Leeds United Football Club
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- mexy_whites
- Kontakt:
Re: Leeds United Football Club
Jbga...Dva stopera su stvarno katastrofalni iz utakmice u utakmicu. Protiv QPR je prije 2 kola igrao Bromby i nismo primili gol, momak je extra odigrao i onda ga Grayson stavlja na klupu protiv Leicestera i ubacuje nespremnog O'Briena. Da ne Pricam o Collinsu koji je amaterčina od stopera. Trom, glup, lose se krece, nema brzinu da konstantno grize napadaca itd...Kisnorbo je nama bio car odbrane al on se povrijedio prije 8 mjeseci i jos ga nema. Treba nam kvalitetan stoper ili dvojica, a bekovi su koliko toliko solidni. Ili da Grayson mijenja taktiku pa da kupi zadnje veznog koji bi davao vecu stabilnost odbrani.
Cak se povezujemo s Woodgateom koji je nas bivsi igrac ali tesko se to moze ostvariti. Mada ce ga Tottenham tesko pustiti u Premier nekom rivalu pa bi mogao na posudbu u Championship, ali kod nas tesko zbog plate. Mozda u Middlesbrough jer su finansijski bolji, a igrao je tamo takođe. No nikad se ne zna.
Cak se povezujemo s Woodgateom koji je nas bivsi igrac ali tesko se to moze ostvariti. Mada ce ga Tottenham tesko pustiti u Premier nekom rivalu pa bi mogao na posudbu u Championship, ali kod nas tesko zbog plate. Mozda u Middlesbrough jer su finansijski bolji, a igrao je tamo takođe. No nikad se ne zna.
Side before self
Sad realno, kakve su šanse Leeds-a ove godien da se plasira u EPL ?!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- alfarouqaminu
- Kontakt:
po meni imaju sanse ali moraju da suzbiju redove, pre svega tu mislim na odbranu koja je katastrofalna....GunnerS je napisao/la:Sad realno, kakve su šanse Leeds-a ove godien da se plasira u EPL ?!
- mexy_whites
- Kontakt:
Realno imamo ekipu za play off. Imamo 4,5 igraca u prvih jedanaest koji bi mogli igrati u Premier ligi i koji su konstantno dobri, daju doprinos bas svaki mec. Imamo i solidan ostatak ekipe, a najveca jacina je u treneru i dubini tima jer imamo sigurno 30-tak igraca na raspolaganju koji bi mogli igrati u 2. ligi u vecini timova. Moramo se pojacati, to je sigurno, ali ja se nadam da ce nas i sreca pomaziti jer u Championshipu niko ne uspijeva bez vece doze srece. Evo zadnje 2. tekme smo ispustili 4 boda koja smo objektivno trebali osvojiti i bili bi drugi, a sad je pitanje kako ce se to odraziti na igrace.
Da je srece potrebna pokazali su tvoj Blackpool pa ranije Burnley, Hull, Watford itd....Evo recimo Blackpool je prosle sezone uhvatio play off zahvaljujuci slipu Swanseaja i zavrsili su na 6. mjestu. Kroz play off su se zasluzeno plasirali i igraju odlicno u PL ali pitanje je da li bi bili u 2. ligi uspjesni ove sezone kao sto su bili prosle. Ili Hull prije par sezona pod Brownom jedva izborio opstanak u NPChamp i sljedece godine se plasirase u Premier. Ista je situacija sa Boroughom ove sezone. Imaju na papiru najjaci tim u 2. ligi a nalaze se mjesto iznad zone za ispadanje. Zato ako nas sreca pomazi mozemo do premiera mozda i direktno.
A igracemo protiv Arsenala u FA cupu 8.01.2011. pa vidjecemo kakvi smo.
Evo highlights od danas. Sjajan gol Howsona.
http://www.dailymotion.com/video/xgblvf ... 2-10_sport
Da je srece potrebna pokazali su tvoj Blackpool pa ranije Burnley, Hull, Watford itd....Evo recimo Blackpool je prosle sezone uhvatio play off zahvaljujuci slipu Swanseaja i zavrsili su na 6. mjestu. Kroz play off su se zasluzeno plasirali i igraju odlicno u PL ali pitanje je da li bi bili u 2. ligi uspjesni ove sezone kao sto su bili prosle. Ili Hull prije par sezona pod Brownom jedva izborio opstanak u NPChamp i sljedece godine se plasirase u Premier. Ista je situacija sa Boroughom ove sezone. Imaju na papiru najjaci tim u 2. ligi a nalaze se mjesto iznad zone za ispadanje. Zato ako nas sreca pomazi mozemo do premiera mozda i direktno.
A igracemo protiv Arsenala u FA cupu 8.01.2011. pa vidjecemo kakvi smo.

