NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

classic
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la classic » 16 avg 2012, 00:47

Kapellen je napisao/la:Oke hvala ti,izgleda mi onaj dio za gostujuce skroz mal,valjda se potrpamo
Stim da cemo mi ostali koji dodjemo iz tz kao simpatizeri bit odma sa desne strane ograde, tako da ce dio tribine popunjen gostujucim navijacima bit veci :D
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

Tuzla950
Kontakt:

Post Postao/la Tuzla950 » 16 avg 2012, 13:36

Marokanci ili Maročanci?

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 16 avg 2012, 16:46

Marokanci

Emir93
Kontakt:

Post Postao/la Emir93 » 16 avg 2012, 18:57

jel se vas dvojica zahebavate ili se navijaci iz Gracanice fkt zovu Marokanci? :lol:

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 16 avg 2012, 18:59

Emir93 je napisao/la:jel se vas dvojica zahebavate ili se navijaci iz Gracanice fkt zovu Marokanci? :lol:
Ne zajebaju se,fakat se tako zovu :)
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 16 avg 2012, 19:14

Emir93 je napisao/la:jel se vas dvojica zahebavate ili se navijaci iz Gracanice fkt zovu Marokanci? :lol:
nije zajebancija, fkt se tako zovu, ja mislim da se tu u blizini jedna mahala zove Maroko, pa su po tome dali , ako grijesim neka me neko ispravi...a evo i transparent.

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 5055_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 16 avg 2012, 19:16

Djabe Marokanci ako nama dozvole da povedemo Kolumbijca :)

Marokanac
Kontakt:

Post Postao/la Marokanac » 16 avg 2012, 19:19

S ponosom mogu kazati da je to jedna od starijih navijačkih skupina u BiH koja je osnovana 1987 godine. Vrhunac je bio do 1991 godine naročito u sezoni kada Bratstvo igra Međurepubličku ligu (3 liga SFRJ). Išlo se na sva gostovanja a bogami počesto i vozom iz Sočkovca. Nažalost danas je to samo sjena i nije ni M od nekadašnjeg imena. Danas je to 3-4 entuzijaste i 20 djece koja misle da navijaju :D
Utakmica za treće mjesto je zaista nepotrebna

Tuzla950
Kontakt:

Post Postao/la Tuzla950 » 16 avg 2012, 19:28

Marokanac je napisao/la:S ponosom mogu kazati da je to jedna od starijih navijačkih skupina u BiH koja je osnovana 1987 godine. Vrhunac je bio do 1991 godine naročito u sezoni kada Bratstvo igra Međurepubličku ligu (3 liga SFRJ). Išlo se na sva gostovanja a bogami počesto i vozom iz Sočkovca. Nažalost danas je to samo sjena i nije ni M od nekadašnjeg imena. Danas je to 3-4 entuzijaste i 20 djece koja misle da navijaju :D
Pa da ne navijaju za Želju pojedinci bilo bi vas više.

Marokanac
Kontakt:

Post Postao/la Marokanac » 16 avg 2012, 19:33

Upravo tako, dobro rečeno

Marokanac
Kontakt:

Post Postao/la Marokanac » 16 avg 2012, 20:21

Kapellen je napisao/la:Oke hvala ti,izgleda mi onaj dio za gostujuce skroz mal,valjda se potrpamo
Care ondje može stat 500-600 ljudi. Nije valjda da će pola Tuzle doć pa da nemožete stat :mrgreen:

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 16 avg 2012, 20:35

Ma nece, to tako sve bude prica doce nas 1000 pa dodje 200-300 :)

Oko 4 sata javi pola ljudi da mora zubaru ili ima posla :)

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 16 avg 2012, 21:09

AboveTheLaw je napisao/la:
nije zajebancija, fkt se tako zovu, ja mislim da se tu u blizini jedna mahala zove Maroko, pa su po tome dali , ako grijesim neka me neko ispravi...a evo i transparent.

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 5055_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
zar ih je na ovoj utakmici (Bratstvo 1-2 Gradina) ovoliko bilo xD
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 16 avg 2012, 21:18

Benjo_AFC86 je napisao/la:

zar ih je na ovoj utakmici (Bratstvo 1-2 Gradina) ovoliko bilo xD
Maximalno 50 ako je recimo neka vaznija utakmica, a plus kiša je pljuštala protiv Gradine pa ih se vecina razišla, a evo čovjek ti je gore napisao da se grupa raspala i da vecinom dodju neka djeca i po koji stariji covjek.

