Elvir Rahimic
Re: Elvir Rahimic
General bi se vec oprostio od bavljenja fudbala da nismo otisli u Brazil, da je on mladji 5 godina mi bi imali vrhunsku repku, pa jebote prosle kvalifikacije je protiv Francuza na Kosevu bio najbolji i jos neke utakmice je izdominiro.
General danas nije bio na klupi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
mislim da je reprezentativna karijera za Rahimica davno trebala biti okoncana,ovo nema smisla,covjek jedva hoda,ne igra u svom klubu,cesto nije ni na klupi i po meni ne zalsuzuje poziv,treba sansu dati mladjim i spremnijim igracima od kojih cemo imati neke koristi u Brazilu...vjerujem da je i Susic ozbiljno sve ovo shvatio pa Rahimic nije dobio poziv za mec protiv Argentine,mislim da je on u reprezentaciji odigrao svoje,na svemu mu hvala,ali to je to sto se njega tice!
Ni blizu istine! Rahimić će biti u avionu za Brazil zajedno sa svojim vojnicima, ništa se ne brini.bosnas_ je napisao/la:mislim da je reprezentativna karijera za Rahimica davno trebala biti okoncana,ovo nema smisla,covjek jedva hoda,ne igra u svom klubu,cesto nije ni na klupi i po meni ne zalsuzuje poziv,treba sansu dati mladjim i spremnijim igracima od kojih cemo imati neke koristi u Brazilu...vjerujem da je i Susic ozbiljno sve ovo shvatio pa Rahimic nije dobio poziv za mec protiv Argentine,mislim da je on u reprezentaciji odigrao svoje,na svemu mu hvala,ali to je to sto se njega tice!

Istina, čovjek je odigrao koliko je mogao, ali dvije godine se vuče po moskovskim klupama isključivo zbog Brazila. To je rekao više puta. Uostalom, treba nam General i sa 40 godina. Ravno ubistvu bi bilo da ga sad Safet ne povede. I, ne zanima me sad ona priča "pa, ako ćemo po zasluzi, onda vodi i ovog-onog". Čovjek će ići, jedino ga može spriječiti da bude metar pod zemljom. Molim Boga da bude živ i zdrav i da odigra bar jednu utakmicu na Svjetskom prvenstvu.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Bezze ti je post druze i uopste ne vidim njegovu svrhu!Prvo,covjek je i dalje za 60min tekme nas najbolji zadnji vezni,bez obzira sto ne igra nikako i to ne govori o njemu,vec o drugim nasim igracima.Ako ne vjerujes,pogledaj zadnje Elvirove tekme protiv Latvije i SAD-a.Druga stvar,putuje na SP,tu nema dileme i covjek je to zasluzio,tako da ne znam kako ti se da 'pisati uz vjetar'!?bosnas_ je napisao/la:mislim da je reprezentativna karijera za Rahimica davno trebala biti okoncana,ovo nema smisla,covjek jedva hoda,ne igra u svom klubu,cesto nije ni na klupi i po meni ne zalsuzuje poziv,treba sansu dati mladjim i spremnijim igracima od kojih cemo imati neke koristi u Brazilu...vjerujem da je i Susic ozbiljno sve ovo shvatio pa Rahimic nije dobio poziv za mec protiv Argentine,mislim da je on u reprezentaciji odigrao svoje,na svemu mu hvala,ali to je to sto se njega tice!

