posle dve sjajne sezone sa trenerom Vujoševićem i njegovim visokokvalitetnim radom, razvijajući svoje umeće, Jan je privukao veliku pažnju NBA timova. Predviđanja i procene oko njegove moguće pozicije na NBA draftu 2010. su postale realistične. Tako da je veoma bitno za mene, kao i za Janovog trenera, da napravimo pravu procenu šta bi trebalo da uradi u ovom momentu karijere. Ostajanjem još godinu dana u Partizanu, sa trenerom Vujoševićem, Jan će verovatno povećati svoju vrednost kao i moguću poziciju na draftu 2011. godine. Verujem da je Jan napravio pravu odluku da sazri, kako kao osoba, tako i kao košarkaš – napredovaće po pitanju karijere, umeća i zrelosti u njegovoj igri. Još jedna sezona sa trenerom Vujoševićem će ga odvesti u pravom pravcu po pitanju njegove budućnosti i NBA je nešto što Jan može da postigne“, rekao je Rašković.
„Posle konsultacija sa mojim trenerom, gospodinom Duškom Vujoševićem, mojim agentom i mojom porodicom, koja me je uvek podržavala u svakoj odluci koju sam donosio, odlučio sam da ne učestvujem na predstojećem NBA draftu. Odlučio sam da ostanem i da igram za moj klub, Partizan, naredne sezone “, izjavio je Veseli.
Češki reprezentativac je objasnio zašto želi da ostane u ’crno-belom’ dresu.
„Košarka je moj život, nešto što mi je veoma bitno i želim da nastavim da učim. Moj trener Duško Vujošević, kao i svi ostali u Partizanu bili su sjajni prema meni od momenta kako sam došao u Beograd. Zato ću zbog mojih trenera, mojih saigrača i najboljih na navijača na svetu, Beograd uvek zvati svojim domom“, rekao je Veseli.
20-godišnji košarkaš je rekao da NBA liga još uvek može da sačeka.
„Igranje u NBA ligi je moj san otkako sam počeo da igram košarku. Ali, da bih bio spreman za to, osećam da je sada momenat da nastavim vredno da radim da bih ostvario taj cilj u bliskoj budućnosti", dodao je Veseli.
Aleksandar Rašković, agent Jana Veselog, rekao je da je njegov klijent doneo pravu odluku.
„Posle dve sjajne sezone sa trenerom Vujoševićem i njegovim visokokvalitetnim radom, razvijajući svoje umeće, Jan je privukao veliku pažnju NBA timova. Predviđanja i procene oko njegove moguće pozicije na NBA draftu 2010. su postale realistične. Tako da je veoma bitno za mene, kao i za Janovog trenera, da napravimo pravu procenu šta bi trebalo da uradi u ovom momentu karijere. Ostajanjem još godinu dana u Partizanu, sa trenerom Vujoševićem, Jan će verovatno povećati svoju vrednost kao i moguću poziciju na draftu 2011. godine. Verujem da je Jan napravio pravu odluku da sazri, kako kao osoba, tako i kao košarkaš – napredovaće po pitanju karijere, umeća i zrelosti u njegovoj igri. Još jedna sezona sa trenerom Vujoševićem će ga odvesti u pravom pravcu po pitanju njegove budućnosti i NBA je nešto što Jan može da postigne“, rekao je Rašković.
eh pa tebe sam cekao...nema te nna temi NLB...jesam li fino pricao citave sezone da su najbolji????jesam...jesam li citavo vrijeme pricao da ce cibona da poklekne kada bude najpotrebnije, i da nazalost nemaju napad???jesamTed Mosby je napisao/la:Ova trica Kecmana je sasvim sigurno neregularan koš
006 DULEEEE KECMANNNN
Dusko Vujosevic, salalalalalalalallaa......najjace je bilo kada je Vlada Jovanovic na tajm autu uzeo nesto da prica, Dule odlazi od klupe u fazonu, ajde majstore sad ti pricaj

Sjetih se kako je i Kucac ovdje bio u svojstvu savjetnika, vjerovatno objasnjavajuci kako da se brani Tomas

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Cestitke Partizanu i ovim su pokazali da su ubjedljivo najboklji tim na cijelom Balkanu, njima zelim puno srece kao i mojoj Bosni pa dA I ONA NEKAD BUDE ekipa koja na nesto lici a ne ovalko da se beze brukaju.Ted Mosby ne brukaj kos 100% regularan jer je Kecman samo gurnuo loptiu fakticki nije je ni uhvatio. Da si realan navijac priznao bi jer se fino na onom satu vidi da je lopta prije isteka vremena ispustena.
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Dusan Kecman ili na hrvatskom "Srpsko Dalekometno Tricebacalo"
Kecman ne putuje za Pariz---sutirace trojke iz Beograda
ide Dzejms Bond i sretne Duleta Kecmana.
Bond: zdravo, ja sam Bond, Dzejms Bond, inace sam 007.
Dule: zdravo, ja sam Kecman, Dusan Kecman, i inace sam 006.

Kecman ne putuje za Pariz---sutirace trojke iz Beograda

ide Dzejms Bond i sretne Duleta Kecmana.
Bond: zdravo, ja sam Bond, Dzejms Bond, inace sam 007.
Dule: zdravo, ja sam Kecman, Dusan Kecman, i inace sam 006.

A C A B !
Obratite paznju na komentatore
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:

Gledaj navijaca sto se raduju

A C A B !
Ne kažem ja da je vrijeme isteklo jer nije, nego da je u terenu bilo igrača, pomoćnih trenera i da nije trebao biti dopušten nastavak igre.
Nakon ovog sinoć znam da nema Boga, pa ovolika nepravda i to čitavu sezonu nas prati nesreća
Nakon ovog sinoć znam da nema Boga, pa ovolika nepravda i to čitavu sezonu nas prati nesreća
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.