Stim da cemo mi ostali koji dodjemo iz tz kao simpatizeri bit odma sa desne strane ograde, tako da ce dio tribine popunjen gostujucim navijacima bit veciKapellen je napisao/la:Oke hvala ti,izgleda mi onaj dio za gostujuce skroz mal,valjda se potrpamo
NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Bratstvo Gračanica
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
Marokanci ili Maročanci?
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
Marokanci
jel se vas dvojica zahebavate ili se navijaci iz Gracanice fkt zovu Marokanci? 
Ne zajebaju se,fakat se tako zovuEmir93 je napisao/la:jel se vas dvojica zahebavate ili se navijaci iz Gracanice fkt zovu Marokanci?
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
nije zajebancija, fkt se tako zovu, ja mislim da se tu u blizini jedna mahala zove Maroko, pa su po tome dali , ako grijesim neka me neko ispravi...a evo i transparent.Emir93 je napisao/la:jel se vas dvojica zahebavate ili se navijaci iz Gracanice fkt zovu Marokanci?
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 5055_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- delpiero20
- Kontakt:
Djabe Marokanci ako nama dozvole da povedemo Kolumbijca 
S ponosom mogu kazati da je to jedna od starijih navijačkih skupina u BiH koja je osnovana 1987 godine. Vrhunac je bio do 1991 godine naročito u sezoni kada Bratstvo igra Međurepubličku ligu (3 liga SFRJ). Išlo se na sva gostovanja a bogami počesto i vozom iz Sočkovca. Nažalost danas je to samo sjena i nije ni M od nekadašnjeg imena. Danas je to 3-4 entuzijaste i 20 djece koja misle da navijaju 
Utakmica za treće mjesto je zaista nepotrebna
Pa da ne navijaju za Želju pojedinci bilo bi vas više.Marokanac je napisao/la:S ponosom mogu kazati da je to jedna od starijih navijačkih skupina u BiH koja je osnovana 1987 godine. Vrhunac je bio do 1991 godine naročito u sezoni kada Bratstvo igra Međurepubličku ligu (3 liga SFRJ). Išlo se na sva gostovanja a bogami počesto i vozom iz Sočkovca. Nažalost danas je to samo sjena i nije ni M od nekadašnjeg imena. Danas je to 3-4 entuzijaste i 20 djece koja misle da navijaju
Care ondje može stat 500-600 ljudi. Nije valjda da će pola Tuzle doć pa da nemožete statKapellen je napisao/la:Oke hvala ti,izgleda mi onaj dio za gostujuce skroz mal,valjda se potrpamo
Utakmica za treće mjesto je zaista nepotrebna
- delpiero20
- Kontakt:
Ma nece, to tako sve bude prica doce nas 1000 pa dodje 200-300 
Oko 4 sata javi pola ljudi da mora zubaru ili ima posla
Oko 4 sata javi pola ljudi da mora zubaru ili ima posla
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
zar ih je na ovoj utakmici (Bratstvo 1-2 Gradina) ovoliko bilo xDAboveTheLaw je napisao/la:nije zajebancija, fkt se tako zovu, ja mislim da se tu u blizini jedna mahala zove Maroko, pa su po tome dali , ako grijesim neka me neko ispravi...a evo i transparent.Emir93 je napisao/la:jel se vas dvojica zahebavate ili se navijaci iz Gracanice fkt zovu Marokanci?
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 5055_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
Maximalno 50 ako je recimo neka vaznija utakmica, a plus kiša je pljuštala protiv Gradine pa ih se vecina razišla, a evo čovjek ti je gore napisao da se grupa raspala i da vecinom dodju neka djeca i po koji stariji covjek.Benjo_AFC86 je napisao/la:zar ih je na ovoj utakmici (Bratstvo 1-2 Gradina) ovoliko bilo xDAboveTheLaw je napisao/la:nije zajebancija, fkt se tako zovu, ja mislim da se tu u blizini jedna mahala zove Maroko, pa su po tome dali , ako grijesim neka me neko ispravi...a evo i transparent.Emir93 je napisao/la:jel se vas dvojica zahebavate ili se navijaci iz Gracanice fkt zovu Marokanci?
