Mali Runi je više nego zasluženo u prvom timu pričaj ti šta hoćeš

crnobijeli21 je napisao/la:Informacija dobijena od igrača našeg tima.
samo ljudi radili svoj posaoSportfan je napisao/la:crnobijeli21 je napisao/la:Informacija dobijena od igrača našeg tima.
MORAM VELIKIM SLOVIMA OVO: ONDA TAJ TVOJ NIJE IGRAO TAJ DAN U DOBOJU KOD KAKNJA. Ako ne znas kako da budes interesantan, nemoj ni izmisljati. Da je se to desilo brujali bi svi portali o tome. Niko nikog nije dirnuo. Narocito ne nakon utakmice. U toku utakmice se "zakuhalo" radi izlezavanja vaseg igraca, ali to nije nista nenormalno. Nasi malo pretjerali sa iznosenjem s terena, i to je sve, a kojih sat i pol poslije utakmice, nemoj bezveze zamajavati narod koji ovo cita!
Zašto da vjerujem vama, a ne igraču kojeg znam cijeli život i za kojeg znam da ne bi sve ovo izmislio..Sportfan je napisao/la:crnobijeli21 je napisao/la:Informacija dobijena od igrača našeg tima.
MORAM VELIKIM SLOVIMA OVO: ONDA TAJ TVOJ NIJE IGRAO TAJ DAN U DOBOJU KOD KAKNJA. Ako ne znas kako da budes interesantan, nemoj ni izmisljati. Da je se to desilo brujali bi svi portali o tome. Niko nikog nije dirnuo. Narocito ne nakon utakmice. U toku utakmice se "zakuhalo" radi izlezavanja vaseg igraca, ali to nije nista nenormalno. Nasi malo pretjerali sa iznosenjem s terena, i to je sve, a kojih sat i pol poslije utakmice, nemoj bezveze zamajavati narod koji ovo cita!
Navijaci negodovali radi nase uprave i trenera, traze promjene ! Ne trebas ti meni vjerovati , ja sam samo bio na utakmici do samo kraja, i trazim samo da ne siris dezinformacije ! Lijep pozdrav!crnobijeli21 je napisao/la:Zašto da vjerujem vama, a ne igraču kojeg znam cijeli život i za kojeg znam da ne bi sve ovo izmislio..Sportfan je napisao/la:crnobijeli21 je napisao/la:Informacija dobijena od igrača našeg tima.
A i dovoljno je poslušati reakcije navijača poslije zadnjeg sudijskog zvižduka..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.