Atletika
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Atletika
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
EL ove sezone
7. rezultat na svijetu

7. rezultat na svijetu

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Bravo Amele 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nadam se prva na OI, hajde Amele, ko ce ako neces ti!
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
http://www.watchathletics.com/video/wor ... in-madrid/
evo snimka utrke !!!
Izraz lica u momčine na kraju utrke, kao da trči rekreativno a ne obara lični rekord, po izrazu lica rekao bi da ima 1,33 a ne 1,43 ...
EDIT: Da dodam, budući da niko nije izvijestio da je danas Dejan Mileusnić bacao koplje u finalu bacanja koplja na Univerzijadu i završio je 9-i u dosta jakoj konkurenciji, bacio je 75 metara što je za njega dosta solidan rezultat, malo mu je falilo da udje u top 8 da ide u dodatne serije.
evo snimka utrke !!!
Izraz lica u momčine na kraju utrke, kao da trči rekreativno a ne obara lični rekord, po izrazu lica rekao bi da ima 1,33 a ne 1,43 ...
EDIT: Da dodam, budući da niko nije izvijestio da je danas Dejan Mileusnić bacao koplje u finalu bacanja koplja na Univerzijadu i završio je 9-i u dosta jakoj konkurenciji, bacio je 75 metara što je za njega dosta solidan rezultat, malo mu je falilo da udje u top 8 da ide u dodatne serije.
Svaka cast Amele

http://www.european-athletics.org/compe ... index.html
Pezer sa petom daljinom kvalifikacija ušao u finale i ima realne šanse da se izbori za medalju, finale u 17:30
u 16:07 Junuzović na 3000m stpl
Pezer sa petom daljinom kvalifikacija ušao u finale i ima realne šanse da se izbori za medalju, finale u 17:30
u 16:07 Junuzović na 3000m stpl
- moustapha
- Kontakt:
Da.filip13 je napisao/la:je li tuka iz kaknja?
Junuzovic je veliki potencijal, volio bih da dobije priliku kao Tuka da trenira u nekom kampu, gdje bi imao sve uslove. Ova disciplina, stipl na 3 hiljade metara je mnogo je.bena. Svaka mu cast, kad skontas u kakvim uslovima za treniranje ovo postize.Junuzović Osman deseti u Evropi.
Mlađe seniorsko prvenstvo Evrope (U23).
Talin - Estonija, 09 - 12. 07. 2015.
Osman Junuzović je u taktičkoj utrci istrčao lični rekord (8: 52,11) i na kraju zauzeo deseto mjesto. Ovo je veliki rezultat i podsticaj za buduća još kvalitetnija ostvarenja.
Za dvadeset dana ponovo nastupa na seniorskom prvenstvu Balkana u Rumuniji,te očekujemo još bolji rezultat i jednu od medalja.

#divovi
- sagitarius
- Kontakt:
Ma bravo majstore... (17.7. 20:35h)"Amel Tuka prvi bh. atletičar koji će nastupiti na takmičenju Dijamantne lige!"
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Ove sezone nema 800m u DL, to mozda tek naredne ako vrate ? Ili neka druga disciplina ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- sagitarius
- Kontakt:
Otelo je napisao/la:Ove sezone nema 800m u DL, to mozda tek naredne ako vrate ? Ili neka druga disciplina ?
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
Mislim da trče i tu disciplinu ali se ne boduje za dijamantesagitarius je napisao/la:Otelo je napisao/la:Ove sezone nema 800m u DL, to mozda tek naredne ako vrate ? Ili neka druga disciplina ?

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Ahaa, mada ja sam uvjeren da je neko na forumu ove godine napisao " Steta sto 800m nema u DL ove sezone" 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
sagitarius je napisao/la:Ma bravo majstore... (17.7. 20:35h)"Amel Tuka prvi bh. atletičar koji će nastupiti na takmičenju Dijamantne lige!"
biti ce na sportklubu?
da, ja sam napisao. 800m nije u DL (ove godine nije dio diamond league serije), a sama trka ima otprilike na svakome drugome mitingu (ako ne računaš lokalne trke). kada trka nije dio serije onda nije obavezna na DL mitingu i onda zavisi samo od organizatora da li je ima ili ne i u kojoj konkurenciji se trčiOtelo je napisao/la:Ahaa, mada ja sam uvjeren da je neko na forumu ove godine napisao " Steta sto 800m nema u DL ove sezone"

ovdje ti sve piše:
http://www.diamondleague.com/lists-results/2015/
Sutra počinje EP za juniore,
Malkočević - 400m prepone
Jovičić - 800m
Stanivuković - sedmoboj
Malkočević - 400m prepone
Jovičić - 800m
Stanivuković - sedmoboj
- moustapha
- Kontakt:
Ove trke iz dijamantne lige su odlicne za Amela. Sto jaca konkurencija pred velika takmicenja. Zna li neko gdje je Rudisha? Ocekivo sam njega u ovakvoj trci.

#divovi
Neka neko postavi livestrem za DL... mislio sam da Eurosport prenosi, ali ne E1 prenosi Euro U19, a E2 Tur de Frans
Sport Klub 20:00h ali ja sam negdje vidio da je 800m zakazano u 20:35h pa ako neko moze nek potvrdi ili da tacnu informaciju 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.