SP - Grupa D

11. juni - 11. juli

Moderator/ica: admin

Ko ide dalje?

Njemačka
241
44%
Srbija
136
25%
Gana
129
24%
Australija
37
7%

Ukupno glasova: 543

Frutek
Kontakt:

Re: SP - Grupa D

Post Postao/la Frutek » 11 jun 2010, 14:37

Teodosic Milos je napisao/la:
zolaTM je napisao/la:
Cottager je napisao/la:Mozda Srbija i osvoji sva tri boda, jer u Gani neigra Essien!
pa ja se iskreno nadam da nece
a ti tako mali....mozes da se nadas sta hoces....ali samo u nadanju i zivis....jer nikada uspijeh ne dozivis ;) SRBIJA DO JOHANESBURGA
SRBIJA DO NIŠA :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Ajd sad bez zajebancije sretno imate jak tim dobrog selektora i mislim da mozete do 1/4 finala
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 11 jun 2010, 14:48

(Umirem od smijeha)

Ti si stvarno neki humorista. Evo sve nešto razmišljam s kim bih te uporedio ali ipak mislim da ti ravnog nema. Ma svaka čast, kapa do poda. Nevjerovatna inteligencija.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 11 jun 2010, 14:51

[youtube][/youtube]

najezim se svaki put kad cujem ovu himnu!!!

nije najljepsa (to i dalje ce biti "hej slaveni") al medju najljepsim sigurno, divim se njemackom rodoljublju! ;) :)
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 11 jun 2010, 15:08

Meni su od stranih himni najljepše francuska i engleska, njemačka mi je odvratna.
YNWA!

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 11 jun 2010, 15:09

HOPLIT je napisao/la:Meni su od stranih himni najljepše francuska i engleska, njemačka mi je odvratna.
God save the queen 8-)
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 11 jun 2010, 15:12

Frutek je napisao/la:
HOPLIT je napisao/la:Meni su od stranih himni najljepše francuska i engleska, njemačka mi je odvratna.
God save the queen 8-)
God fuck the queen :D
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 11 jun 2010, 15:21

tm84 je napisao/la:
Frutek je napisao/la:
God save the queen 8-)
God fuck the queen :D
Njima se ova himna isplatila pa pola engleske historije je ona kraljica :lol: :lol:

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 11 jun 2010, 15:27

kad smo kod himni, imeni se sviđa engleska himna, ali i holandska.

Naravno, srpska je najbolja. ;)
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 11 jun 2010, 15:34

Cartman je napisao/la:Nije ni do Pristine, a ne Johanseburga. :lol:
:D

Kad ovako citam imam osjecaj da Srbi imaju laganu antipatiju protiv Njemacke. Pitam se zasto. Ovdje kruzi sala medju Nijemcima, da ako izgube protiv Srbije odmah polijecu Tornados. Mala sala,vec kad smo kod viceva. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 jun 2010, 15:43

Citam ovu temu i ne znam da li da placem ili da se smejem,ne znam da li su gori ovi sto nemaju sta pametno reci pa provociraju,ili ovi sto umesto da ignorisu vracaju na provokacije.
Tema 28 stranica a nije bilo 5 stranica o sportu i o repkama u grupi.Stvarno necuveno.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 11 jun 2010, 15:55

Principatus je napisao/la:

Kad ovako citam imam osjecaj da Srbi imaju laganu antipatiju protiv Njemacke. Pitam se zasto. Ovdje kruzi sala medju Nijemcima, da ako izgube protiv Srbije odmah polijecu Tornados. Mala sala,vec kad smo kod viceva. :D
Ma otkud ti to :D :D :D Svabe su meni,a i vecini Srba bas "omiljeni likovi",i to ne od juce,nego kroz citavu istoriju,evo recimo moja prva asocijacija na odnose Srba i Svaba....[youtube][/youtube]

