AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Inter je sa rumenim padobrancem slabiji 50%, tako da ocekujem pobjedu veceras. Svakako uvijek dobro igramo u Milanu, a valjda ce i sudije biti na nivou
nema potpisa
-
- Kontakt:
Nadam se da cu ti se nasmijat u facu poslije utakmicenevjernik je napisao/la:Ubit cemo vas kako god okrenesBatigolASR je napisao/la:Ubit ce nas preko bokova

eh, sad da ces bas direktno u facu, tesko bgm
al vidjecemo...

al vidjecemo...
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
A ĐjesiItalia je napisao/la:amell je napisao/la:zelen siRaikkonen je napisao/la:Roma ima dobru ekipu......volio bi da budete 2 iza Milana....i da malo Interu otkinete bodova.......al realno ak se realizuje ova posudba Ibrahimovica u Milana niko nema sta da trazi u Seriji A pored Rossonera!!!!!

imal neko link da radi?
Probaj ovaj na temi Seria A sto sam stavio.Manijac18 je napisao/la:imal neko link da radi?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
- Kontakt:
evo al štopa...
Totti rastura

Inter:Roma 1:1 poluvrijeme...Dobro smo igrali,osim ovog nesretno promljenog gola...Totti jos jednom pokazuje kakav je majstor,fenomenalna asistencija kod gola Risea...Vucinic nije smio ono promasiti sa golmanom intera jedan na jedan...Bice bolje u drugom poluvremenu jer smo ocito bolji..samo malo sreca jos da nas pogleda...!!!!
FORZA ROMA,GRANDE ROMA
FORZA ROMA,GRANDE ROMA
Dal je ovo moguce,sta se ovo desava...stara boljka iz prosle sezone..prvo poluvrijeme odligramo odlicno i onda u drugom jendostavno stanemo...poklanjamo golove...!!!!
AmaterskiGoogle je napisao/la:Dal je ovo moguce,sta se ovo desava...stara boljka iz prosle sezone..prvo poluvrijeme odligramo odlicno i onda u drugom jendostavno stanemo...poklanjamo golove...!!!!

I sad ce objektivni reci inter razvalio Romu, sila neka i slicno
Ja se kladim da inter prvak nece biti, pola godine necu pisat na forumu ako inter sa rumenkom bude prvak
Ranieri treba da radi na zamjeni Pizara, tadei to ocito nije. Porazgovarat sa DDR da vishe uzima konce u svoje ruke i da dodaje lopte blize sebi, nego sto ih baca u bunar, Adriano nula, Menez prejak. Mexes je super odigrao
U subotu cesenu rastaviti na proste faktore
nema potpisa
[/quote]Nadam se da cu ti se nasmijat u facu poslije utakmice
[/quote]
nista reko samo da te pozdravim, vise srece drugi put

nista reko samo da te pozdravim, vise srece drugi put

"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- Interista di cuore
- Kontakt:
eto izgleda da je zavrsena sapunica oko Burdissa,nije jos zvanicno al Burdisso se vraca u Romu za 5,5 miliona eura...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
-
- Kontakt:
Nadam se da ce bit vise srece, jer je danas nije bilonevjernik je napisao/la:nista reko samo da te pozdravim, vise srece drugi putNadam se da cu ti se nasmijat u facu poslije utakmice

Gledao sam samo prvo poluvrijeme, jesmo im u drugom poklonili golove ili su im suci poklonili?

Pa normalno, nisu htjeli prije superkupa a sad ce ga se rado rijesitInterista di cuore je napisao/la:eto izgleda da je zavrsena sapunica oko Burdissa,nije jos zvanicno al Burdisso se vraca u Romu za 5,5 miliona eura...
-
- Kontakt:
Ja ne znam zašto smo mi kupovali Lobonta kad nije ništa bolji od Donija
Lobon je uzet da bude zamijena JS,sto mislim da uopste nije los potez...protiv Intera on i nije nesto specialno kriv za golove...Doni je bio u planu da se proda u ovom prelaznom roku...!!!
Za Baptisu interesovanje pokazuje Shalke...!!!!
Za Baptisu interesovanje pokazuje Shalke...!!!!
-
- Kontakt:
Baptista nece nigdje meni se cini, a nece ni Doni, tako da nam Lobont nije trebao...
Ali onaj prvi i treci gol se nisu smjeli dogodit, ako mislimo bit ozbiljna ekipa
Ali onaj prvi i treci gol se nisu smjeli dogodit, ako mislimo bit ozbiljna ekipa
Baptista ce najverovatnije otici,nadam se da je shvtio da Ranieri vise na njega ne racune...Shalke je ozbiljno zainteresovan,mada se spominje nesto i verder..cijena 5mil...kad bi mogli sta vise izvuc...!!!!
Marco Andreoli ide u Chievo...!!!
Marco Andreoli ide u Chievo...!!!
-
- Kontakt:
Super, jos jedan stoper manje
Stigao je Paolo Castellini...on bi treba da bude zamijena Riseu...!!!!
Pa rservisnih informacia:
1)Adriano izgleda propusta start sezone....jos uvijek nista nije definitivno,al' po prvim nalazima moguca pauza do mijesec dana...!!!
2)Cerci vrlo blizu prelaska u Fiorentinu....!!!
3)Benfika zainteresovana za Donia....!!!
4)Shalke je izgled spreman da ponudi 6mil. za Baptistu...Raul isto nagovara Baptistu da se preseli u Shalke(majstore ako uspijes da ga nagoovris da predje imas odmene gajbu piva:D)
1)Adriano izgleda propusta start sezone....jos uvijek nista nije definitivno,al' po prvim nalazima moguca pauza do mijesec dana...!!!
2)Cerci vrlo blizu prelaska u Fiorentinu....!!!
3)Benfika zainteresovana za Donia....!!!
4)Shalke je izgled spreman da ponudi 6mil. za Baptistu...Raul isto nagovara Baptistu da se preseli u Shalke(majstore ako uspijes da ga nagoovris da predje imas odmene gajbu piva:D)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.