RGeneral bio na tribinama, klupi, dva metra pod zemljom je i dalje 100x bolji od Zahirovica i ostalih koji kandidiraju za tu poziciju... Jedini koji mu moze donekle dopeljati je Salihovic a i on nije idealan za ovu poziciju jer nije kohezion kao General... Pape mi nije jasan sa njegovim nepozivanjem jer ne ocekuje valjda da ce drvo Zahirovic ili ultra ofanzivni Medunjanin nesto moci opstruirati igru argentine... Doduse Zahirovski je za taj posao dobar jer uviiek devastira nasu igru...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
General je nazalost u godinama.... njegovo je davno proslo,neka predje bilo gdje,pa makar i u Zelju,samo neka prije Brazila igra bar polusezonu i neka ide n sp NIKAKAV PROBLEM,ali ovako od njega nema nikakve koristi,samo zauzima mjesto mladjima,kad vec ne igra,ne znam koja je svrha da ide u Brazil!? ako cemo se u Brazilu zafrkavati onda neka General dobije poziv,i Nadarevic,i Jahic,svi su oni puno dali ovoj reprezentaciji,realno.... neka dobije poziv da bude dio strucnog staba u Brazilu,ali da bude pozvan kao igrac,nekako smjesno.....
Da se razumijemo,Rahimic je mnogo dao ovoj reprezentaciji,jako ga cjenim kao covjeka i igraca,ali isto je puno ovoj reprezentaciji dao i Sergej Barbarez,Salihamidzic,mozda bi i njima trebalo nekako uputiti poziv za Brazil... Rahimic je posten covjek i vjerujem da ce se i on protiviti da kao igrac ide na SP,kao dio strucnog staba svakako da treba ici,tu nema dileme....
Kakve godine pun klinac igraca i starijih je odigralo dobre role u repkama.bosnas_ je napisao/la:General je nazalost u godinama.... njegovo je davno proslo,neka predje bilo gdje,pa makar i u Zelju,samo neka prije Brazila igra bar polusezonu i neka ide n sp NIKAKAV PROBLEM,ali ovako od njega nema nikakve koristi,samo zauzima mjesto mladjima,kad vec ne igra,ne znam koja je svrha da ide u Brazil!? ako cemo se u Brazilu zafrkavati onda neka General dobije poziv,i Nadarevic,i Jahic,svi su oni puno dali ovoj reprezentaciji,realno.... neka dobije poziv da bude dio strucnog staba u Brazilu,ali da bude pozvan kao igrac,nekako smjesno.....
Njegova pozicija da itekako mozemo imati koristi od njega,mnogo vise od ovih mladjih koji se fakat gube k'o abdest.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
ne razumijem zasto se uopste raspravlja o bespotrebnim stvarima, general ide na SP sve i da su mu obje noge polomljene (ne daj Boze) 

Ljubavi što te rodi, klasa radnička!
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Ne mogu nikako da svatim kako je ovaj postao velikom broju nasih navijaca naj drazi i najveci igrac svih vremena ove repke, (citajuci ovaj forum, dosta ljudi tako o njemu pise) da i pored totalnog neigranja u klubu 2.5 godine zasluzuje da ide sa ovom reprezentacijom u Brazil. Evo moje jedno miseljenje o takozvanom "Generalu".
Pod prvo njegov talent. On u svojim najboljim godinama, (iz kojih je vec izasao prije jedno 6-7 godina i u kojima nije uopste igrao za reprezentaciju, njemu je sad 37) on, po kvalitetu, nije bio pola igraca kao sto su recimo, Salihamidzic, Barbarez, Misimovic bili u svojim najboljim danima. Ne moj te me svatit krivo, ne kazem da nije bio dobar ali nije bio toliko dobar kao naprimjer ta 3 sto sam spomenuo. Njegov njaveci uspjeh je osvajanje ruske lige(2003, 2005, 2006) i UEFA Cup(danasnja liga evrope 2005). To me vodi u drug "point"
On u svojim najboljim godinama 2001-2006 uopste nije igrao za repku. Kad citas na ovom forum pomislio bi covjek da je on neka legenda koji ima preko 100 nastupa za BiH i radi toga zasluzuje da ide u Brazil, ali to je samo 40-tak nastupa jer on se prvi put odazvao u repku sa 31 godinu kad je izgubio mjesto u CSKA-u u kojem igra od 2001-e godine. Njegova minutaza u Ruskoj premijer ligi za CSKA ide ovako
2002 - 2610 min
2003 - 2389 min
2004 - 2340 min
2005 - 2700 min
2006 - 1710 min
2007 - 954 min
2008 - 252 min
2009 - 243 min
2010 - 327 min
2011-12 585 min
2012-14 44 min
Znaci, tek kad je poceo da pada i gubi mjesto u klubu Rahimic se prvi put pojavljuje u reprezentaciji kad je imao 31-u godinu. Nije bio to kad je bilo naj teze igrati za repku i kad je sve islo fino u klupskoj karijeri. Ljudi njega fale po forumu kao da je u svojim najboljim godinama gino za repku i skupio stotinak nastupa. Halo ba ljudi covjek je tek tu sa 31 godinu od kako karijera pada i gubi mjesto u klubu!