Evo highlights od danas. Sjajan gol Howsona.
http://www.dailymotion.com/video/xgblvf ... 2-10_sport
Side before self
Ja bi najradije da WHU ispadne i to bi meni bila odlicna liga Leeds, WHU, Milwall , QPR, Derby, Norwich, Nottingham svi meni dragi timovi pogotovo LUFC i da se ne vracaju u EPL
Al sad realno je negdje između Play Offa ili jos jedne godine u Championshipu dok se ne klub dodatno ne stabilizuje pa tek onda EPL

Al sad realno je negdje između Play Offa ili jos jedne godine u Championshipu dok se ne klub dodatno ne stabilizuje pa tek onda EPL

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Te timove što si naveo večinom su i glavni favoriti za play-off odnosno ulazak u EPL.Dakle teško da ti se ostvari ta želja 

Maggio 5, 2010: Coppa Italia
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo
Forza Inter ! Merda Milan !
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo
Forza Inter ! Merda Milan !
Očekujte drugi timmexy_whites je napisao/la: A igracemo protiv Arsenala u FA cupu 8.01.2011. pa vidjecemo kakvi smo.![]()

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- mexy_whites
- Kontakt:
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Mexy Whites, postoji li neka mogucnost da se ovo rijesi na ovaj nacin? Ovo je sa "nase" strane, sad me zanima sta i kako "vi" razmisljate.Monolog je napisao/la: Eh, jos jedna stvar. Dakle, prica se i o mogucem dolasku Leedsovog krilnog igraca Bjelokoscanina Max Gradela u ovom prijelaznom roku. U suprotnom smjeru bi otisao Leon Best(svakako nije u prvom planu trenera Pardewa), a sam trener Leedsa Grayson, ima zelju da dovede Leona. Dakle, ovdje bi se radilo o klasicnom swap dealu.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- mexy_whites
- Kontakt:
http://www.leeds.vitalfootball.co.uk/ar ... p?a=226255
Evo prema izjavi Graysona ostat ce u Leedsu. A i Gradel je tek pola sezone u dobroj formi tako da bi mu to bio glup potez. A Best nije los igrac, no mi imamo u napadu Sommu, Becchia, McCormacka i Payntera tako da nam nije potreban.
Evo prema izjavi Graysona ostat ce u Leedsu. A i Gradel je tek pola sezone u dobroj formi tako da bi mu to bio glup potez. A Best nije los igrac, no mi imamo u napadu Sommu, Becchia, McCormacka i Payntera tako da nam nije potreban.
Side before self
- mexy_whites
- Kontakt:
svim navijacima simpatizerima i svim posjetiocima teme o ovom yoksirskom ponosu sretna nova 2011 godina sa zeljama da u novu godinu uđemo sa jos boljim igrama rezultatima i da iducu godinu docekamo u premier brodu da bayts malo zavuce ruku u kesu i kupi nam stopera da licimo na fudbalsku ekipu a ne rukometasku mada znajuci koji je cigan otog nema nista al et (jos nesto nemojte pretjerat sa picem da se otrijeznite do utakmice ima na tv
- mexy_whites
- Kontakt:
Leeds United - Middlesbrough 01.01.2011., Elland Road 14:00
Sutra nas ocekuje jos jedna utakmica kuci i to protiv Boroa koji je u posljednje vrijeme uhvatio neku formu i izasao iz opasne zone. Mi smo ih ove sezone dobili u gostima 2-1 i to vrlo dobrom igrom, ali sutra ce biti siguran sam, mnogo tesko. Boro ima odlicnu ekipu na papiru sto sam nekoliko puta vec pominjao, ali ne igraju ni priblizno svom potencijalu. Sto se tice njihovog tima, Barry Robson je nesiguran, dok ce Scott McDonald vjerovatno igrati posljednju utakmicu prije nego se pridruzi repki Australije. Ne vjerujem da ce Mowbray puno mijenjati nakon pobjede u Prestonu od 3-1. Mi cemo biti bez McCartneya na boku gdje bi trebao zaigrati Parker nakon dugog odsustva, a Killa ce poput McDonalda odigrati finalni mec i pridruziti se Australiji. Nadam se da cemo nakon dva nesretna remija doci do pobjede. MOT