Tuzla950
Kontakt:

Post Postao/la Tuzla950 » 16 avg 2012, 21:22

Marokanac je napisao/la:
Care ondje može stat 500-600 ljudi. Nije valjda da će pola Tuzle doć pa da nemožete stat :mrgreen:
Na zadnjem popisu stanovnika Tuzla je imala 130.000 stanovnika.

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 16 avg 2012, 21:34

Možete vi i na ostatak tribine, ako popunite onaj dio za goste, skontajte se jbg,

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 16 avg 2012, 21:42

Maximalno 50 ako je recimo neka vaznija utakmica, a plus kiša je pljuštala protiv Gradine pa ih se vecina razišla, a evo čovjek ti je gore napisao da se grupa raspala i da vecinom dodju neka djeca i po koji stariji covjek.
Ma činilo mi se da je više. Bio sam na utakmici, i mene je kiša potrefila , tj nas onde srebreničana dosta od ulaza na lijevo.. pa se nismo razbježali :P :P
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

nino hrastek
Kontakt:

Post Postao/la nino hrastek » 16 avg 2012, 21:46

Atmosfera pred subotnju utakmicu sa slobodom u taboru Bratstva fenomenalna,danas sam posmatro trening nacelnik helic podjelio igracima kopacke i doneo nove lopte,svaka cast na ovom vremenu sve to obezbjediti bgm KAPA DOLE DASO,s tim da je igracima isplacena i plata prije lukavca,tako da mozemo ocekivati dobru utakmicu u subotu,svi igraci su spremni to je najbitnije a evo nadjo i blogger bratstva krenua sa radom svaka cast i na startu odma po meni hrabar interviju kapitena Edina Suse,procitajte **** sa zadovoljstvom cu pogledati utakmicu u subotu sreca pa sam iz slovenije stigo na vrijeme..naprijed Bratstvo..

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 16 avg 2012, 21:52

Nas kapiten je odvojio svoje vrijeme kako bi odgovorio na nasa pitanja... Na pitanje "Kako ste zadovoljni dosadasnjim radom,odnosno pripremama" kapiten je jasno odgovorio :

"Pripreme su odrađene na najbolji mogući nacin,imali smo dobre uslove za rad i treba očekivati dobar plasman" , pa se tako osvrnuo na dodatne pripreme na Vlasicu,te dodado "Na Vlašicu smo imali dobre uslove,trenirali smo po 3 puta dnevno i imali za korištenje 2 terena i ko je bio prvo kolo u Lukavcu mogao je uociti da smo izuzetno fizički,a i psihicki spremni"

Edin je napomenuo da kao kapiten uvijek osjeca dodatnu odgovornost,no i dodao kako je sve lakse kada je ekipa slozna kao trenutno.

Na pitanje sta misli o novim igraci i utakmici odigranoj u Lukavcu, Edin je odgovorio : "Prije svega okosnica tima je ostala od prošle godine,novi igrači koji su došli odlično su se uklopili,i inače u svlačionici je uvijek atmosfera OK", a sto se tice utakmice u Lukavcu : "Prije svega,bitno je da nismo izgubili tu utakmicu u Lukavcu, inace prve utakmice uvijek igramo slabije,imali smo svoje šanse kao što rekoste nedostajao je gol,kompletna ekipa dala svoj maximum"

Kapiten se osvrnuo i na predstojecu utakmicu protiv Slobode : "Mi u svaku utakmicu ulazimo 100% pa tako i ova utakmica u subotu,svi su spremni za tu utakmicu,jer sa pobjedom otvaramo odlično prvi dio sezone"

Edin je kratko prokomentarisao i eventualni ulazak u premier ligu : " Pa naravno tu smo svi da probamo to uciniti,imamo jak tim na čelu sa Nusretom Muslimovićem,dobro smo radili a dalje će vrijeme pokazati"

Kapiten je iskoristio ovaj razgovor, te dodao : "Pozdravljam sve ISKRENE navijače Nk Bratstva mada ih je u ovom momentu malo koji iskreno vole klub,da dodju u subotu da nas podrže jer BRATSTVO SE VOLI I KAD GUBI I KAD POBJEĐUJE
nkbratstvogracanica . blogger . ba

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 16 avg 2012, 22:13

komsije,ljudi, prijatelji :D ...kako cu doc do tog vaseg stadiona...de nek neko objasni ta skretanja..sta,kako..i te fore....i nek pobijedi Sloboda..naravno :mrgreen:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.