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 11 jun 2010, 15:58

Haha strasan video, ma sta god ali Romi/Sinti su uvjek bili jaki muzicari. :D

Ma dobro nemoze istorija svakoga pozitivno spajati. Ja naprimjer sam bas kroz istoriju moji predaka vezan za Njemacku, a i drzavljanin sam ove zemlje.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

zolaTM
Kontakt:

Post Postao/la zolaTM » 11 jun 2010, 16:00

Teodosic Milos je napisao/la:
zolaTM je napisao/la:
Cottager je napisao/la:Mozda Srbija i osvoji sva tri boda, jer u Gani neigra Essien!
pa ja se iskreno nadam da nece
a ti tako mali....mozes da se nadas sta hoces....ali samo u nadanju i zivis....jer nikada uspijeh ne dozivis ;) SRBIJA DO JOHANESBURGA
pa zbog ovakvih likova ne zelim da navijam za srbiju niti za ijednu reprezentaciju sa prostora bivseYU

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 11 jun 2010, 16:08

Schlager je napisao/la:
Principatus je napisao/la:

Ma otkud ti to :D :D :D Svabe su meni,a i vecini Srba bas "omiljeni likovi",i to ne od juce,nego kroz citavu istoriju,evo recimo moja prva asocijacija na odnose Srba i Svaba....[youtube][/youtube]

I meni su "omiljeni likovi", pogotovo u onim domaćim filmovima o Drugom svjetskom ratu, jer su vazda donji. :mrgreen: Bata Živojinović, Dragan Nikolić i Ljubiša Samardžić su ih u tim filmovima porokali nekih, brat bratu, desetak miliona. :mrgreen:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 11 jun 2010, 16:21

Ajd nek neka dobra dusa napise prve tekme ove skupine, točnu satnicu, koji grad, naziv stadiona :) jel se sve igraju u nedelju?!

p.s. kad ste se razvezali oko himni, zaboravili ste najbolju :D Fratelli d'Italia ;) a poslije nje Francuska, Njemacka, HRvatska i BiH (mozda i najbolja instrumentalna skladba, bar se ja najezim)
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 11 jun 2010, 16:26

Cartman je napisao/la: Nije ni do Pristine, a ne Johanseburga. :lol:
:lol:

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 11 jun 2010, 18:24

dubrava je napisao/la:Ajd nek neka dobra dusa napise prve tekme ove skupine, točnu satnicu, koji grad, naziv stadiona :) jel se sve igraju u nedelju?!

p.s. kad ste se razvezali oko himni, zaboravili ste najbolju :D Fratelli d'Italia ;) a poslije nje Francuska, Njemacka, HRvatska i BiH (mozda i najbolja instrumentalna skladba, bar se ja najezim)
ma dje ces talijansku himnu :D

meni je to nekako pjesma za djecu...

hej slaveni ce ostati najljepsa himna ikada, srecom pa poljaci imaju istu melodiju pa makar malo nostalgije kad cujem poljsku himnu... njemacka je himna za mene simbol ponosa, slave, rodoljublja, a melodija je prosto nevjerovatno dobra...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 jun 2010, 18:27

dubrava je napisao/la:Ajd nek neka dobra dusa napise prve tekme ove skupine, točnu satnicu, koji grad, naziv stadiona :) jel se sve igraju u nedelju?!

IGraju se u nedelju,prvo mi igramo protiv Ghane od 16:00 u Pretoriji na Loftus Versfeld stadionu,a zatim Nemci protiv Australije od 20:30 u Durbanu na Moses Mabhida stadionu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 11 jun 2010, 19:11

:mrgreen: :mrgreen:

slika
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 11 jun 2010, 20:16

Njemacka himna "Jedinstvo i Pravo i Sloboda" mi je pored nase "Jedna si Jedina" i EU himne "Oda Radosti" (koja je isto Njemackog porijekla) najjaca.

Zaključano

Natrag na “Svjetsko Prvenstvo: Južna Afrika 2010.”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.