Kao zadnje njegov zasluzak za plasman u Brazil u ovim kvalifikacijama je minimalan. Odigrao je 80 minuta ulazkom sa klupe u dvije tekme, tako da je vrlo malo igrom u kvalifikacijama zasluzio poziv. Tako da sam ja misljenja da za njega nema mjesta na spisku u Brazilu.
Nemoj te me krivo svatit, ja protiv njega licno nemam nista, ali mi smeta ovo njegovo dizanje kao najvazniji ili jedam od najvaznijih reprezentativaca u historiji ove repke, posto, po meni on to nije.
Pod prvo njegov talent. On u svojim najboljim godinama, (iz kojih je vec izasao prije jedno 6-7 godina i u kojima nije uopste igrao za reprezentaciju, njemu je sad 37) on, po kvalitetu, nije bio pola igraca kao sto su recimo, Salihamidzic, Barbarez, Misimovic bili u svojim najboljim danima. Ne moj te me svatit krivo, ne kazem da nije bio dobar ali nije bio toliko dobar kao naprimjer ta 3 sto sam spomenuo. Njegov njaveci uspjeh je osvajanje ruske lige(2003, 2005, 2006) i UEFA Cup(danasnja liga evrope 2005). To me vodi u drug "point"
On u svojim najboljim godinama 2001-2006 uopste nije igrao za repku. Kad citas na ovom forum pomislio bi covjek da je on neka legenda koji ima preko 100 nastupa za BiH i radi toga zasluzuje da ide u Brazil, ali to je samo 40-tak nastupa jer on se prvi put odazvao u repku sa 31 godinu kad je izgubio mjesto u CSKA-u u kojem igra od 2001-e godine. Njegova minutaza u Ruskoj premijer ligi za CSKA ide ovako
2002 - 2610 min
2003 - 2389 min
2004 - 2340 min
2005 - 2700 min
2006 - 1710 min
2007 - 954 min
2008 - 252 min
2009 - 243 min
2010 - 327 min
2011-12 585 min
2012-14 44 min
Znaci, tek kad je poceo da pada i gubi mjesto u klubu Rahimic se prvi put pojavljuje u reprezentaciji kad je imao 31-u godinu. Nije bio to kad je bilo naj teze igrati za repku i kad je sve islo fino u klupskoj karijeri. Ljudi njega fale po forumu kao da je u svojim najboljim godinama gino za repku i skupio stotinak nastupa. Halo ba ljudi covjek je tek tu sa 31 godinu od kako karijera pada i gubi mjesto u klubu!
Kao zadnje njegov zasluzak za plasman u Brazil u ovim kvalifikacijama je minimalan. Odigrao je 80 minuta ulazkom sa klupe u dvije tekme, tako da je vrlo malo igrom u kvalifikacijama zasluzio poziv. Tako da sam ja misljenja da za njega nema mjesta na spisku u Brazilu.
Nemoj te me krivo svatit, ja protiv njega licno nemam nista, ali mi smeta ovo njegovo dizanje kao najvazniji ili jedam od najvaznijih reprezentativaca u historiji ove repke, posto, po meni on to nije.
