Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
U ovom HSV-u uvijek veselo: http://sportsport.ba/ino_fudbal/zestok- ... sv-a/83990" onclick="window.open(this.href);return false;
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Goalgetter
- Kontakt:
Naslov u Sport Centru: Trening HSV-a: Srbijanac zamahnuo ka Korejancu, pa udario Turčina
Ma komedija od kluba trenutno, Fink je medju najzasluznijim za to.
Sta ocekivat od igraca, kad sam trener davi igrace. A i ovaj Rajkovic je poznat kao budala. Cini mi se bio suspendovan godinu dana jer je pljunuo na sudiji.Goalgetter je napisao/la:Naslov u Sport Centru: Trening HSV-a: Srbijanac zamahnuo ka Korejancu, pa udario Turčina![]()
Sto je najgore sada.. Mali Besic ce naje*at.. On ce biti krivac za ovaj scenario..
Kako ce on bit kriv, svega ti?Buducnost je napisao/la:Sto je najgore sada.. Mali Besic ce naje*at.. On ce biti krivac za ovaj scenario..
Ovo mu jedino moze pomoc, jer mu je Rajkovic konkurent za poziciju a bice suspendovan sad.
Pa teorija Finka, kad ne smije nikom nista reci onda je tu mali Besic na kome ce se iskaliti kao i prosli puta. Fink ima autoritet u ekipi kao sto ima Susic u reprezentaciji (Iako nemam nista protiv Susica, nemoj te nesto aplicirati, autoritet mu je nula).Cartman je napisao/la:Kako ce on bit kriv, svega ti?Buducnost je napisao/la:Sto je najgore sada.. Mali Besic ce naje*at.. On ce biti krivac za ovaj scenario..![]()
Ovo mu jedino moze pomoc, jer mu je Rajkovic konkurent za poziciju a bice suspendovan sad.
U svakoj ekipi (gdje je trener bez autoriteta) ima jedan igrac na kome se "iskaljava" za sve igrace. U HSV je nazalost nas Besic.
Ja bi vise volio da Besic ode u cvajtu i bude standardan, ovaj HSV ce i onako propast a on nece nikad biti prvotimac. Bezze mu vrijeme prolazi a sad mu je najpotrebnije da igra!
Veze ni sa cim ti "teorija i poredjenje''nema,na kome se Susic iskaljava ili za vrat hvataBuducnost je napisao/la:Pa teorija Finka, kad ne smije nikom nista reci onda je tu mali Besic na kome ce se iskaliti kao i prosli puta. Fink ima autoritet u ekipi kao sto ima Susic u reprezentaciji (Iako nemam nista protiv Susica, nemoj te nesto aplicirati, autoritet mu je nula).Cartman je napisao/la:Kako ce on bit kriv, svega ti?Buducnost je napisao/la:Sto je najgore sada.. Mali Besic ce naje*at.. On ce biti krivac za ovaj scenario..![]()
U svakoj ekipi (gdje je trener bez autoriteta) ima jedan igrac na kome se "iskaljava" za sve igrace. U HSV je nazalost nas Besic.
Bas tako kako @Curtmo rece,gospodin Rajkovic je svojom gluposcu napravio uslugu Besicu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Goalgetter
- Kontakt:
HSV protiv Holstein Kiela odigrao nerjeseno 1:1 . Interesantno, Besic je od svih igraca, odigrao jedini citavu utakmicu, uz golmana Adlera.
Adler - Diekmeier (70. Lam), Bruma (46. Mancienne), Besic, Sternberg (70. Aogo) - Sala (70. Westermann), Steinmann (46. Norgaard) - Beister (70. Jansen), Tesche (70. Arslan), Son (46. Chrisantus) - Rudnevs (70. Berg).
Adler - Diekmeier (70. Lam), Bruma (46. Mancienne), Besic, Sternberg (70. Aogo) - Sala (70. Westermann), Steinmann (46. Norgaard) - Beister (70. Jansen), Tesche (70. Arslan), Son (46. Chrisantus) - Rudnevs (70. Berg).
Dobar Arslan, izgleda da ga Rajković nije kako treba potrefio
( vidim igrao je zadnjih 20 minuta )
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Ja se samo bojim da ce sa Besicem biti ko i prosle sezone. Pripreme bio najstandardniji, novien pune komplimenata na njegov racun, nazivali ga nasljednikom Jarolima u HSV-u i kad je sezona pocela - nestao! Nije ni jedne postene prilike dobio..
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Ovaj put Besicu je konkurencija pa skoro nikakva.Itekako ce dobiti priliku ove sezone.ne_znam_ko_sam je napisao/la:Ja se samo bojim da ce sa Besicem biti ko i prosle sezone. Pripreme bio najstandardniji, novien pune komplimenata na njegov racun, nazivali ga nasljednikom Jarolima u HSV-u i kad je sezona pocela - nestao! Nije ni jedne postene prilike dobio..
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Koju poziciju igra u ovim prijateljskim utakmicama? Nadam se zadnjeg veznog.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Igrao je stopera cijelu tekmu.Cartman je napisao/la:Koju poziciju igra u ovim prijateljskim utakmicama? Nadam se zadnjeg veznog.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Pa da umjesto gospodina RajkovicaTracy3McGrady je napisao/la:Igrao je stopera cijelu tekmu.Cartman je napisao/la:Koju poziciju igra u ovim prijateljskim utakmicama? Nadam se zadnjeg veznog.
I ovaj Fink je morz samo takav,skoro kao i sef mu Danac.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Hmm, ne znam moze li on to igrat u Bundesligi. Najvise radi jacine i visine. Mogu proc niski stoperi, ali moraju onda bit vrlo jaki i pametni. Kao Cannavaro. Isto tako mislim da je toliko dobar sa loptom da mora igrat u veznom.Tracy3McGrady je napisao/la:Igrao je stopera cijelu tekmu.Cartman je napisao/la:Koju poziciju igra u ovim prijateljskim utakmicama? Nadam se zadnjeg veznog.
Nemas ti pojmane_znam_ko_sam je napisao/la:Ja se samo bojim da ce sa Besicem biti ko i prosle sezone. Pripreme bio najstandardniji, novien pune komplimenata na njegov racun, nazivali ga nasljednikom Jarolima u HSV-u i kad je sezona pocela - nestao! Nije ni jedne postene prilike dobio..
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Ako Bešić nije u stanju izboriti prvu postavu u ovako slabom HSV-u ne bi začudilo da završi u Chemnitzeru.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- bistrikboy
- Kontakt:
Pa njegova pozicija je kao i najbolje popunjena u HSV-u,u svakom slucaju se nadam da ce vise igrati u ovoj BL sezoniSaurman je napisao/la:Ako Bešić nije u stanju izboriti prvu postavu u ovako slabom HSV-u ne bi začudilo da završi u Chemnitzeru.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Nije baš popunjena nekim kvalitetom i pored toga Bešić nije u stanju izboriti prvih 11.bistrikboy je napisao/la:Pa njegova pozicija je kao i najbolje popunjena u HSV-u,u svakom slucaju se nadam da ce vise igrati u ovoj BL sezoniSaurman je napisao/la:Ako Bešić nije u stanju izboriti prvu postavu u ovako slabom HSV-u ne bi začudilo da završi u Chemnitzeru.
1974---1975---1976---2001---2013---2020