Na zadnjem popisu stanovnika Tuzla je imala 130.000 stanovnika.Marokanac je napisao/la:Care ondje može stat 500-600 ljudi. Nije valjda da će pola Tuzle doć pa da nemožete statKapellen je napisao/la:Oke hvala ti,izgleda mi onaj dio za gostujuce skroz mal,valjda se potrpamo
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
Možete vi i na ostatak tribine, ako popunite onaj dio za goste, skontajte se jbg,
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Ma činilo mi se da je više. Bio sam na utakmici, i mene je kiša potrefila , tj nas onde srebreničana dosta od ulaza na lijevo.. pa se nismo razbježaliAboveTheLaw je napisao/la:
Maximalno 50 ako je recimo neka vaznija utakmica, a plus kiša je pljuštala protiv Gradine pa ih se vecina razišla, a evo čovjek ti je gore napisao da se grupa raspala i da vecinom dodju neka djeca i po koji stariji covjek.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
nino hrastek
- Kontakt:
Atmosfera pred subotnju utakmicu sa slobodom u taboru Bratstva fenomenalna,danas sam posmatro trening nacelnik helic podjelio igracima kopacke i doneo nove lopte,svaka cast na ovom vremenu sve to obezbjediti bgm KAPA DOLE DASO,s tim da je igracima isplacena i plata prije lukavca,tako da mozemo ocekivati dobru utakmicu u subotu,svi igraci su spremni to je najbitnije a evo nadjo i blogger bratstva krenua sa radom svaka cast i na startu odma po meni hrabar interviju kapitena Edina Suse,procitajte **** sa zadovoljstvom cu pogledati utakmicu u subotu sreca pa sam iz slovenije stigo na vrijeme..naprijed Bratstvo..
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
nkbratstvogracanica . blogger . baNas kapiten je odvojio svoje vrijeme kako bi odgovorio na nasa pitanja... Na pitanje "Kako ste zadovoljni dosadasnjim radom,odnosno pripremama" kapiten je jasno odgovorio :
"Pripreme su odrađene na najbolji mogući nacin,imali smo dobre uslove za rad i treba očekivati dobar plasman" , pa se tako osvrnuo na dodatne pripreme na Vlasicu,te dodado "Na Vlašicu smo imali dobre uslove,trenirali smo po 3 puta dnevno i imali za korištenje 2 terena i ko je bio prvo kolo u Lukavcu mogao je uociti da smo izuzetno fizički,a i psihicki spremni"
Edin je napomenuo da kao kapiten uvijek osjeca dodatnu odgovornost,no i dodao kako je sve lakse kada je ekipa slozna kao trenutno.
Na pitanje sta misli o novim igraci i utakmici odigranoj u Lukavcu, Edin je odgovorio : "Prije svega okosnica tima je ostala od prošle godine,novi igrači koji su došli odlično su se uklopili,i inače u svlačionici je uvijek atmosfera OK", a sto se tice utakmice u Lukavcu : "Prije svega,bitno je da nismo izgubili tu utakmicu u Lukavcu, inace prve utakmice uvijek igramo slabije,imali smo svoje šanse kao što rekoste nedostajao je gol,kompletna ekipa dala svoj maximum"
Kapiten se osvrnuo i na predstojecu utakmicu protiv Slobode : "Mi u svaku utakmicu ulazimo 100% pa tako i ova utakmica u subotu,svi su spremni za tu utakmicu,jer sa pobjedom otvaramo odlično prvi dio sezone"
Edin je kratko prokomentarisao i eventualni ulazak u premier ligu : " Pa naravno tu smo svi da probamo to uciniti,imamo jak tim na čelu sa Nusretom Muslimovićem,dobro smo radili a dalje će vrijeme pokazati"
Kapiten je iskoristio ovaj razgovor, te dodao : "Pozdravljam sve ISKRENE navijače Nk Bratstva mada ih je u ovom momentu malo koji iskreno vole klub,da dodju u subotu da nas podrže jer BRATSTVO SE VOLI I KAD GUBI I KAD POBJEĐUJE
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
komsije,ljudi, prijatelji
...kako cu doc do tog vaseg stadiona...de nek neko objasni ta skretanja..sta,kako..i te fore....i nek pobijedi Sloboda..naravno 
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga, Proximic i 10 gostiju.