Ne znam za vas, ali ja sam čitao do ovog dijela.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:jer on se prvi put odazvao u repku sa 31 godinu kad je izgubio mjesto u CSKA-u
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Ne mogu nikako da svatim kako je ovaj postao velikom broju nasih navijaca naj drazi i najveci igrac svih vremena ove repke, (citajuci ovaj forum, dosta ljudi tako o njemu pise) da i pored totalnog neigranja u klubu 2.5 godine zasluzuje da ide sa ovom reprezentacijom u Brazil. Evo moje jedno miseljenje o takozvanom "Generalu".
2002 - 2610 min
2003 - 2389 min
2004 - 2340 min
2005 - 2700 min
2006 - 1710 min
2007 - 954 min
2008 - 252 min
2009 - 243 min
2010 - 327 min
2011-12 585 min
2012-14 44 min
Ne mogu da vjerujem koje si ti sve gluposti napisao.... Očito nemaš više od 15 godina, čim možeš ovako da pišeš o igraču koji će i sa 50 godina moći igrati u reprezentaciji. Slušaj djete, Rahimić je u svoje vrijeme bio jedan od najboljih destruktivaca u Europi, to što nije otišao nigdje iz CSKA ne znači da nije mogao, jednostavno nije htjeo, ostao je i postao legenda kluba koga čeka pozicija u klubu čim završi karijeru. Rahimić igra glavom a ne snagom to si najbolje mogao vidjeti protiv Amerikanaca, i kao takav potreban je svakoj reprezentaciji, a našoj pogotovo.
Bratstvo do groba....
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
pa ja upravu is, posto je nas zaves bas super od 2007-e godinebagrcavi je napisao/la:A šta misliš što nije igrao za repku?
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Umjesto da me odmah pljujes i govoris kako sam glup i mlad zasto ne navedes kakav argument. Vidim kako si ti pametan jarane. Ja nisam ovdje dosao da se svadam po forumu, nego kao normalan civilizan covjek raspravjam i razmjenjam misljena sa drugima, Ali vidim da je to ovdje potesko.ElWeddo23 je napisao/la:
Ne mogu da vjerujem koje si ti sve gluposti napisao.... Očito nemaš više od 15 godina, čim možeš ovako da pišeš o igraču koji će i sa 50 godina moći igrati u reprezentaciji. Slušaj djete, Rahimić je u svoje vrijeme bio jedan od najboljih destruktivaca u Europi, to što nije otišao nigdje iz CSKA ne znači da nije mogao, jednostavno nije htjeo, ostao je i postao legenda kluba koga čeka pozicija u klubu čim završi karijeru. Rahimić igra glavom a ne snagom to si najbolje mogao vidjeti protiv Amerikanaca, i kao takav potreban je svakoj reprezentaciji, a našoj pogotovo.
Nazad na temu, da je on tako kvalitetan kao sto ti smatras, sigurno bi igrao igrao vise od jednih 1200 minuta u zadnjih 6 godina u jednom CSKA-u koji nije neka Barcelona ili Bajern po kvalitetu. Pa pomisli covjece to je jedno punih 13 utakmica u zadnjih 6 godina...
Dečko ne zna da je Rahimić javno priznao da su mu tražili pare za nastup u reprezentaciji BiH. Uostalom, to je jedini igrač koji je priznao ono što nisu smjeli Barbarez, Bolić, Salihamidžić. Mislim da je i Topić to javno rekao, ali tek nakon što ga je Slišković prozvao.