Sutra nas ocekuje jos jedna utakmica kuci i to protiv Boroa koji je u posljednje vrijeme uhvatio neku formu i izasao iz opasne zone. Mi smo ih ove sezone dobili u gostima 2-1 i to vrlo dobrom igrom, ali sutra ce biti siguran sam, mnogo tesko. Boro ima odlicnu ekipu na papiru sto sam nekoliko puta vec pominjao, ali ne igraju ni priblizno svom potencijalu. Sto se tice njihovog tima, Barry Robson je nesiguran, dok ce Scott McDonald vjerovatno igrati posljednju utakmicu prije nego se pridruzi repki Australije. Ne vjerujem da ce Mowbray puno mijenjati nakon pobjede u Prestonu od 3-1. Mi cemo biti bez McCartneya na boku gdje bi trebao zaigrati Parker nakon dugog odsustva, a Killa ce poput McDonalda odigrati finalni mec i pridruziti se Australiji. Nadam se da cemo nakon dva nesretna remija doci do pobjede. MOT
Side before self
- mexy_whites
- Kontakt:
Vrlo lose prvo poluvrijeme, rezultat 0-1. Ako Grayson nesto ne promijeni ne gine nam siguran poraz.
Side before self
- mexy_whites
- Kontakt:
UNITED 1 (Becchio 90+1), MIDDLESBROUGH 1 (Wheater 20)
United: Schmeichel, Connolly, O'Brien, Collins, Hughes (KIlkenny 56), Johnson, Howson, Snodgrass (Watt 77), McCormack, Gradel (Sam 56), Becchio. Subs: Higgs, Bruce, Paynter, Somma.
Boro: Steele, Hoyte, Bates, Wheater, Bennett, Thomson (Robson 25), Arca, Bailey, McDonald (McMahon 79), Lita (Boyd 72), Emnes. Subs: Coyne, Hines, Kink, McMahon, Tavares.
Referee: C Webster
Booked: Hughes, Howson (Leeds), Arca, Robson (Boro)
Att: 30,452
Nevjerovatno je koliko nemamo srece! Kakva sansa McCormacka u 93. minuti za pobjedu. Pa ono bi ja zabio 9/10 puta. Veliki pritisak Leedsa u posljednjih desetak minuta, nekoliko izglednih prilika ali na kraju ipak remi kojim se moze biti i zadovoljan obzirom da smo do njega dosli u 91.minuti. Middlesborugh se vecim dijelom meca odlicno branio, ali pored toga u napadu apsulutno nista nije pokazao. Primili smo nesretan gol nakon kornera, gdje Howson nije najbolje reagovao jer je mogao izbiti loptu glavom s linije, a ne nogom kako je on pokusao. U prvom p. nismo napravili nista osim voleja Snodgrassa, pa i u drugom p. do neke 70. minute. Kada su usli Killkenny i Sam poceli smo vezati, ali Watt je unio ono sto nam je trebalo. Imao je nekoliko dobrih poteza, jednu sjajnu sansu pa i onaj centarsut za McCormacka u 93. minuti. Na kraju, Grayson ce biti sigurno zadovoljan jer nismo izgubili 12. utakmicu zaredom! Sljedeca tekma je u utorak protiv Cardiffa u gostima, mec koji moze mnogo toga odluciti.
I naravno, treba pomenuti sjajnu posjetu na Ellandu od preko 30 000 navijaca.
United: Schmeichel, Connolly, O'Brien, Collins, Hughes (KIlkenny 56), Johnson, Howson, Snodgrass (Watt 77), McCormack, Gradel (Sam 56), Becchio. Subs: Higgs, Bruce, Paynter, Somma.
Boro: Steele, Hoyte, Bates, Wheater, Bennett, Thomson (Robson 25), Arca, Bailey, McDonald (McMahon 79), Lita (Boyd 72), Emnes. Subs: Coyne, Hines, Kink, McMahon, Tavares.
Referee: C Webster
Booked: Hughes, Howson (Leeds), Arca, Robson (Boro)
Att: 30,452
Nevjerovatno je koliko nemamo srece! Kakva sansa McCormacka u 93. minuti za pobjedu. Pa ono bi ja zabio 9/10 puta. Veliki pritisak Leedsa u posljednjih desetak minuta, nekoliko izglednih prilika ali na kraju ipak remi kojim se moze biti i zadovoljan obzirom da smo do njega dosli u 91.minuti. Middlesborugh se vecim dijelom meca odlicno branio, ali pored toga u napadu apsulutno nista nije pokazao. Primili smo nesretan gol nakon kornera, gdje Howson nije najbolje reagovao jer je mogao izbiti loptu glavom s linije, a ne nogom kako je on pokusao. U prvom p. nismo napravili nista osim voleja Snodgrassa, pa i u drugom p. do neke 70. minute. Kada su usli Killkenny i Sam poceli smo vezati, ali Watt je unio ono sto nam je trebalo. Imao je nekoliko dobrih poteza, jednu sjajnu sansu pa i onaj centarsut za McCormacka u 93. minuti. Na kraju, Grayson ce biti sigurno zadovoljan jer nismo izgubili 12. utakmicu zaredom! Sljedeca tekma je u utorak protiv Cardiffa u gostima, mec koji moze mnogo toga odluciti.
I naravno, treba pomenuti sjajnu posjetu na Ellandu od preko 30 000 navijaca.
Side before self
- marijo_leeds
- Kontakt:
Evo i mene vjernoga navijaca Leeds United-a iz Hrvatske,velika šteta šta nismo uspjeli zabit gol u 93min
i uzet ta tri boda ali nema veze idemo dalje probat protiv Cardifa nesto napravit.....
WE ARE LEEDS!!!!!!!

