Miroslav Ćiro Blažević
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Miroslav Ćiro Blažević
kako ono sejo sexon kaze u pijesmi nesto "zive od stare slave i pozovu ih samo na neke nove skupove da uvelicaju dogadjaj" banana republika!!! 

FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Kako je meni ovo djetinjasta diskusija, "nasa je repka bolja od vase" poput onoga "moj je tata jaci od tvoga"
Ja mislim realno da smo tu negdje, Hrvatska iskusnija ali nasi su mladji i zeljni dokazivanja. I drago mi je da smo i mi i Hrvati jaki. Nema razloga da omalovazavamo komsije jer napravili su velike uspjehe i treba im cestitati. Mnogi u Hrvatskoj se takodje raduju nasim uspjesima.
Ali i nasi momci igraju odlicno i to je super. Ovo je prva generacija koja je pocela igrati fudbal poslije rata i nisu propustili nijednu godinu u razvoju. Za razliku od prethodnih generacija koje su obecavale ali im je vazda falilo nesto malo... a to su bas te propustene godine koje su jako bitne za razvoj igraca.

Ja mislim realno da smo tu negdje, Hrvatska iskusnija ali nasi su mladji i zeljni dokazivanja. I drago mi je da smo i mi i Hrvati jaki. Nema razloga da omalovazavamo komsije jer napravili su velike uspjehe i treba im cestitati. Mnogi u Hrvatskoj se takodje raduju nasim uspjesima.
Ali i nasi momci igraju odlicno i to je super. Ovo je prva generacija koja je pocela igrati fudbal poslije rata i nisu propustili nijednu godinu u razvoju. Za razliku od prethodnih generacija koje su obecavale ali im je vazda falilo nesto malo... a to su bas te propustene godine koje su jako bitne za razvoj igraca.
-
- Kontakt:
Ovo jos malo pa zrelo za katanac, razglaba se o svemu osim o temi...
Ordem e progresso
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!
http://www.bundesliga.de/en/liga/tabelle/
trenutna tabela bl sada ako hoff izgubi opet je prvi jel jer ima bolju go razliku haa!?
trenutna tabela bl sada ako hoff izgubi opet je prvi jel jer ima bolju go razliku haa!?
- CheGuevara
- Kontakt:
Ciro ****!Mr Plummer je napisao/la:Ovo jos malo pa zrelo za katanac, razglaba se o svemu osim o temi...

Moze se tolerirati sve do tri gola prednostiTihi je napisao/la:http://www.bundesliga.de/en/liga/tabelle/

Ma sa Salihovicem i mozda Obasijem sta god bude nek bude.
Ali bit ce ,,krvi,,to je fakat.
P.s Ciro GAY ju jedan

Znate li sta je zajednicko Karlsruher SC-u, VfL Bochum 1848, Bor. Mönchengladbach, Energie Cottbus-u, Arminia Bielefeld
Svi spomenuti klubovi zabili su manje golova od Vedada Ibiševića!!! Halo klubovi!!!

- DinceManijak
- Kontakt:
To sto si napisao, jos vise svima govori koliko vrijedi nas Vedad! Svaka mu dala 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
- DinceManijak
- Kontakt:

Ćiro oblači Dodiku dres reprezentacije BiH
Pred nama je velika političko-športska dilema. S jedne strane je ujedinitelj naroda, nogometni izbornik Miroslav Ćiro Blažević, a s druge Milorad Dodik, premijer RS.
Pred nama je velika političko-športska dilema. S jedne strane je ujedinitelj naroda, nogometni izbornik Miroslav Ćiro Blažević, a s druge Milorad Dodik, premijer RS.
Banjalučke "Nezavisne novine" u narednih nekoliko dana pripremaju prijem za prvog čovjeka reprezentacije BiH. Jasno, radi se o lijepom gestu, a prema nekim najavama prijemu će nazočiti i Dodik.
Scenarija logično nema, ali red je i da se nešto pokloni gostu, odnosno domaćinu. Nije poznato kakvi su Dodikovi planovi, međutim, po informacijama Asa, bh. izbornik bi premijeru RS mogao ponijeti dres reprezentacije BiH.
Istina, trebat će mu nešto veći broj za Dodika, ali ostaje velika dilema hoće li Ćiro uspjeti premijeru obući dres nogomente reprezentacije BiH. Ne zbog veličine istog, nego zbog ranijih Dodikovih izjava kako ne navija za BiH.
Očigledno da je pred Ćirom još jedan veliki izazov.

jeli se zezas ili je to istinaDinceManijak je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ćiro oblači Dodiku dres reprezentacije BiH
Banjalučke "Nezavisne novine" u narednih nekoliko dana pripremaju prijem za prvog čovjeka reprezentacije BiH. Jasno, radi se o lijepom gestu, a prema nekim najavama prijemu će nazočiti i Dodik.
Scenarija logično nema, ali red je i da se nešto pokloni gostu, odnosno domaćinu. Nije poznato kakvi su Dodikovi planovi, međutim, po informacijama Asa, bh. izbornik bi premijeru RS mogao ponijeti dres reprezentacije BiH.
Istina, trebat će mu nešto veći broj za Dodika, ali ostaje velika dilema hoće li Ćiro uspjeti premijeru obući dres nogomente reprezentacije BiH. Ne zbog veličine istog, nego zbog ranijih Dodikovih izjava kako ne navija za BiH.
Očigledno da je pred Ćirom još jedan veliki izazov.
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Divi mu vegla ni fotomontaza mu smanjiti ,,bivolsku,,ne moze 

Ma navuce ga ciro ili ovako ili onako.Samonaka ponese kilu margarina za svaki slucaj.sukisp je napisao/la:Divi mu vegla ni fotomontaza mu smanjiti ,,bivolsku,,ne moze

-
- Kontakt:
kad Dodik zapjeva Bosnom behar probeharao u dresu Ibisevica!!! hehehe!!
T r i V j e r e J e d n a N a c i j a !!!
- DinceManijak
- Kontakt:
@amir
Nije zezancija buraz.
Nije zezancija buraz.
Eto zezno Ciro i Dodika.Jebote ako Dodik bude navijao za nas trebamo mu(Ciri)spomenik dici a i predloziti ga za Nobelovu nagradu za mir.
Ammim je napisao/la:Eto zezno Ciro i Dodika.Jebote ako Dodik bude navijao za nas trebamo mu(Ciri)spomenik dici a i predloziti ga za Nobelovu nagradu za mir.
Hehe..

i to ciro bacio dodika na lijevo krilo broj 11 ..
hocel moci trcati dodik od one glavesne ..
hocel moci trcati dodik od one glavesne ..
Ma ako obuce natjerace ga Ciro i da smrsa.Mislim da je tip stvarno pozitivan mada sam bio skeptican na pocetku.
nemam komentara na ovo sta sve covjek pokusava,sada ovo za dodika,pa onda na hrvatskom portalu govori kako je mamic lopov,pa hoce prijateljsku utakmicu s hrvatskom kaze da ih poderemo,neznam ali covjek stvarno ima nekakve cudne ideje...a jos ovo za dodika...samo da ovo nebude kakva takticka varka
Ma to Ciro.............svaka cast.............
Volimo Čelik i oči nam se cakle !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.