Naš dragi Džemo je pokupio statističke podatke o Rahimiću sa Wikipedije i zaletio se, nećemo ga kriviti, mlad je

Tada si ti bio mlad, ali trebao si malo proguglati prije nego što si nam prekopirao statistiku sa Wikipedije
Naš dragi Džemo je pokupio statističke podatke o Rahimiću sa Wikipedije i zaletio se, nećemo ga kriviti, mlad je

Nemoj sad ići iz greške u grešku, 2007. godine na klupi više nije bilo Sliškovića koji je javno prozvao Rahmića nakon što je CSKA osvojio UEFA kup, tada je rekao da se Rahimić 'slučajno' našao u timu koji je osvojio taj trofej i da je prosječan igrač. Naravno, time je pokušao opravdati njegovo nepozivanje, a istina je da su on i Pašalić tražiili pare RahimićuDzemoVoliMarmeladu je napisao/la:pa ja upravu is, posto je nas zaves bas super od 2007-e godine

Tada si ti bio mlad, ali trebao si malo proguglati prije nego što si nam prekopirao statistiku sa Wikipedije

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
SLISKOVIC sa Pasalicem trazio pare Rahimicu da igra za repku???Virtu4l je napisao/la:Dečko ne zna da je Rahimić javno priznao da su mu tražili pare za nastup u reprezentaciji BiH. Uostalom, to je jedini igrač koji je priznao ono što nisu smjeli Barbarez, Bolić, Salihamidžić. Mislim da je i Topić to javno rekao, ali tek nakon što ga je Slišković prozvao.
Nemoj sad ići iz greške u grešku, 2007. godine na klupi više nije bilo Sliškovića koji je javno prozvao Rahmića nakon što je CSKA osvojio UEFA kup, tada je rekao da se Rahimić 'slučajno' našao u timu koji je osvojio taj trofej i da je prosječan igrač. Naravno, time je pokušao opravdati njegovo nepozivanje, a istina je da su on i Pašalić tražiili pare RahimićuDzemoVoliMarmeladu je napisao/la:pa ja upravu is, posto je nas zaves bas super od 2007-e godine
Moderatori - pa ima li ovdje granica idiotizmu ili se banana ovdje daje samo za psovanje?
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Prvu pljuju po selektoru, pa onda nadju Mikseta, pa Dzeku, pa malo po Vedi, pa evo sad Generala i tako se vrte u krug... zar se nismo navikli da ti ljudi koju u svom zivotu nisi imali ikakvog uspjeha moraju omalozavati druge da bi oni se mogli osjecati boljim, pametnijim, mocnijum, znacajnijum!
Dobro neko rece, da nas nema morali bi nas izmisliti! Pa druge nacije gdje su stvari puno sredjenije, gdje ima vise para, gdje politika nekoci kao kod nas, gdje je liga uredjena itd. bi rado sad bili gdje smo mi (pa makar im igro jedan Rahimic, Zahirovic itd. makar im jedan Dzeko grijo klupu, makar im jenad Mikse igru u kini itd.)!!! Pa nemoze se svakom ugoditi, nema toga ko narodu ugodi. Selektorova je zadnja, pa makar povede nekog igraca iz federalne liga, ako momak daje sve od sebe i repka ima nekog doprinosa od toga sve mu je oprosteno.
Rahmic ima sigurno puno iskustva i moze odigrati vaznu ulogu u ponekoj utakmici iako nema minutaze. Niko ga i nevidi kao startera u sva tri ili vise meca, ali ako je on sa 37 jos sposoban dati (vise nego neki drugi) nesto ekipi onda nema smisla ga izostavljati sa spiska. Do selektora je da to ocjeni, a na nama je da bodrimo ekipu i sa tim svakog njenog reprezentativca. Izjave Penzioner itd su malo ponizavajuce, neki dan se vrati Zanetti u Inter a 40 mu... halo u Inter!!!! A nama Rahimic prestar.