i uzet ta tri boda ali nema veze idemo dalje probat protiv Cardifa nesto napravit.....

WE ARE LEEDS!!!!!!!

Zadnja izmjena: marijo_leeds, dana/u 29 apr 2011, 18:30, ukupno mijenjano 2 puta.
- mexy_whites
- Kontakt:
Dobrodosao
Bice tesko protiv Cardiffa ali evo gube 2-0 od Bristola pa mozda to mozemo uzeti.

Bice tesko protiv Cardiffa ali evo gube 2-0 od Bristola pa mozda to mozemo uzeti.
Side before self
- gloryhunter
- Kontakt:
Samo da se javim nakon mukotrpne registracije..
newcastle i leeds oduvijek simpatiziram.. alan smith zlatni dečko leeds uniteda uvijek mi je bio naj zbog borbenosti i golova...bio sam jako tužan kad je leeds ispao iz lige.... tad se u hrvatskoj prikazivala emisija Petica ponedjeljkom i sve su se lige pratile....nogomet pratim od 2002.
sjecam se neki dječak je imao na prsima plavom kemijskom napisano LEEDS...i plakao je i onda ga je Smith tješio i on je plakao
takodjer i svrake su mi bile oduvijek simpatične i SHEARER, pratio sam ih manje kako je Petica par godina iza ukinuta....ali nakon prikljucka na internet pocetkom 2007. pratim i njih....
navijac newcastlea sam ostao i nakon ispadanja 2009. pa sam stavio zato nick gloryhunter a na tu ideju sam dosao kad se pojavila informacija da bi NUFC mogla kupit katarska obitelj....bogatija duplo od city-evog šeika....
NA NUFC-balkan stranici sam poznat/iji pod nickovima Svraka i gloryhunter, a na srpskom forumu newcastle-a Alan SMITH17..
sto se tice leedsa...tesko ih je bilo pratit u nizim ligama...
odsad cu komentirati teme leedsa i newcastlea...neznam koji mi je klub drazi ali oba su u srcu
newcastle i leeds oduvijek simpatiziram.. alan smith zlatni dečko leeds uniteda uvijek mi je bio naj zbog borbenosti i golova...bio sam jako tužan kad je leeds ispao iz lige.... tad se u hrvatskoj prikazivala emisija Petica ponedjeljkom i sve su se lige pratile....nogomet pratim od 2002.
sjecam se neki dječak je imao na prsima plavom kemijskom napisano LEEDS...i plakao je i onda ga je Smith tješio i on je plakao

takodjer i svrake su mi bile oduvijek simpatične i SHEARER, pratio sam ih manje kako je Petica par godina iza ukinuta....ali nakon prikljucka na internet pocetkom 2007. pratim i njih....
navijac newcastlea sam ostao i nakon ispadanja 2009. pa sam stavio zato nick gloryhunter a na tu ideju sam dosao kad se pojavila informacija da bi NUFC mogla kupit katarska obitelj....bogatija duplo od city-evog šeika....
NA NUFC-balkan stranici sam poznat/iji pod nickovima Svraka i gloryhunter, a na srpskom forumu newcastle-a Alan SMITH17..
sto se tice leedsa...tesko ih je bilo pratit u nizim ligama...
odsad cu komentirati teme leedsa i newcastlea...neznam koji mi je klub drazi ali oba su u srcu

- mexy_whites
- Kontakt:
- L'Avvocato
- Kontakt:
Al' šta McCormack danas promaši jbt ... tragično.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.