Muhamed Bešić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Cartman
Kontakt:

Re: Muhamed Bešić

Post Postao/la Cartman » 13 jul 2012, 18:46

U ovom HSV-u uvijek veselo: http://sportsport.ba/ino_fudbal/zestok- ... sv-a/83990" onclick="window.open(this.href);return false;
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 jul 2012, 21:36

Naslov u Sport Centru: Trening HSV-a: Srbijanac zamahnuo ka Korejancu, pa udario Turčina :lol:

Ma komedija od kluba trenutno, Fink je medju najzasluznijim za to.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 jul 2012, 22:45

Goalgetter je napisao/la:Naslov u Sport Centru: Trening HSV-a: Srbijanac zamahnuo ka Korejancu, pa udario Turčina :lol:

Ma komedija od kluba trenutno, Fink je medju najzasluznijim za to.
Sta ocekivat od igraca, kad sam trener davi igrace. A i ovaj Rajkovic je poznat kao budala. Cini mi se bio suspendovan godinu dana jer je pljunuo na sudiji.

Buducnost
Kontakt:

Post Postao/la Buducnost » 13 jul 2012, 23:17

Sto je najgore sada.. Mali Besic ce naje*at.. On ce biti krivac za ovaj scenario..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 jul 2012, 23:36

Buducnost je napisao/la:Sto je najgore sada.. Mali Besic ce naje*at.. On ce biti krivac za ovaj scenario..
Kako ce on bit kriv, svega ti? :?

Ovo mu jedino moze pomoc, jer mu je Rajkovic konkurent za poziciju a bice suspendovan sad.

Buducnost
Kontakt:

Post Postao/la Buducnost » 14 jul 2012, 00:04

Cartman je napisao/la:
Buducnost je napisao/la:Sto je najgore sada.. Mali Besic ce naje*at.. On ce biti krivac za ovaj scenario..

Ovo mu jedino moze pomoc, jer mu je Rajkovic konkurent za poziciju a bice suspendovan sad.
Pa teorija Finka, kad ne smije nikom nista reci onda je tu mali Besic na kome ce se iskaliti kao i prosli puta. Fink ima autoritet u ekipi kao sto ima Susic u reprezentaciji (Iako nemam nista protiv Susica, nemoj te nesto aplicirati, autoritet mu je nula).

U svakoj ekipi (gdje je trener bez autoriteta) ima jedan igrac na kome se "iskaljava" za sve igrace. U HSV je nazalost nas Besic.

Akhenaten
Kontakt:

Post Postao/la Akhenaten » 14 jul 2012, 00:19

Ja bi vise volio da Besic ode u cvajtu i bude standardan, ovaj HSV ce i onako propast a on nece nikad biti prvotimac. Bezze mu vrijeme prolazi a sad mu je najpotrebnije da igra!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 jul 2012, 03:11

Buducnost je napisao/la:
Cartman je napisao/la:

Pa teorija Finka, kad ne smije nikom nista reci onda je tu mali Besic na kome ce se iskaliti kao i prosli puta. Fink ima autoritet u ekipi kao sto ima Susic u reprezentaciji (Iako nemam nista protiv Susica, nemoj te nesto aplicirati, autoritet mu je nula).

U svakoj ekipi (gdje je trener bez autoriteta) ima jedan igrac na kome se "iskaljava" za sve igrace. U HSV je nazalost nas Besic.
Veze ni sa cim ti "teorija i poredjenje''nema,na kome se Susic iskaljava ili za vrat hvata :lol:
Bas tako kako @Curtmo rece,gospodin Rajkovic je svojom gluposcu napravio uslugu Besicu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 14 jul 2012, 22:45

HSV protiv Holstein Kiela odigrao nerjeseno 1:1 . Interesantno, Besic je od svih igraca, odigrao jedini citavu utakmicu, uz golmana Adlera.

Adler - Diekmeier (70. Lam), Bruma (46. Mancienne), Besic, Sternberg (70. Aogo) - Sala (70. Westermann), Steinmann (46. Norgaard) - Beister (70. Jansen), Tesche (70. Arslan), Son (46. Chrisantus) - Rudnevs (70. Berg).

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 14 jul 2012, 22:50

Dobar Arslan, izgleda da ga Rajković nije kako treba potrefio :lol: ( vidim igrao je zadnjih 20 minuta )
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 15 jul 2012, 17:16

Ja se samo bojim da ce sa Besicem biti ko i prosle sezone. Pripreme bio najstandardniji, novien pune komplimenata na njegov racun, nazivali ga nasljednikom Jarolima u HSV-u i kad je sezona pocela - nestao! Nije ni jedne postene prilike dobio..
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 jul 2012, 18:06

ne_znam_ko_sam je napisao/la:Ja se samo bojim da ce sa Besicem biti ko i prosle sezone. Pripreme bio najstandardniji, novien pune komplimenata na njegov racun, nazivali ga nasljednikom Jarolima u HSV-u i kad je sezona pocela - nestao! Nije ni jedne postene prilike dobio..
Ovaj put Besicu je konkurencija pa skoro nikakva.Itekako ce dobiti priliku ove sezone.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 jul 2012, 18:10

Koju poziciju igra u ovim prijateljskim utakmicama? Nadam se zadnjeg veznog.

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 15 jul 2012, 18:18

Cartman je napisao/la:Koju poziciju igra u ovim prijateljskim utakmicama? Nadam se zadnjeg veznog.
Igrao je stopera cijelu tekmu.
Anfernee "Penny" Hardaway #1

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 jul 2012, 18:47

Tracy3McGrady je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Koju poziciju igra u ovim prijateljskim utakmicama? Nadam se zadnjeg veznog.
Pa da umjesto gospodina Rajkovica :mrgreen:
I ovaj Fink je morz samo takav,skoro kao i sef mu Danac.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 jul 2012, 20:02

Tracy3McGrady je napisao/la:
Hmm, ne znam moze li on to igrat u Bundesligi. Najvise radi jacine i visine. Mogu proc niski stoperi, ali moraju onda bit vrlo jaki i pametni. Kao Cannavaro. Isto tako mislim da je toliko dobar sa loptom da mora igrat u veznom.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 15 jul 2012, 20:03

ne_znam_ko_sam je napisao/la:Ja se samo bojim da ce sa Besicem biti ko i prosle sezone. Pripreme bio najstandardniji, novien pune komplimenata na njegov racun, nazivali ga nasljednikom Jarolima u HSV-u i kad je sezona pocela - nestao! Nije ni jedne postene prilike dobio..
Nemas ti pojma :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 jul 2012, 16:32

Ako Bešić nije u stanju izboriti prvu postavu u ovako slabom HSV-u ne bi začudilo da završi u Chemnitzeru.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 16 jul 2012, 16:39

Saurman je napisao/la:Ako Bešić nije u stanju izboriti prvu postavu u ovako slabom HSV-u ne bi začudilo da završi u Chemnitzeru.
Pa njegova pozicija je kao i najbolje popunjena u HSV-u,u svakom slucaju se nadam da ce vise igrati u ovoj BL sezoni
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 jul 2012, 16:45

bistrikboy je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Ako Bešić nije u stanju izboriti prvu postavu u ovako slabom HSV-u ne bi začudilo da završi u Chemnitzeru.
Pa njegova pozicija je kao i najbolje popunjena u HSV-u,u svakom slucaju se nadam da ce vise igrati u ovoj BL sezoni
Nije baš popunjena nekim kvalitetom i pored toga Bešić nije u stanju izboriti prvih 11.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: zikerrz21 i 41 gost.