Dobro neko rece, da nas nema morali bi nas izmisliti! Pa druge nacije gdje su stvari puno sredjenije, gdje ima vise para, gdje politika nekoci kao kod nas, gdje je liga uredjena itd. bi rado sad bili gdje smo mi (pa makar im igro jedan Rahimic, Zahirovic itd. makar im jedan Dzeko grijo klupu, makar im jenad Mikse igru u kini itd.)!!! Pa nemoze se svakom ugoditi, nema toga ko narodu ugodi. Selektorova je zadnja, pa makar povede nekog igraca iz federalne liga, ako momak daje sve od sebe i repka ima nekog doprinosa od toga sve mu je oprosteno.
Rahmic ima sigurno puno iskustva i moze odigrati vaznu ulogu u ponekoj utakmici iako nema minutaze. Niko ga i nevidi kao startera u sva tri ili vise meca, ali ako je on sa 37 jos sposoban dati (vise nego neki drugi) nesto ekipi onda nema smisla ga izostavljati sa spiska. Do selektora je da to ocjeni, a na nama je da bodrimo ekipu i sa tim svakog njenog reprezentativca. Izjave Penzioner itd su malo ponizavajuce, neki dan se vrati Zanetti u Inter a 40 mu... halo u Inter!!!! A nama Rahimic prestar.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
@virto
Pod prvo svi ste krivo svatili moj prvi post o Rahimicu. U glavnom je to bilo o kako po meni on ne zasluzuje da bude na spisku za Brazil posto ne igra gotovo nikako skoro 6 godina, i to nije onaj igrac sto je bio prije 10 godina kad je bio standardan. Posto eto prica ode u drugi smijer moze mo tako nastavit.
Mozda sam ja pogrjesio kad sam napisao "odazvao" uimjesto na primjer "pojavio". Znam ja da je bilo tog kriminala u savezu ali to se desavalo i kad je on se nasao na spisku. Znaci Salihamidzic, Barbarez, Bolic itd. su mogli placati te kvote da budu na spisku a Rahimic nije? Neznam za druge ali ja sad eto da imam kakav fudbalski talent da mogu igrat za moju Bosnu, ja bi sutra otisao i platio Munibu Usanovicu, Dodik-u, sliskovic-u Obami, ili kome god bi moro da igram za svoju zemlju. Opet ce te me krivo svatit, necu da kazem da tako traba da bude ili da je to trebo uraditi Rahimic ali ja znam da ja bi, jer tolika je volja prema Bosni, jos pogotovo ako je to vec bila norma kao sto ti kazes da su svi ti ostali morali placat da se nadu na spisku. Iako bas nisam toliko sugaran da si tu upravu da je Sliskovic od njega trazio pare.
Pod prvo svi ste krivo svatili moj prvi post o Rahimicu. U glavnom je to bilo o kako po meni on ne zasluzuje da bude na spisku za Brazil posto ne igra gotovo nikako skoro 6 godina, i to nije onaj igrac sto je bio prije 10 godina kad je bio standardan. Posto eto prica ode u drugi smijer moze mo tako nastavit.
Mozda sam ja pogrjesio kad sam napisao "odazvao" uimjesto na primjer "pojavio". Znam ja da je bilo tog kriminala u savezu ali to se desavalo i kad je on se nasao na spisku. Znaci Salihamidzic, Barbarez, Bolic itd. su mogli placati te kvote da budu na spisku a Rahimic nije? Neznam za druge ali ja sad eto da imam kakav fudbalski talent da mogu igrat za moju Bosnu, ja bi sutra otisao i platio Munibu Usanovicu, Dodik-u, sliskovic-u Obami, ili kome god bi moro da igram za svoju zemlju. Opet ce te me krivo svatit, necu da kazem da tako traba da bude ili da je to trebo uraditi Rahimic ali ja znam da ja bi, jer tolika je volja prema Bosni, jos pogotovo ako je to vec bila norma kao sto ti kazes da su svi ti ostali morali placat da se nadu na spisku. Iako bas nisam toliko sugaran da si tu upravu da je Sliskovic od njega trazio pare.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.